Samin ja Jutan TTK terkut

Kirjoittaja: / Opettajien kuulumisia / 23.2.2017

Upeat tanssinopettajat Sami ja Jutta Helenius ovat tuttu parivaljakko tapahtumistamme jo useamman vuoden takaa. Tanssinopettajat ovat useita vuosia opettaneet seuratanssitapahtumissamme ja suosio on aina yhtä kova! Huikea tekninen osaaminen yhdistettynä loistavaan pedagogiikkaan saa tanssijan kuin tanssijan oppimaan! Tanssiparin kuuluisa opetusmetodi “haukka” puree aina yhtä hyvin oppilaisiin ja tuntien jälkeen tanssisalista liihottelee pois piirun verran ryhdikkäämpiä asentoja. 😉

Sami ja Jutta ovat Suomen kilpatanssilattioiden tähtikaartia ja mittava kilpaura päättyi vuonna 2016.  Tanssi jatkuu onneksi esiintymisten ja opettamisen muodossa! Tätä nykyä Sami ja Jutta tekevät erilaisia esiintymisiä, tuomarointeja ja keskittyvät pääasiassa opettamiseen. Sami ja Jutta ovat jälleen tähtiopettajina mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa!


Sami ja Jutta TanssiStartti -leirillä Harjavallassa vuonna 2017. Kuva: Maiju Landström.

Saatiin behind the scenes -kuvat ja terkut treenisalilta.

Samin parina Hanna Sumari ja Jutan parina on Pepe Willberg. Treenit kulkevat kovaa ja tanssi-into kasvaa viikko viikolta! Tässä Samin ja Jutan TOP1 tärkeimmät kulmakivet tanssinoppimisesta:

Jutan mielestä tanssissa tärkeintä on heittäytyminen. Tanssin avulla musiikki herää eloon ja on upeaa, miten liikettä voidaan ilmentää. Sami on sitä mieltä, että vartalonhallinta ja tekniset taidot ovat tanssin oppimisessa kaiken a ja o, hän haluaa nähdä ennen kaikkea tanssista nauttimista. Innostuksella ja iloisella mielellä kuka tahansa voi oppia tanssimaan.

 


Samin ja Hannan tokan viikon treenit lähtivät liikkeelle LANTIOSTA. Eli cha chasta. 🙂

Sami ja Hanna tanssivat ensimmäisenä lajinaan valssin ja vaikka huippupisteisiin ei päästy, Hannan mukaan tanssi kuitenkin tuntui upealta ja sehän tanssissa idea onkin! Toisella viikolla on luvassa vauhdikkaampi lattari cha cha. Sami kehuu, että tunnelma treenisalilla on ollut hyvä ja ahkerasti on askelia viilattu! Ääniä kaivataan parivaljakolle!

Hannan “TTK-päiväkirjaa” voi lukea hänen blogistaan, jossa pääsee todella kurkistamaan kulisseihin! Mielenkiintoisia tarinoita ja huh tanssijat tekevät pitkää päivää! Hannan blogiin pääset täältä. Hanna, olet upea! Tsemppiä reeneihin!

Samia ja Hannaa voit äänestää soittamalla numeroon 0700 79 010 (puhelun hinta 1€+pvm) tai lähetä 10 tekstiviestillä numeroon 17225. (viestin hinta 1€). Nettiääniä voit antaa täällä.


Tokalla viikolla Cha cha -reeneissä Jutta ja Pepe.

Jutta parinsa Pepe Willbergin kanssa saivat ensimmäisellä kierroksella huikeat kehut valssistaan! Tanssia ja sen herkkää tunnelmaa on hehkutettu! Jos et vielä nähnyt tätä upeaa tanssia, niin se löytyy täältä!

Viikolla 2 Pepellä vuorossa lattarit ja mikäs muukaan kuin cha cha! Pepellä on pitkän linjan muusikkona rytmi veressään ja sitä ei muuten cha chasta tule puuttumaan! 😀 Jutan mukaan Pepe on hyvin ottanut treenit haltuun ja ahkerasti oppii uutta hyvällä fiiliksellä! Paljon tsemppiä Jutan ja Pepen reeneihin!

Juttaa ja Pepeä voit äänestää soittamalla numeroon 0700 79 010 (puhelun hinta 1€+pvm) tai lähetä 7 tekstiviestillä numeroon 17225. (viestin hinta 1€). Nettiäänen parille voit antaa täällä.

Sami ja Juttaa tanssittaa Seinäjoen Tangomarkkinat -tanssileirillämme heinäkuussa 2017.

TSEMPPIÄ MOLEMMILLE PAREILLE! <3
Terveisin Tanssikurssit.fi -poppoo

//Pörri

JAA