Tanssi on tärkeä osa Seinäjoen Tangomarkkinoita!

Kirjoittaja: / Lavatangon SM-kisat / 2.3.2023

Hienoa, että saamme tulevana kesänä tuotua Tanssitalon isommin mukaan meidän tarjontaan. Nyt on tanssin nälkäisille tarjolla isoa tanssilattiaa niin Tanssitalolla, joka löytyy uimahalli-urheilutalolta, kuin myös Tangokadulta Satumaalavan tanssiteltasta. Tulevan kesän ohjelma on myös erittäin laadukas ja monipuolinen, innolla jo odotamme kesää.” kertoo Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala.

Tanssitalo palaa Urheilutalolle

Tanssitalon iltatanssit ja supersuosittu Tangomarkkinat -tanssileiri täyttävät Seinäjoen Urheilutalon tanssin ilolla ja energialla heinäkuussa. Tanssitalolta löydät myös Tanssipuodin kenkä- ja vaatemyymälän sekä pääset osallistumaan tai fiilistelemään Lavatangon SM-kilpailuja.

Tanssitalon ohjelmisto menee takuulla jalan alle, koska esiintymässä on tanssikansan suursuosikkeja: Antti Ahopelto, Jenna Bågeberg, Heidi Pakarinen, Henri Jokinen & PNP sekä Kari Hirvonen & Johanna Debreczeni. Tanssitalolla tanssitaan lisäksi Tangomarkkinoiden avajaistanssit keskiviikkona 5.7. hallitsevien kuninkaallisten Heta Halosen ja Keijo Hietikon tahtiin.

Tanssileirillä tanssitaan neljässä salissa yhtä aikaa

Kaksi tanssilattioista löytyy Tanssitalolta ja kaksi vastapäätä sijaitsevalta Seinäjoen Lukiolta. Tanssileirin opettajakaartissa nähdään tuttuja nimiä Suomen huipulta: Alina Mustamaa, Antti Törmänen, Ari Koukku, Arto Petjala, Janica Saarni, Jari Aaltonen, Jenna Polvi, Joonas Kainulainen, Matias Löyttyniemi sekä Sami & Jutta Helenius.

Ohjelmassa on tanssitunteja kaikille. Aloittelijoille suunnattuja tunteja löydät jokaiselta päivältä. Näillä tunneilla et tarvitse mitään ennakkotaitoja tanssista. Ohjelmasta löytyy lisäksi tunteja, jotka tarjoilevat taatusti haastetta myös pidempään tanssineille. Voit valita ohjelmasta juuri sinua kiinnostavat tunnit ja tulla mukaan tanssimaan yhdeksi tunniksi, päiväksi tai voit tanssia kanssamme koko leirin.
Tutustu opettajiin ja ohjelmaan tarkemmin.

Seinäjoen Tangomarkkinat -tanssileiri

Lavatangon SM-kilpailu 7.7.2023 Tanssitalolla

Perinteinen Lavatangon SM-kilpailu järjestetään Tanssitalolla perjantaina 7.7. klo 16.00-19.30.
Kilpailussa on kaksi sarjaa. Yleinen sarja, joka on kaikille avoin sekä Seniorisarja, jossa viejän tulee olla täyttänyt 60-vuotta kilpailupäivään mennessä.
Lavatangon SM-kilpailun musiikista vastaa PNP Taisto Lunkan johdolla, solistina nähdään mm. Henri Jokinen ja tangolaulukilpailun finalistit. Muut solistit julkaistaan kevään aikana.

Lavatangon SM-kilpailun tuomaristossa nähdään tanssin ammattilaisia: Jari Aaltonen, Jutta Helenius, Antti Törmänen, Liisa Kontturi-Paasikko, Joonas Kainulainen sekä Janica Saarni. Kilpailun johtajana toimii Niina Tammelin ja sen juontaa Mika Väkiparta.

Perinteisen tangokilpailun sääntöihin ja pistelaskuun on tulossa toivottuja päivityksiä ja muutoksia, joista tiedotamme tarkemmin kevään aikana. Pistelaskusta vastaa Stelnetin Eija Lyly.
Kilpailuun ei ole osallistumismaksua ja katsojille on vapaa pääsy. Lavatangon SM -kilpailun Seinäjoen Tangomarkkinoille järjestää ja tuottaa Suomen Tanssipuoti. Lue lisää Lavatangon SM-kilpailusta.

Tanssia Tangokadulla

Aivan Tanssitalon läheisyydessä sijaitsee Tangomarkkinoiden sydän, Tangokatu. Kadun ohjelmistosta löytyy paljon kuultavaa, tanssittavaa ja viihdyttävää ohjelmaa iskelmä-taivaan kirkkaimpien tähtien tahdissa. Satumaalavan edestä löydät tänäkin vuonna huippusuosion saaneen tanssiparketin.

Kadun ohjelmistossa on luvassa melkoista tykitystä kun oman esiintymisvuoronsa saavat mm. Teemu Roivainen, Taikakuu, Saija Tuupanen, Katri Helena, Matti & Teppo, Yölintu, Komiat, Kake Randelin, Eija Kantola, Kyösti Mäkimattila, Suvi Teräsniska, Jari Sillanpää, Arja Koriseva, Marko & Jukka, Aki Samuli sekä Tangolaulukilpailun finalistit.

Olen hyvin onnellinen tanssin paluusta lähelle tangokatua, Tangomarkkinoiden sydäntä. Mielestäni Tangomarkkinat –tanssileirin ohjelma ja opettajakaarti on mielenkiintoinen! Odotamme paljon aloittelijoita ja harrastajia tanssitunneille. Tervetuloa Seinäjoelle” Tanssipuodin toimitusjohtaja Niina Tammelin toteaa.

Lisätiedot

Niina Tammelin
toimitusjohtaja
Suomen Tanssipuoti
050 9175366
niina@tanssikurssit.fi
tanssikurssit.fi | tanssipuoti.fi

Pasi Ojala
toimitusjohtaja
Seinäjoen Tangomarkkinat
044 7309 255
pasi.ojala@tangomarkkinat.fi
tangomarkkinat.fi

 

JAA