Seuraavassa Kamera Käy -jaksossa nähdään musiikkivideoita, joissa näet paljon tuttuja kasvoja!

Kirjoittaja: / Alalla tapahtuu / 20.2.2018

Merkkaa kalenteriin torstai 22.2. klo 18.30. ja käännä silloin tv ALFATV:n kanavalle!

Ja kurkkaa making-of kuvat tämän blogin loppuun saakka! On ollut niin huippusiistiä päästä tekemään isolla porukalla näitä projekteja!

Mistä sitten aloittaisi? Susanna Heikki ja LADIDAA on syntynyt Seinäjoen Tangomarkkinoiden ja LAHTI2017 MM-kisojen yhteistyön tuloksena.

Ladidaa koreografian on laatinut Kati Koivisto ja tanssia on saatu tanssia tämän musiikkivideon lisäksi jos ja vaikka missä! Ladiaata on tanssittu mm. Salpausselän kisoissa 2016, Valasrannan Tanssileirillä järvessä ja parketilla, Ouluhallin Wanhoissa, Happy SunBeach -reissulla Kyproksella, Seinäjoen Tangomarkkinoiden tilaisuuksissa tuhansien ihmisten kanssa konserteissa ja tangokadulla ja tietysti LAHTI2017 MM-kisoissa ja jos vaikka missä muualla! Muistelehan ootko ollut mukana?

Susanna Heikki ja tanssijoita Ladidaa kuvauksissa Turussa. Harmonikkataiteilija Samuli Jokinen eturivissä. Kuva: Jari Salopino

Ladidaa on energisoiva ja hyvän mielen projekti, joka kuvattiin kevättalvella 2016 täällä Turussa, meidän silloin ihan bräniköissä tiloissa! Videolla tanssii noin reilu sata vapaaehtoista, jotka kerättiin mestoille noin muutaman päivän varoajalla – kiitos ihan jokaiselle osallistumisesta tanssifiilikseen. Susanna Heikin kanssa eturivissä tanssimassa videolla Kati Koivisto, Susa Matson, Reetta Mikola, Kaisa Huunonen, Joonas Kainulainen ja Antti Törmänen, Juha Laihoniemi, Maria Hietanen, Aki Mäki, Johanna Kainulainen, Kari Kuuttila, Toni Lehto ja Kalle Jalava!

Toisena tuttuja kasvoja sisältävänä videona ohjelmassa nähdään Kyösti Mäkimattilan Yössä Soi Americano!

Kyösti ja Yössä soi Americano tanssiryhmää Valasrannalla kuvausten lomassa! Kuva: Joonas Kainulainen

Video kuvattiin Valasrannan Tanssileirillä kesällä 2015 ja iso joukko leirin opettajia sekä ihan leiriläisiä osallistui kuvauksiin, joita jatkettiin myös iltatanssien ajan. Kappale on todella vauhdikas ja menevä ja biisin on sanoittanut Kyösti itse. Videolla soittelee itseoikeutetusti tietysti Varjokuva.
Yössö soi Americano kuvattiin parina eri iltana leirin aikana. Tanssimassa mukana mm. Jari & Sari Aaltonen, Kati Koivisto, Miia Elo & Kalle Jalava, Marjukka Koivuniemi, Matleena Kortesalmi, Anne-Riina Hurskainen, Kimmo ja Marika Lasanen, Antti Törmänen, Hanna Ojanaho, Joonas Kainulainen, Susa Matson, Antti-Ville Heikkilä, Juha Laihoniemi, Johanna Kainulainen, Toni Lehto, Johanna Rajala, Jarkko Vehkosilta, Kari Kuuttila, Rake Salo, Petri Reponen, Reetta Mikola, Pasi & Maria Lauren, Satu Ruohomäki, Matleena Haapalainen, Johanna Lahdenperä, Hanna Tuominen, Ville Immonen, Ari Hirvi sekä Saku Tonteri.
Tanssijoiden asut on muuten pääosin ihanalta Anitalta Muotiputiikki Helmestä, osittain Tanssipuodista tai tanssijoiden omia.
Suuret kiitokset vielä kerran kaikille tanssijoille kaikissa projekteissa, tietysti Kyöstille ja Varjokuvalle, upealle Susanna Heikille ja huikealle Samuli Jokiselle, Seinäjoen Tangomarkkinat -tuotantotiimeille, Lahti2017 -organisaatiolle, Muotiputiikki Helmen Anintalle. Innostus, yhdessä tekemisen ja tanssin ilo on käsinkosketeltavaa!
Tsekkaa siis seuraava Kamera Käy, tuut takuulla hyvälle mielelle!

Alla kuvia videointitilanteista sekä Lahti2017 karkeloista.

Kuvat: Joonas Kainulainen (Making of Ladidaa), Heini Koski (Making of Yössä soi Americano) sekä tanssijoiden omat kännykkäiskut (Lahti2017).

  
 

      

 

JAA