Sari Hörkkö – Rakkaudesta lajiini -vaatemallisto Tanssipuotiin

Kirjoittaja: / Tanssipuoti / 4.4.2023

Upeista luomuksistaan tunnettu ateljeeompelija Sari Hörkkö on suunnitellut sekä valmistanut uuden Rakkaudesta lajiini -vaatemalliston tanssijoille. Sarin tyylikästä kädenjälkeä on nähty mm. Linnan juhlissa! Vaatteet ovat kotimaista suunnittelua sekä käsityötä ja yritykselle on myönnetty Avainlippu-merkki. Rakkaudesta lajiini -mallisto löytyy nyt Tanssipuodin Turun myymälästä sekä pian myös verkkokaupasta! Malliston vaatteisiin pääsee tutustumaan myös Pääsiäisleirillä 6.-10.4. Tanssipuodin pop-up myymälässä Eerikkilän monitoimihallilla.


Sari kertoo vaatemallistosta seuraavaa:

Rakkaudesta lajiini”-mallisto on suunniteltu kaikille tanssia rakastaville!

Työskenneltyäni 30 vuotta vaatetusalalla, ompelimo yrittäjänä, toteutin vihdoin pitkäaikaisen haaveeni omasta vaatemallistosta. Tuntui oikealle ja hyvälle kohdistaa se rakastamaani harrastukseen, paritanssiin.

Koen, että asun pitää tuntua mukavalle, joustaa, hengittää, liikkua kauniisti sekä tietenkin näyttää hyvälle. Näistä syistä johtuen materiaaliksi valikoitui viskoosi/elastaani trikoo. Erilaisten nauhojen, solmujen, rypytysten sekä halkioiden vuoksi asut on moni-ilmeisiä ja vartaloa imartelevia. =)

Mallistoa on saatavilla kolmessa eri koossa, S, M ja L. Värien saatavuus on riippuvainen kangastoimittajan valikoimista.

Olen itse koekäyttänyt mallistoni asuja jo jonkin aikaa ja todennut ne erittäin toimiviksi ja mukaviksi.

Nähdään tanssin pyörteissä! =)

-sari-

 

JAA