Aloita tanssitaival Pääsiäisleirillä!

Kirjoittaja: / Leiriuutisia / 14.3.2018

Nyt on huikea tilaisuus aloittaa tanssi vauhdikkaalla tanssileirillä! Pääsiäisleirin vihreiltä eli perusteet tunneilta saat hauskalla ja tehokkaalla tavalla tanssin ensiaskeleet haltuun!

Tarjolla on laaja kattaus suosituimpia ja lavoilla paljon tanssittavia lajeja. Opettele foksi & tango, hidas valssi, fusku ja bugg, tai harjoittele salsan ja rumban ensimmäiset käännökset. Tällä paketilla pärjäät tanssilavoilla jo ihan loistavasti!

Kaikki hurmaavat pääopettajamme opettavat perusteet tasolla, jotta varmasti saat laajan kattauksen myös eri opetustyyleistä. Kaikki opettajamme ovat rentoja ja kannustavia, joten oppimis-ilmapiiri on tosi mukava!

Aloittelijaa mietityttää aina tuhat asiaa, ja seuraavaksi vastaammekin yleisimpiin kysymyksiin 🙂

Miten voi osallistua ja kenen kanssa?

Pääsiäisleiri on viiden päivän tapahtuma, johon voit osallistua juuri silloin kun sinulle sopii! Valitse ohjelmasta sinua kiinnostava tanssilaji tai sinulle sopiva päivä ja saavu paikalle vähän ennen tunnin alkua tai tanssi kanssamme koko pääsiäisen maratoni.

Sinun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Halutessasi voit ostaa verkkokaupastamme passin ennakkoon ja säästää aikaa leirille tullessasi.

Mukaan voi tulla ihan yksin, porukalla tai parin kanssa. Kaikilla tunneilla on jatkuva parinvaihto, joten pääset tanssimaan monien tanssikavereiden kanssa leirin aikana! Jos haluat tanssia vain oman parisi kanssa sekin sopii, mutta oppimisen nopeuttamiseksi suosittelemme parinvaihtoa kaikille.

Pitääko osata jotain etukäteen?

Ei tarvitse, iloinen mieli ja kävelytaito riittävät – taitavat ammattiopettajat auttavat sinut tanssitaipaleen alkumetreille. Huomaat nopeasti että tanssiminen ei olekaan niin hankalaa kuin ehkä luulit.

Mitä tarkoittavat numeroidut tunnit ja miksi samaa lajia on useampi kerta leirin aikana?

Ohjelmassa on useampi kerta samaa tanssilajia  ja jokainen tunti on erilainen ja opettajansa näköinen. Ykköstunti alkaa aina tanssin perusteista, ennakkotaitoja ei tarvita!
Numeroidut tunnit ovat etenevä kokonaisuus, jossa opeteltava laji jatkuu. Ykkös- ja kakkostunnit ovat tehokas kokonaisuus, jos valitset vain toisen, valitse ykkönen!

Mikäli olet tanssiurasi ensiaskelissa, suosittelemme että pysyt perusteissa koko leirin ajan ja hiot tanssitaitosi perusteet kuntoon. Kunnon perustuksen päälle on hyvä lähteä rakentamaan pilvenpiirtäjää.

Mitä päälle, jalkaan tai mukaan?

Vaatteet kannattaa valita sieltä rennommasta päästä. Tunneilla näkee kaikenlaista pukeutumista, farkuista verskoihin. Ehkä sellainen yleisimmin nähtävä asuvalinta on “rento vapaa-ajanvaatetus”. Huomaathan, että tanssiessa tulee lämmin, vaihtopaita voi olla ihan mukava olla olemassa.

Pääsiäisleirin perusteet tunnit tanssitaan upouudessa Kiiruun koulun liikuntasalissa. Korkokengät ovat ehdottomasti kiellettyjä siellä! Laita siis jalkaan luistavapohjaiset tennarit, tossut, kävely- tai tanssikengät. Jos haluat olla varma, että kenkäsi toimivat varmasti lattialla, pakkaa mukaan myös villa- tai urheilusukat, jotka voit tarvittaessa vetäistä (tahmea)pohjaisen kengän päälle.

Mukaan tarvitset ennen kaikkea avoimen ja iloisen mielen. Vesipullo voi olla hyvä lisävaruste.

Muita kysymyksiä?

En ehkä hoksannut kertoa ihan kaikkea. Jos sinua mietityttää tanssin aloittaminen tai Pääsiäisleirin kuviot ota meihin yhteyttä! Parhaiten tavoitat sähköpostilla info@tanssikurssit.fi tai soittamalla 050 538 9097 – autamme tosi mielellämme!

JAA