Uusia avauksia musiikkirintamalla! Kuningasviikko!

Kirjoittaja: / Alalla tapahtuu / 23.2.2018

Tämä viikko on tangokuninkaiden musiikkijulkaisujen ja -yllätysten viikko!
Sinkkujulkaisut Kyösti Mäkimattilalta, Marko Maunukselalta ja Jukka Hallikaiselta, Tommi Soidinmäeltä ja Amadeus Lundbergilta!

Aika hienoja uutisia saatiin tuossa keskiviikon ja torstain välisenä yönä: pilkesilmäiset tangokuninkaat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen ilmoittivat laittavansa hynttyyt yhteen ja keikkailevat kesästä alkaen yhdessä Jackpot -orkesterin kanssa. Uuden yhteistyön kunniaksi miehet julkaisivat tällä viikolla ensimmäisen yhteisen sinkun: Hei vaan heilani suloinen.

Ollaan täällä toimistolla erilaisissa ympyröissä törmäilty näihin velikultiin ja tykätään kovasti molempien tyylistä tehdä asioita, aina rennolla meiningillä, mutta ammattitaidolla. Siellä missä Markoa tai Jukkaa tapaa, ei yleensä naurukaan ole kaukana, sen verran hyvät on miesten tilanne- ja huumorintajut. Tästä uudesta Marko & Jukka -konseptista tulee varmasti uusi ja erilainen ohjelma niin tanssilavoille, bilemestoihin kuin juontokeikoillekin! Molemmat ovat pitkänlinjan ammattilaisia, joilla on myös tanssiryhmit mahdottoman hyvin hanskassa! Odotamme kyllä kovasti kesää, jotta näemme miehet in action! Miesenergiaa ja vauhdikasta menoa!

Käy tsekkaamassa myös miesten uusi Facebook-profiili

Tänään perjantaina aamu alkoi hienoissa ja ajatuksia herättävissä tunnelmissa. Kyösti Mäkimattila on julkaissut uuden sinkun Rakkautesi on valo, ja voi kyllä sanoa, että upeaa Kyöstiä jälleen kerran. Kyöstin sanoitukset ja levytykset Suuntatähti ja Maasta Maahan kuuluvat täällä toimistolla käytännössä meidän päivittäiselle soittolistalle ja tämä uutuus menee kyllä siihen porukkaan kirkkaasti.


Kappaleen teksti on Kyöstin oma, sävellyksen ja sovituksen on tehnyt Riku Niemi. Säestyksestä vastaa Riku Niemi Orchestran Tangotentetti.

Kysyin Kyöstin mietteitä uudesta sinkusta ja sain salamana vastauksen: “Rakkautesi on valo on balladi. Ylistys valolle ja rakkaudelle. Neljän minuutin annos pidäteltyä tunteenpaloa hillityn ilmaisun ystäville. Soittimilla soitettu ja laulamalla laulettu. Valon voima on minua paljon mietityttänyt ja kirjoituttanut viime aikoina. Etelä-suomalaisena nämä loputtoman pitkät syksyt ja vähälumiset tai peräti lumettomat talvet ovat myrkkyä valon ystävälle. Siksi piti käydä vastatoimiin.”

Niinpä, valoa ja rakkautta me tarvitaan ihan kaikki, käy hakemassa oma annoksesi ja kuuntele Rakkautesi on valo!

Tätä kirjoittaessa yksi kuningas LISÄÄ julkaisi uutta musiikkia. Tommi Soidinmäki ja Kaksi palavaa julkaistiin niin ikään tänään. Tämä singlejulkaisu on samalla Tommin uuden Ekso -korusarjan nimikkobiisi! Tommi on viime vuosina tanssikeikkojen lisäksi laajentanut hurjasti repertuaariaan. Häneltä on tosiaan tulossa korusarja, viime syksynä julkaistiin vaatemallisto Tommi Soidinmaki Production yhteistyössä vaatesuunnittelija Iina Naumasen kanssa, lisäksi kiireinen mies näyttelee useissa eri tuotannoissa. Kuuntele Kaksi palavaa.

  

Luulin jo saaneeni huikean musiikki-ilotulituspäivän kasaan, kunnes huomasin, että Amadeus Lundbergkin julkaisi tänään uuden sinkun Minä rakastan. Amadeus on romanimusiikin äärellä ja julkaisee aiheesta kokonaisen teemalevyn vielä tämän vuoden aikana. Kappaleen on sanoittanut Kyösti Mäkimattila ja säveltänyt Mika Toivanen.

Aikamoista ilotulitusta kuninkailta!

Biisien kuuntelua helpottaaksemme teimme teille Spotify-soittolistan, jossa voit kuunnella kaikki yllä mainitut kappaleet yhdellä iskulla! Nautinnollisia kuunteluhetkiä!

Ei voi muuta sanoa, kuin että HIENO VIIKKO! Pitkäsoittoja odotellessa!

Ps. Jos joku kuningas VIELÄ aikoo tänään julkaista uutta musiikkia, voi ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen, niin lisätään listoille 😉

JAA