Vaatetus ja varusteet

Kengät

Ota mukaan mukavat kengät, joilla jaksat tanssia ja jotka pysyvät hyvin jalassa: tanssikengät, tanssilenkkarit tai muut mukavat kengät, joista ei jää tummia jälkiä lattiaan. Kaikkein korkeimmat korkokengät ehkä kannattaa jättää kotiin ja suosia matalia, jaksat paremmin! Leireillä on usein mukana myös TanssiPuoti, josta voit hankkia itsellesi ihan oikeat tanssikengät, jos et niitä vielä omista.

Pukeutuminen

Asu on vapaa, mutta pakollinen! Leiriläisillä näkee vaatteita laidasta laitaan: housuja, hameita, farkkuja, verkkareita, jumppavaatteita ja vähän juhlavampiakin vaatteita. Hyvä nyrkkisääntö on, että vaatteet kannattaa valita oman persoonan mukaan ja tietysti sellaiset joissa on mukava liikkua ja olla.

Tanssiminen on yllättävän rankkaa hommaa! Joten koko päiväksi leirille tullessasi, kannattaa harkita ainakin vaihtopaidan ja -sukkien mukaan ottamista. Raikkaana on kivempi tanssia, ja sinun kanssasi on silloin miellyttävämpi tanssia!

Varsinkin talvella kannattaa kurssitaukojen ajaksi ja ehkäpä jopa tuntien aluksi ottaa mukaan jotain pitkähihaista vaatetta, tanssilavoilla ja tiloissa voi olla viileää paikasta riippuen.

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t