Lavatangon SM-kilpailu ke 10.7.2019, Seinäjoki

Kirjoittaja: / Leiriuutisia / 30.10.2018

Tangomarkkinat

Yleisen sarjan voittajakolmikko 2018 1. Olli Syrjälä ja Hanna-Leena Liukku, Jurva 2. Seppo Kalliotuuli ja Henna-Sofia Hämäläinen, Loppi 3. Jouni ja Minna Taskinen, Kuopio

Seinäjoen Tangomarkkinoilla järjestetään vuosittain lavatangon suomenmestaruus-tanssikilpailut. Kilpailussa tanssitaan perinteistä suomalaista, tanssilavoilta tuttua tangoa.

Tunnelmallisessa kilpailussa tanssitaan suomalaista tangoa vapaalla viennillä ja tangomusiikin tahdissa. Kilpailu on avoin kaikille paritanssin harrastajille ja tanssista kiinnostuneille. Kilpailussa on kaksi sarjaa: yleinen, eli kaikille avoin sarja sekä seniorisarja.

Lavatangon SM-kilpailu 2019

Vuoden 2019 Lavatangon SM-kilpailu tanssitaan Seinäjoen Tangomarkkinoiden avajaispäivänä keskiviikkona 10. heinäkuuta. Kilpailu on osa Tangomarkkinoiden 35-vuotis juhlavuoden avauspäivän juhlallisuuksia, ja järjestetään tapahtuman sydämessä Tangokadulla.

Tangomarkkinat2

Yleisen sarjan voittajat 2018 Olli Syrjälä ja Hanna-Leene Liukku esiintymässä Tangokadulla voittonsa jälkeen.

“Lavatangon SM-kilpailu tarjoaa käsinkosketeltavaa ja kokonaisvaltaista tangon tunnelmaa ja paloa – niin kilpailijoille kuin katsojillekin. On todella upeaa että tanssittu perinteinen suomalainen tango on merkittävässä roolissa juhlavuoden Tangomarkkinoilla. Tangokadun ja Lavatangon SM-kilpailun tunnelma on ainutlaatuinen. Odotan ensi kesää innostuneena ja jännittyneenä. Lämpimästi tervetuloa kisalattialle sekä katsomoihin jännittämään ja kannustamaan suosikkitanssijoita,” kertoo kilpailujohtaja Niina Huhtala.

Kilpailuun osallistutaan ennakkoilmoittautumisella Tangomarkkinoiden www-sivuilla. Ennakkoilmoittautuminen alkaa keväällä 2019.

Kilpailun parhaimmisto palkitaan kunniakirjoin ja pokaalein. Molempien sarjojen kolmelle voittajaparille on luvassa Tanssipuodin lahjoittamat lahjakortit sekä saavat mahdollisuuden esiintyä Tangomarkkinoiden eri tapahtumakohteissa.

Kilpailun seremoniamestareina toimivat Tangokuninkaat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen. Kilpailun säestyksestä vastaa: Taisto Lunkan Tango-orkesteri solistivieraineen.

Kilpailun johtajana toimii Niina Huhtala. Kilpailun arvovaltainen tuomaristo julkaistaan alkuvuodesta 2019.

Lavatangon SM-kilpailun juontajat, tuomaristo ja kilpailunjohtaja 2018

Lavatangon SM-kilpailun juontajat, tuomaristo ja kilpailunjohtaja 2018

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Seinäjoen Tangomarkkinat ja Suomen Tanssipuoti.
Lisätiedot ja kilpailun säännöt
Tutustu aikaisempien vuosien voittajiin ja tuloksiin
www.tangomarkkinat.fi
www.tanssipuoti.fi
www.tanssikurssit.fi

Kuvat: Seinäjoen Tangomarkkinat 2018

JAA
Seuraava
»