Kimmo Lasanen

Tanssikoulu TanssiGuru

Kimmo aloitti lavatanssiharrastuksen yliopistovuosinaan Oulussa vuonna 1998 ja innostui lajista niin kovasti, että kiersi kohta ympäri Suomea tanssileireillä oppimassa uutta. Harrastus vei mennessään myös kisalattioille ja menestyksekkään kilpailu-uran jälkeen harrastus jatkui luontevasti opettamisen merkeissä. Intohimoinen suhde tanssiin teki harrastuksesta myös ammatin ja Kimmo onkin nykyisin päätoiminen tanssinopettaja.

Kimmo tanssii ja opettaa kaikkia suomalaisia lavatansseja, mutta on sen lisäksi käynyt myös 10 kertaa Havannassa hakemassa oppia kuubalaisiin tansseihin, eritoten salsaan. Vuosina 2006-2013 Kimmolla oli Oulussa oma tanssikoulu, Salsa Oulu, joka jakoi kuubalaisten tanssien ilosanomaa oululaisille tanssinharrastajille. Sen jälkeen Kimmo tapasi vaimonsa Marikan, muutti etelään ja perusti hänen kanssaan Tanssikoulu TanssiGurun, jonka viikkotunnit ovat Espoossa.

Kimmon opetustyyli on hyvin selkeä ja rauhallinen ja opetuksessaan hän painottaa tanssitekniikkaa ja hyvää vienti-/seuraamiskontaktia, jotka ovat helpon ja nautittavan paritanssin perusedellytykset. Kimmon tunneilla on positiivinen ja kannustava, huumorilla höystetty tunnelma, mikä takaa myös parhaat oppimistulokset.

Tanssikoulu TanssiGurun nettisivut: www.tanssiguru.fi

JAA