Seinäjoen Tangomarkkinoita ei järjestetä kesällä 2021

Kirjoittaja: / Yleinen / 26.4.2021

Surullisin mielin kerromme, että Seinäjoen Tangomarkkinat oheistapahtumineen, joihin myös Lavatangon SM-kilpailu ja Seinäjoen Tangomarkkinat tanssileiri kuuluvat, on peruttu kesältä 2021. Tangon kaipuu on kova. Seinäjoen Tangomarkkinat on meille ja lukuisille suomalaisille tanssijoille yksi kesän kohokohdista. Ainutlaatuinen Tangohuuma.

Toivomme että loppukesän näkymät kirkastuvat pian ja pääsemme takaisin muiden tanssileirien pariin ja lavatansseihin kesällä 2021. Seuraamme kokoontumisrajoituksia ja koronatilannetta tarkasti ja teemme päätökset kesän tanssileirien osalta toukokuun loppuun menessä. Toistaiseksi leirien valmistelut etenevät normaalisti ja ohjelmat ovat lähes julkaisua vaille valmiina.

 

Seinäjoen Tangomarkkinat 2021 on peruttu

Seinäjoen Tangomarkkinat tiedottaa 26.4.2021

SEINÄJOEN TANGOMARKKINOITA EI JÄRJESTETÄ KESÄLLÄ 2021

– Festivaalia juhlitaan seuraavan kerran 6. ­- 10.7.2022

Seinäjoen Tangomarkkinoiden kesäfestivaalia oheistapahtumineen ei järjestetä tänä vuonna vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Myös Tangolaulukilpailu perutaan tältä vuodelta.

-Ilmoitamme murtunein mielin, ettei Seinäjoen Tangomarkkinoita juhlita kesällä 2021. Kesän tapahtumien yllä leijuu edelleen koronapandemiasta johtuen liikaa kysymysmerkkejä, ja aika festivaalin järjestämiseen loppuu kesken. Ihmisten kaipuu tapahtumien pariin on käsin kosketeltavaa, ja myös meidän halumme tarjota tapahtumia ja elämyksiä on suuri. Teemme kaikkemme pystyäksemme tarjoamaan niitä mahdollisimman pian. Haluamme kiittää tangoyleisöä, esiintyjiä, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneitamme kaikesta yhteistyöstä, ymmärryksestä ja tsempeistä kuluneen vuoden aikana, toteaa Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala.

Tangon Sävellys- ja sanoituskilpailu etenee suunnitellusti myös vuoden 2021 osalta. Voittaja ja teoksen ensiesityksen ajankohta julkistetaan myöhemmin.

Peruuntumisesta huolimatta, Tangomarkkinoiden organisaatio aloittaa viipymättä suunnittelutyön vuoden 2022 tapahtumaa koskien.

-Toivomme uskolliselle yhteisöllemme jaksamista vallitsevan maailmantilanteen keskellä. Luodaan yhdessä positiiviset ajatukset ja suunnataan katseet kesään 2022, jolloin Seinäjoen Tangomarkkinat näyttäytyy vahvempana kuin koskaan. Tähän tarvitsemme kuitenkin teidän apuanne, ja toivomme, että tuette tapahtumaa siirtämällä jo ostetut lippunne vuoteen 2022, Ojala jatkaa.

Vuoden 2020 ja 2021 tapahtumiin ostetut liput, passit ja leirintämajoituspaikat siirtyvät automaattisesti kesän 2022 tapahtumaan. Liput on myös mahdollista palauttaa 30.7.2021 mennessä.

Lisätiedot: Tangomarkkinat

 

JAA