Jack & Jill -kilpailut 4.1.2019, ilmoittautuminen on avoinna!

Kirjoittaja: / Jack & Jill -tanssikisa / 21.12.2018

Valasrannalla hurjan suosion saanut Jack & Jill kilpailu tulee Tanssistarttiin! Kilpailu järjestetään perjantaina 4.1. V2 tanssien aikana! Semifinaalit ja mahdolliset karsinnat tanssitaan yläkerran karaokebaarissa ja finaalit klo 00.00 Finlandersin tahdissa alakerrassa! Ideana on kisata sosiaalitanssifiiliksissä, jolloin et tarvitse miljoonaa tanssikilometriä tai omaa paria – ainoastaan halu ylittää itsensä kisalattialla riittää! Kisaamisen idea on sosiaalitanssiminen, musiikintulkinta, parin ja ympäröivän tilan huomiointi. Tämä kilpailu sopii siis ihan jokaiselle meille lavatanssijoille! Tanssilajit ovat Fusku / Bugg, Tango / Hitaat, Rumba / Salsa ja kilpailun aikana kaikki nämä tanssit käydään läpi.

Jack & Jill -kilpailut 4.1.2019

TanssiStartin tuomaristo koostuu leirin opettajista:

Hanna Tuominen (päätuomari)
Antti Törmänen
Janica Saarni
Joonas Kainulainen
Anne-Riina Hurskainen
Kati Koivisto
Jussi Kaksonen

Kilpailun juontaa Tapani Hasa, karsinnoissa ja semifinaaleissa levymusiikki, finaalin kappaleet säestää Finlanders.

Jack & Jill -kilpailun aikataulu Tanssistartissa

20:30 Kisanumeroiden jako Pikahuollon rappujen alapäässä
20:45 Kisaajat kokoontuu Pikahuollon rappujen alapäässä
21:00 Karsinnat yläkerrassa
22:30 Semifinaali yläkerrassa tarvittaessa
00:00 Finaali alakerrassa, Finaalit soittaa Finlanders (Finaalien kesto noin 20min)

  • Finaalit tarjoavat mielenkiintoisen väliohjelman tanssien aikana myös katsojille. Jos haluat jatkaa tanssi-iltaasi normaalisti finaalien ajan, parketilla on paljon tilaa myös vapaalle tanssille!

Jack & Jill kisan ideana on, että parit arvotaan, osallistumiseen et siis tarvitse omaa kisaparia.
Tanssilajit: Fusku, Bugg, Tango, Hitaat, Rumba (Bolero), Salsa.

Kilpailun kulku: Karsinnoissa tanssitaan kolmea tanssilajia, jotka arvotaan ennen ensimmäistä karsintaerää. Jokaiseen tanssilajiin arvotaan parit ja pari vaihtuu tanssilajien välissä. Tuomarit tuomaroivat viejät ja seuraajat erikseen karsinnoissa ja semifinaaleissa. Semifinaaleissa tanssitaan karsinnoista jäljelle jääneet tanssit. Finaalien aluksi arvotaan uudestaan tanssittavat lajit ja pari, jonka kanssa tanssitaan koko finaali. Finaaleissa tuomarit sijoittavat parit paremmuusjärjestykseen ja tulokset lasketaan Scoring menetelmällä, eli parhaat sijaluvut saanut pari voittaa.

Ilmoittautuminen on avoinna

Kisaajamäärä on rajoitettu maksimissaan: 30 viejää / 30 seuraajaa. Voit ilmoittautua ja varata paikkasi nettilinkin kautta 2.1.2019 mennessä. Jos paikkoja on jäljellä, voit ilmoittautua TanssiStartin aikana Tanssipuotiin (V2lle). Viimeistään kuitenkin 4.1. klo 15 mennessä.

Jack & Jill -kilpailut 4.1.2019

Jack & Jill -kilpailut 4.1.2019

Kuvat Joonas Kainulainen, Valasranta Jack & Jill kilpailu 2018

JAA