Tanssi näkyy laajasti Seinäjoen Tangomarkkinoilla heinäkuussa

Kirjoittaja: / Lavatangon SM-kisat / 31.5.2022

Paikkansa Seinäjoen Tangomarkkinoilla lunastaneet tanssileiri, Lavatangon SM-kilpailu ja Tanssitalon tanssit tulee taas!

Tangomarkkinoilla on pitkä historia myös tanssitapahtumana. On upeaa, että olemme saaneet parhaat yhteistyökumppanit kehittämään ja uudistamaan meidän kanssa myös tanssijoiden palveluita. Tänä vuonna tanssikurssien puitteet ovat huippuluokkaa. Kannustankin ihmisiä rohkeasti osallistumaan Tangojen aikaan järjestettävillä Tanssileireille. Perinteinen Lavatangon SM-kilpailu halutaan myös jatkossa pitää osana Tangomarkkinoiden perinnettä, Seinäjoen Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala toteaa.

Tango ja tanssiminen ovat tärkeä osa Seinäjoen Tangomarkkinoiden fiilistä ja tunnelmaa! Niin tänäkin vuonna. Olemme löytäneet tanssileirille ja Lavatangon SM-kilpailulle upeat puitteet Tanssikoulu Wimman ja Wiihde Areenan tiloista Seinäjoen keskustan tuntumasta! Odotan innolla heinäkuuta ja tangon ja tanssin taikaa Seinäjoen päivässä ja yössä! Tällä kertaa ”Hiljaa yössä” kajahtaa pitkän odotuksen jälkeen kovempaa kuin koskaan, jatkaa Tanssipuodin toimitusjohtaja Niina Tammelin.

Lisäksi tuomme aivan Tangokadun kupeeseen Marttilan koululle tangovieraille jo tutuksi tulleen Tanssitalon. Tangokadulta Satumaalavan teltasta löytyy myös 550 neliöinen tanssilattia. Pyrimme jatkossakin huomioimaan tanssinharrastajat tapahtumassamme isosti, kertoo Pasi Ojala.

Seinäjoen Tangomarkkinat -tanssileiri 7.-9.7.2022

Seinäjoen Tangomarkkinoiden suosittu tanssileiri järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen suurempana kuin koskaan! Leiri järjestetään seinäjokisen Tanssikoulu Wimman upeissa tiloissa. Leirillä tanssitaan kolmena päivänä peräti viidentoista huippuopettajan johdolla, neljässä salissa yhtä aikaa.

Leirillä opetellaan tanssilajeja monipuolisesti suomalaisesta tangosta salsaan sekä hitaasta valssista fuskuun. Upeita tanssinopettajia leirillä on tänä vuonna ennätysmäärä! Vaikuttavassa opettajakaartissa ovat mukana Joonas Kainulainen, Alina Mustamaa, Anne-Riina Hurskainen, Kati Koivisto, Arto Petjala, Sari & Jari Aaltonen, Jussi Kaksonen, Matti & Sanna-Maria Heikkilä, Sami & Jutta Helenius, Harri & Niina Antikainen sekä Anne Välisaari. Leiri sopii kaikille taitotasosta riippumatta ja tunteja on aloittelijoista edistyneisiin. Leirille voit tulla yksin tai parin kanssa osallistuen joko yhdelle tunnille, koko päiväksi – tai tanssia vaikka kaikki kolme päivää.

Tanssikoulu Wimmalla palvelee myös Tanssipuoti, joka pystyttää tuttuun tapaan pop-up myymälän leirin ajaksi! Tanssipuodista löytyy kaikki tarpeellinen tanssiin sekä myös kesään ja juhlaan. Upeasta sekä laajasta mallistosta tanssikengät, -vaatteet & -tarvikkeet, niin herroille kuin daameille.

Lue lisää tanssileiristä!


Lavatangon SM –kilpailu pe 8.7.

Seinäjoen Tangomarkkinoilla järjestetään vuosittain arvostettu Lavatangon SM-kilpailu. Tänä vuonna kilpailu järjestetään perjantaina 8.7. ja kilpailun tapahtumapaikkana toimii Wiihde Areena, josta löytyy upea tanssilattia kilpailijoille sekä suuri nouseva katsomo yleisölle. Kilpailussa tanssitaan perinteistä suomalaista tangoa vapaalla viennillä ja elävän tangomusiikin tahdissa. Kilpailu on avoin kaikille paritanssin harrastajille sekä tanssista kiinnostuneille.

Tämän vuoden kilpailutuomaristossa on mukana Mika Lahtonen Hymy-lehden päätoimittaja Tampereelta sekä tanssijat ja tanssinopettajat Sanna-Maria Heikkilä Vaasasta, Jussi Kaksonen Nousiaisista, Merja Filpus Tampereelta, Harri Antikainen Kirkkonummelta, Anne Välisaari Seinäjoelta sekä tuomariston puheenjohtajana Jari Aaltonen Oulusta. Kilpailun johtajana toimii Niina Tammelin Raisiosta ja juonnoista vastaa Mika Väkiparta Lahdesta.

Kilpailun säestää PNP Taisto Lunkan johdolla. Solisteina nähdään Tangokuningas Petri Hervanto, Tangokuningatar Tiina Räsänen & Tangonuori Henri Jokinen.

Kilpailuun on katsojille vapaa pääsy.

Lavatangon SM -kilpailun Seinäjoen Tangomarkkinoille järjestää ja tuottaa Suomen Tanssipuoti. Kilpailun toisena tukijana nähdään Hymy-lehti.

Tutustu Lavatangon SM kilpailuun täältä!

 

Lisätiedot

 

Niina Tammelin
toimitusjohtaja
Suomen Tanssipuoti
050 9175366
niina@tanssikurssit.fi
tanssikurssit.fi | tanssipuoti.fi

 

Pasi Ojala
toimitusjohtaja
Seinäjoen Tangomarkkinat
044 7309 255
pasi.ojala@tangomarkkinat.fi
tangomarkkinat.fi

JAA