TanssiStartti 3.-6.1.2019

Tanssin riemua aamusta iltaan loppiaisviikolla!

Opit tanssimaan, saat uusia tuttavia ja virkistyt keskellä pimeintä talvea! Tanssileirillä on hauskaa!

Tanssikursseja kaikille Harjavallassa!

Olitpa innokas vasta-alkaja, satunnainen tansseissa kävijä, hurahtanut tanssiharrastaja tai kokenut konkari TanssiStartti on sinun leirisi!

Ohjelma 2019 | Iltamenot 2019

Tule yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta: Valitse ohjelmasta sinua kiinnostava tanssilaji & taso ja ilmesty paikalle suoraan siihen saliin ja sille tunnille kuin haluat. Voit osallistua yhdelle jaksolle, päivälle tai tanssia koko pitkän tanssileirin!

Tanssileirillä huippuopetusta!

Leirin opettajat ovat Suomen huippuja! Näiden ammattiopettajien johdolla taidot karttuvat nopeasti, oppiminen on innostavaa ja nauru raikaa!

Menossa mukana:

Kati Koivisto
Joonas Kainulainen
Anne-Riina Hurskainen
Tapani Hasa
Hanna Tuominen
Antti Törmänen
Janica Saarni
Jussi Kaksonen
Matias Löyttyniemi
Pasi & Maria Laurén
Paula Lempinen

Finlanders
Reeta & Lumo
Taikakuu
Hurma

Huomaathan myös, että perjantaina päästään tanssimaan Valasrannan Tanssileirillä huippukivaksi todetussa Jack & Jill kilpailussa, jossa tanssiparit ja tanssilajit arvotaan! Karsinnat ja semifinaalit tanssitaan yläkerran karaokebaarissa ja Finaalit V2 isolla parketilla. Finaalien musiikit soittaa Finlanders! Eipä viissiin siistiä! Niin huippujuttu!

Muutama sananen vuoden 2019 ohjelmasta

Tanssistartti 2019 aloittelijan vinkkelistä

Vasta-alkajille olemme suunnitelleet tanssin aloitukseen tehostartin. Leirin aikana harjoittelemme perusteet yleisimmistä ja suosituimmista lavatansseista.

Voit harjoitella Foksin, Tangon ja Hitaan valssin ensimmäisiä askeleita, reipasta buggia ja fuskua sekä rentoja lavalattareita. Erikoisuutena tarjoilemme tällä hetkellä supertoivottua polkkaa sekä bachataa, joka on helppo ja rauhallinen latinalaistanssi, joka tekee kovaa kyytiä tuloaan suomalaisille tanssilavoille.

Huomaathan, että useimmista perusteet tason tunneista samaa lajia on kaksi jaksoa peräkkäin, numeroidut tunnit ovat jatkoa toisilleen, parhaan hyödyn saat kun valitset niistä molemmat.

TanssiStartti 2019 ajatuksia jonkin verran tai paljon tanssineille

Suurin osa tunneista kulkee kahden tai jopa kolmen jakson kokonaisuuksina! Tämä antaa mahdollisuuden syventää tanssilajien oppimista, saat tärkeitä kilometrejä ja paljon mietittävää.

Jos kaipaat tanssiisi uusia tuulia ja haluat kokeilla erilaisia tanssilajeja, olemme valinneet ohjelmaan Argentiinalaisen tangon ja Salsa ruedan.

TanssiStartti 2019 parkettien suurkuluttajille

Pitkään tanssineille ohjelmasta löytyy haastavia tunteja suosituimmista tanssilajeista.

Tervetuloa starttaamaan vuosi tanssien!

TanssiStartti 3.-6.1.2019

TanssiStartti (TS) pähkinänkuoressa

Ensimmäinen TanssiStartti tanssittiin loppiaisena vuonna 2009. Tämä perinteinen vuoden avaus kuuluu Valasrannan Tanssileirin ja Pääsiäisleirin ohella kolmen suurimman kotimaan leirimme joukkoon.

TanssiStarttiin tullessasi tapaat hurjan joukon muita tanssinharrastajia, ihan aloittelijoista edistyneisiin.

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan vuosi tanssien huippuseurassa!

TanssiStartti

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t