Lahti laulaa Ladidaa

Kirjoittaja: / Seinäjoen Tangomarkkinat / 24.2.2017

Lahti2017 MM-kisat starttasivat ryminällä. Sosiaalisessa mediassa on nähty vilauksia tutuista kasvoista MM-kisavarustuksessa tanssimassa Lahdessa milloin missäkin. Mistä on oikein kyse?

Seinäjoen Tangomarkkinat ja Lahti2017 yhteistyö

Seinäjoen Tangomarkkinat ja Lahti2017 yhteistyö on synnyttänyt MM-kisoille oman kisatangon. Kappale on Mika Toivasen säveltämä ja Maria Vihervaaran sanoittama Ladidaa, jonka esittää upea tangokuningatar Susanna Heikki. Suomen Media & Action tekee tiivistä yhteistyötä Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa ja siksi lähdimme innolla mukaan toteuttamaan liikuttavaa kisatangoa Lahteen.

Ladidaa-tangon koreografia tilattiin itseoikeutetusti tanssinopettaja Kati Kainulaiselta (Tanssikoulu Happy Dance) ja tangoa on tanssitettu jo tuhansille ihmisille ympäri Suomea! Koreografia on helppo ja sen askeleihin taipuu vaikka ei tanssitaustaa olisikaan. Kisatangon tarkoituksena on liikuttaa yleisöä niin kotikatsomoissa kuin kisa-areenalla.

Ladidaa-musiikkivideo kuvattiin Tanssipuodin tiloissa Turussa helmikuussa 2016. Mukana paljon tuttuja! 🙂

Kisaviikot Lahdessa

Seinäjoen Tangomarkkinat ovat vahvasti mukana Lahden kisoissa ja tarkoituksena on tuoda tanssia ja tangoa lähemmäs ihmisiä! Lahdessa kisakansaa tanssittaa lähes joka ilta mm. tangokuninkaalliset Kyösti Mäkimattila, Aki Samuli, Heidi Pakarinen, Teemu Roivainen, Marko Maunuksela, Jukka Hallikainen ja Erika Vikman sekä Ladidaa-tiimi.

Ladidaa -tiimi! Mukana Petri Reponen (vas), Merkku Rastas, Bettina Karppinen, Jukka Hallikainen, Anne-Riina Hurskainen ja Jussi Rastas.

Tanssikursseiltamme tutut opettajat ja tanssijat ovat mukana tanssimassa ja tanssittamassa Ladidaata eri kisatapahtumissa kisaviikkojen ajan. Ladidaa-tiimi on päässyt tanssimaan stadionilla, kisahallissa ja pe 24.2. kisojen palkintojen jaon preshowssa! Tanssinopettajista mukana kisaviikoilla ovat mm. Anne-Riina Hurskainen, Antti Törmänen ja Bettina Karppinen.

Ladidaa vuonna 2016 Seinäjoen Tangomarkkinoilla katulavalla.

Suomen Media & Actionin ja Tangomarkkinoiden liikuttava yhteistyö alkoi jo vuonna 2014 ensimmäiseltä Seinäjoen Tangomarkkinat -tanssileiriltä! BTW! Tanssi on isossa roolissa Tangomarkkinoilla tänäkin vuonna! <3

Salpausselän esikisoissa 2016 tanssittiin myös Ladidaan tahtiin. Kuva: Joonas Kainulainen

Anne-Riina Hurskainen palasi juuri Lahdesta ja hänen kommenttinsa: “Mahtava meininki ja aivan mahottoman hyvä tunnelma yleisöllä!” 😀 Tanssi jatkuu Lahdessa koko kisojen ajan!

Huikean hauskoja hetkiä MM-kisoihin ja LAHTI LAULAA LADIDAA!!

Lahti2017 ohjelma

Ladidaa -kisatangon koreografia. Helppoa ja hauskaa! Videossa tanssivat Kati ja Joonas Kainulainen, Tanssikoulu Happy Dance.

//Pörri

JAA