Kutsu: Osallistu “Aina kun mä tanssin” -musiikkivideoon!

Kirjoittaja: / Alalla tapahtuu / 27.1.2021

Kutsun  meille esittää ihana tangokuningatar Heidi Pakarinen ja videon biisinä hänen upouusi sinkku “Aina kun mä tanssin”.

Kyseessä on lattarihenkinen, hyväntuulinen kesäbiisi, josta saamme kaikki iloa ja toivoa tähän hetkeen! Lue tarkemmat osallistumisohjeet Heidin kirjeestä alta ja videoi oma klippisi! Yhdessä etänä on juuri hyvä teema tähän aikaan!

Heidi Pakarinen kutsuu sinut tanssimusiikkivideolle tanssimaan "aina kun mä tanssin"

Hyvät musiikin ja tanssin Ystävät, minulla on Teille ihanaa kerrottavaa!

Uuden singlen “Aina kun mä tanssin”- musiikkivideo on ollut suunnitteilla ja minulla on suuri ilo kutsua Sinut, Ystäväsi, Kaverisi, ryhmäsi mukaan musiikkivideolle!

Ohjeet menevät näin: Kuvaa itsesi yksin, parisi kanssa tai omalla porukalla tanssimassa! Saat tehdä omannäköisiä liikkeitä, käyttää itsellesi mieluisia vaatteita, mielikuvitusta, pääasia on, että videosta tulee Sinun näköisesi.

Lähetä tanssivideosi Dpopboxilla, WeTransferilla, GoogleDrivella tai sähköpostilla osoitteeseen ainakunmatanssin@gmail.com

Muistathan liittää mukaan omat yhteystietosi ja tiedon, että videolla näkyvät ihmiset ovat antaneet luvan käyttää videota uudella “Aina kun mä tanssin”- musiikkivideolla.

Me tallennetaan ja koostetaan saapuneista tanssivideoista uusi upea musiikkivideo – turvallisesti tässä ajassa etänä, mutta silti yhdessä!

Kaikki saavat siis mahdollisuuden tulla mukkaan musiikkivideon tekemiseen omana ihanana itsenään – eikö kuulostakin hienolta, olla yhdessä samalla videolla?!

Odotan kovasti meidän yhteistä videota – ajattelin itsekin osallistua siihen Kysy kaveriasi, puolisoasi tai naapuriasi myös mukkaan tanssimaan tai tehkää pienet nurkkatanssit mahdollisuuksien ja rajoitusten sallimissa puitteissa

Nyt siis tanssimaan videolle itsemme ihanaksi, sillä “Aina kun mä tanssin, loistan, hehkun, nauran ja nautin”

Tanssirakkautta, musiikinvoimaa ja iloa,
~ Heidi ~

Kuuntele Spotifyssä

Heidi Pakarinen: Aina kun mä tanssin -levynkannen piirros

#ainakunmätanssin #kotimainenmusiikki #musiikkivideo #tanssirakkautta #musiikinvoima #lisätäänrakkautta #yhdessä #loistanhehkunnaurannautin #nyttanssimaan #tanssikarkkia #tehdäänyhdessäihanata #saantanssittaa #hyväjoskuställeenvaanpistääbailaten #heidipakarinen

JAA