Kaisa Huunonen & Juha Laihoniemi

Tanssi on ollut Kaisan elämää aina! Kansantanssien kautta kulki tie kilpatanssilattioille 14 vuodeksi. Kisauran aikana hän treenaili myös swing-tansseja päätyen edustamaan Suomea vuoden 2007 MM-kilpailuihin, lajinaan lindy hop.

Kotimaiset lavatanssit veivät tytön mennessään jo 16-vuotiaana, eikä palo ole sammunut vieläkään. Tanssin ohella jooga ja Alexander-tekniikka pitävät Kaisan mielen ja kehon kunnossa. Tanssinopettajan ammattilaistutkinnon (STOL) hän suoritti vuonna 2007.

Juhan tiet kulkivat eri kilpaurheilulajien kautta ensimmäiselle tanssitunnille 20-vuotiaana, mistä ei ollut paluuta: Nopeasti lavatanssit ja swing-tanssit veivät mukanaan kilpalattioille ympäri Suomen ja ulkomaille.

Juhan päälaji on ollut boogie woogie, josta on muistona tanssitaidon lisäksi vuosien harjoittelukokemus maajoukkueessa. Juha on taitava tanssija sekä rauhallinen ja pohdiskeleva persoona ja opettaja. Tanssin lisäksi hän joogaa ja käy lennättämässä hiekkaa motocross-radoilla.

Tällä hetkellä tunnemme suurta vetoa erityisesti argentiinalaista tangoa kohtaan. Molemmilla on runsaasti esiintymiskokemusta tahoillaan, mutta yhdessä tanssimme mm. Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2009 ja 2016 sekä 2017 laulukilpailuissa ja konserteissa. Yhteinen kiinnostuksen kohteemme on myös kokonaisvaltainen hyvinvointi alkaen omasta itsestä ja itsetuntemuksesta.

JAA