Ibirocay Regueira

Ibirocay on kokeillut montaa eri tanssilajia ennen kuin ajautui paritanssin maailmaan. Taustalta löytyy lajeja, kuten hiphop, flamenco, jazz ja baletti, mutta varsinainen kipinä syttyi vasta ensimmäisten salsa-askelien myötä. Tänäpäivänä hän on salsan MM-tason kolminkertainen hopeamitalisti ja opetuskokemusta on karttunut yli 20 vuotta ympäri maailmaa.

Ibi löysi west coast swingin ensimmäisen kerran jo vuonna 2001 etsiessään inspiraatiota tanssiinsa, mutta vasta muutama vuotta myöhemmin hän todellisuudessa tajusi mitä se oikeasti oli. Etsiessään tanssilajista lisää tietoa, hän koukuttui heti. Osallistuttuaan alkeiskurssille vuonna 2008, hän jatkoi lajin opiskelua mm. workshopeissa ja yksityistunneilla. Hän kokeili onneaan kilpailuissa ensimmäisen kerran UK Champseissa vuonna 2012. Neljä vuotta myöhemmin Ibi pääsi ensimmäisenä pohjoismaisena tanssijana all-star divisioonaan. Hän on opettanut west coast swingiä Ruotsissa vuodesta 2010 lähtien ja jakaa oppejaan myös kansainvälisellä tasolla.

Valasrannan Tanssileirillä 2019 Ibi opettaa Suomen oman All-Star tytön Hanna Ojanahon kanssa ja molemmat odottavat leiriä ja yhteisiä tuntejaan kovasti!

JAA