Ville Immonen

Villehän ei oikeasti esittelyjä kaipaa. Kuka nyt ei tuntisi tätä hurmaavaa nuorta miestä, joka vakuuttaa sekä tanssilattialla että sen ulkopuolella!

Ville on elävä todisteemme siitä, että tanssi voi viedä mennessään meistä ihan jokaisen! Muutama vuosi sitten laphalaiseksi ei olisi enää ollut pitkä matka, ja olipa Villellä hallussaan myös kaikki aidon hard rock -fanin essentiaalit. Mutta vastarannan kiiski antoi paritanssille globaalisti kuuluisan second chance’n ja niin historia oli uudelleenkirjoitettu.

Tie swingin maailmaan starttasi lindy hopin kautta, ja west coast swing swingaavudesta Villellä olikin paljon sanottavaa. Pyristeltyään pontevasti, vastahakoinen pohjoisen poika antoi periksi ja avasi sielunsa west coast swingille.

Swing-taivaan portit ovat yksi toisensa jälkeen auenneet ahkeran ja sitoutuneen tanssityöläisen puskiessa eteenpäin. Ville elää ja hengittää tanssia joka solullaan, ja tanssimatkakilometrejä tulee vuodessa tuhansia ja taas tuhansia. Faneja tällä hurmurilla on Champion-tasolla asti, eikä suotta! Näennäisesti lempeän ja lauhkean naapurinpojan sisällä piilee Tervolan tiikeri, karismaattinen maailmankansalainen.

Kurkkaa vimeosta Villen ja Hannan vienti-seuraamisdemo!

2016 Gothia Swing Weekend Hanna & Ville Lead and Follow Demofrom Ville Immonen on Vimeo.

 

 

JAA