Andreas Rosenqvist

MicTeam

Andreas Rosenqvist

Andreas on nuori tanssinopettaja naapurimaastamme Ruotsista. Andreaksen arki kuluu pitkälti tanssilattialla, joko opetushommissa tai omissa tanssitreeneissä. Hän on juuri valmistumassa liikunnanopettajaksi ja on erikoistunut lukioikäisten huippu-urheiluun. Vapaa-ajallaan Andreas viihtyy golfkentällä sekä viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Hän on myös intohimoinen viiniharrastaja ja onkin keräillyt laatuviinejä jo useamman vuoden ajan.

Andreaksen tanssihistoria alkaa vuodesta 2003, jolloin hän yhdessä luokkakaverinsa kanssa löysi videon buggia tanssivasta parista. Ihastus tanssiharrastukseen alkoi heti ja pian he tanssivat jo useampaa lajia, enimmäkseen bugg- ja rock-painotteisesti.

Andreas kuuluu tällä hetkellä Ruotsin bugg-tanssijoiden parhaimmistoon. Andreas on kilpaillut rock ja swing –tansseissa, buggissa ja boogie woogissa jopa kansainvälisellä tasolla. Hän kokee olevansa etuoikeutettu, että on päässyt opettamaan tanssia viime vuosien ajan sekä päässyt myös esiintymään paljon. Andreas on ollut mukana mm. The Great Gatsby Show –ryhmässä, jonka kanssa hän on ollut esiintymässä aina Montenegroa ja Malediiveja myöden! Nykyään hän opettaa päätoimisesti ruotsalaisessa Micteamissa ja opettaa tanssia ympäri Ruotsia.

Opettajana Andreas rakastaa vauhtia sekä hauskaa tunnelmaa. Vaikka Andreas saattaa näyttää välillä hyvin keskittyneeltä, hän myös nauttii naurusta ja rennosta ilmapiiristä. Andreaksen perussääntö opetuksessaan on se, että hän pyrkii tekemään tanssitunneistaan juuri sellaisia, missä hän itse oppilaana haluaisi olla. Myös kysymykset tunneilla ovat tervetulleita, sillä Andreaksen mielestä kysymyksien avulla koko porukan on helpompi kehittyä yhdessä.

Andreaksen tunneilla opetuskieli on englanti.

 

JAA