Blogin uusi elämä starttaa nyt…

Kirjoittaja: / Toimiston tohinoita / 10.2.2017

Olen pitkään ollut turhautunut. Vanhan blogin elämä päättyi viime kesänä ja nyt meillä ei ole ollut pitkään aikaan foorumia, jossa kertoa teille juttuja kulissien takaa helposti ja nopeasti. Oon elätellyt toiveita, että meidän uudet nettisivut tulisi valmiiksi pikavauhtia ja siksi pitänyt blogia jäissä. Mutta mutta sivu-uudistus ei taida ihan lähiviikkoina valmistua ja joka palaverissa keksitään uusia toiminnallisuuksia ja hiotaan ideoita huippuun. Siksi pyysin meidän huippuyhteistyösankaria Villeä Wprodista koodailemaan meille uuden blogin johon voimme Tuijan ja Anne-Riinan ja vaikka Jaanan kanssa kertoilla pikaisesti mitä meille kuuluu ja mitä on tapahtumassa, mitä me suunnitellaan ja niin poispäin.

Tavoitteena on kirjoitella teille säännöllisen epäsäännöllisesti – enemmän usein kuin harvoin.
Sillä karhut nukkuu talviunta… me tavallaan ei nukuta… Toimistolla tapahtuu joka päivä hurja määrä kaikenlaisia juttuja, tietokoneilla käy kauhea naputus ja puhelimissa pulistaan. Me tehdään nimittäin juuri nyt tätä tanssitalvea sekä tulevaa tanssikevättä, tanssikesää, tanssisyksyä ja muuten vaan kuutioidaan päivittäin suomalaisen lavatanssin tilaa ja olemusta.

Tämä on kutsumushommaa ja tarttee oikeesti tykätä tästä ja olla niin sanotusti hulluna tanssiin. Ja mehän ollaan! Pysy kuulolla.

Tuossa kuvassa on iso osa toimistontyypeistä, vasemmalta oikeelle: Jaana, Tuija, Laura, Niina ja Reetta. Kiitos Ville, oot taas niin huippu, me peukutetaan sulle!
Nyt ei tarvi olla enää turhautunut vaan palataan pian tanssiasioihin, ehkä jo tänään!

JAA