Viikkokurssit Mynämäki

Mynämäen Työväentalolla opetellaan joka torstai klo 18-21 yleisimpien lavatanssien saloja Jussi Kaksosen johdolla! Viikkokurssit tarjoavat tasot perusteista keskitasoon.

Kursseilla tanssitaan rennossa ja innostavassa tunnelmassa! Iltaan on rakennettu kaksi kokonaisuutta.  Perusteet jaksolla tanssinopetus aloitetaan ihan ensimmäisistä askeleista. Ennakkotaitoja ei tarvita. Kahdelle viimeiselle jaksolle voit osallistua kun osaat opetettavan lajin perusteet. 

Osallistu yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Voit osallistua tanssikurssille yksin tai parin kanssa. Kursseilla on koko ajan vauhdikas parinvaihto, halutessasi voit toki tanssia vain oman parisi kanssa. Valitse ohjelmasta sinulle sopivat jaksot ja tule paikalle, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Mynämäen pääopettaja

Jussin sijaisena to 14.3.

Perusteet

Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusteiden opettelusta.

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan viemisen ja seuraamisen perusteita, haetaan oikea rytmi ja opetellaan ensimmäiset tanssikuviot.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa.

Jokainen vihreä tunti on aina hieman erilainen ja parhaan hyödyn saat käymällä samasta tanssilajista useamman vihreän tunnin ennen seuraavalle tasolle siirtymistä.

Lue lisää..


Perusteet/keskitaso

Tarjoilee vahvaa perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja hieman haastavampia peruskuvioita.

Kun perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin, voit siirtyä vihreä/siniselle tunnille.

Tällä tasolla harjoitellaan sujuvaa vientiä ja seuraamista, tanssin perustekniikkaa sekä opetellaan hieman haastavampia peruskuvioita ja niiden variointia. Näillä tunneilla otetaan myös ensikosketuksia musiikintulkintaan.

Tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja.

Saat varmuutta tanssilajien perusteisiin. Opit viemään ja seuraamaan sujuvasti peruskuvioita ja niiden variaatioita.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

Muista että aina kannattaa mieluummin palata vihreälle ja kertailla, kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Lue lisää..


Keskitaso

Kun vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, ja hallitset peruskuviot varmasti, voit hakea siniseltä tasolta lisää haasteita.

Sinulla on jo tanssikilometrejä takanasi, vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, kanssasi on miellyttävä tanssia. Hallitset peruskuviot varmasti ja osaat huomioida ympäristösi sekä muut tanssijat.

Parityöskentely sekä viemisen ja seuraamisen kehittäminen kuuluvat tämän tason keskeisiin opetusaiheisiin. Näillä tunneilla keskitytään myös lajinomaisen tanssin tuottamiseen. Saat vinkkejä musiikintulkintaan ja haasteita uusista kuvioista. Sinisten tuntien teemat ja opetettavat aiheet vaihtelevat, joten opit aina uutta.

Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet seuraavalle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

Lue lisää..


TO
18.00-
18.45

18.45-
19.30

19.30-
20.15

20.15-
21.00
21.2.HITAATHITAATFUSKUFUSKU
28.2.BUGGBUGGHITAATHITAAT
7.3.HIDAS VALSSIHIDAS VALSSIBUGGBUGG
14.3. ReettaSALSASALSAHIDAS VALSSIHIDAS VALSSI
21.3.RUMBA (Bolero)RUMBA (Bolero)SALSASALSA
28.3.FUSKUFUSKURUMBA (Bolero)RUMBA (Bolero)
4.4.HITAATHITAATFUSKUFUSKU
11.4.BUGGBUGGBUGGBUGG

Jaksohinnat / hlö
1 jakso 9€
2 jaksoa 16€
3 jaksoa 23€
4 jaksoa 29€

10-kortti 70€ – suosituin vaihtoehto

10-kortti oikeuttaa sinut osallistumaan 10 vapaasti valittavalle 45min kurssijaksolle. Jussin Mynämäen viikkotunneille. Eli 1 “leima” = 1 tanssijakso.

Voit ostaa 10-kortin kätevästi myös verkkokaupasta!

10-iltakortti 205€ – toivottu uutuus!

Valitse viikkotuntien ohjelmasta vapaasti 10kpl kokonaisia tanssi-iltoja tai 4 jakson kokonaisuuksia. Kortti on voimassa Turun Tanssipuodin viikkotunneilla 12kk ostopäivästä. 1 “leima” = 1 ilta tai sunnuntaina 4 tanssijaksoa.

Tulossa verkkokauppaan pian!

Alle 30-vuotiaat -50%
Ikä todistettava pyydettäessä!

Tutustu Klubiin, jonka jäsenenä saat jatkuvia etuja Turun viikkotunneista ja paljon muuta!

 

Muutokset mahdollisia!

Maksutavat

 • Eazybreak
 • Edenred Ticket Duo ja Virike
 • Edenred Virikeseteli
 • ePassi
 • Käteinen
 • Pankki- ja Luottokortit
 • Smartum Liikunta- ja Kulttuurisetelit
 • Smartum Mobiili
 • Smartum Saldo
 • Tyky-Kuntoseteli & TykyOnline
 • tanssipuoti.fi -verkkokauppa
  • Verkkokaupan maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Pivo, MobilePay, Masterpass sekä Collector-lasku

Mynämäen Työväentalo

Vanha Turuntie 30
23100 Mynämäki

Lisätiedot
info@tanssikurssit.fi
045 151 4830

Muutokset mahdollisia.

Tanssikurssit Mynämäki
JAA