Tanssipuodin avajaisviikko Porissa 20.-25.8.

Kirjoittaja: / Tanssipuoti / 14.8.2019

Kerroimme aiemmin blogissa Tanssipuodin yhteistyökuvioista Tanssikoulu Happy Dancen kanssa ja uuden myymälämme avautumisesta Poriin elokuussa. Nyt tuo hetki on vihdoin täällä ja Tanssipuodin avajaisviikko uudessa myymälässä on edessä ti 20.- su 25.8. Voidaan siis jo alkaa laskemaan tunteja ja minuutteja ovien avautumiseen!

Tanssipuodin myymälää on hiljalleen rakennettu pitkin kesää ja kohta ollaan valmiita avaamaan ovet suurelle yleisölle. Myymälä sijaitsee Tanssikoulu Happy Dancen tiloissa osoitteessa Luvianpuistokatu 1.

Tanssipuoti PoriTanssipuodin avajaisviikko

Avajaisviikolla Porin uusi myymälä palvelee seuraavasti:

TI 20. – TO 22.8. klo 13-20
PE 23.8. klo 15-18
SU 25.8. klo 14-19

Avajaisten jälkeen eli Ma 26.8. lähtien Porin myymälä on avoinna Maanantaista Torstaihin klo 13-18.30.

Avajaisviikolla on luvassa huikeita meininkejä myös Happy Dancella – tsekkaa avajaisviikon ohjelma tanssikoulun sivuilta. Kaikille avajaisviikon tunneille on vapaa pääsy!

Tanssipuodin kaksi myymälää ja verkkokauppa

Tanssipuodin Turun myymälä palvelee edelleen asiakkaita tuttuun tapaan. Mikäli Turku tai Pori ei osu matkasi varrelle, myös verkkokauppamme palvelee sinua 24/7 osoitteessa www.tanssipuoti.fi

Olemme huippuinnoissamme tulevista viikoista! Porin myymälän myötä saamme mahdollisuuden tavoittaa teidät asiakkaat paremmin ja maantieteellisesti laajemmin.

Tervetuloa tutustumaan uuteen myymäläämme! Ja tervetuloa poikkeamaan myös Turkuun ja shoppailemaan verkkokauppaan!

JAA