Tanssipuoti tiedottaa!

Kirjoittaja: / Leiriuutisia / 24.3.2020

Hei tanssivat suomalaiset!

(Päivitys 24.4.2020)

Kuten hallituksen keskiviikon 22.4.2020 linjauksista saattoi päätellä, näyttää hyvin vahvasti siltä että vielä heinäkuussakaan emme pääse tanssimaan. Olemme tiimin kanssa viimeisten päivien ja viikkojen aikana miettineet pitkään ja hartaasti Valasrannan Tanssileirin 2020 kohtaloa ja erilaisia vaihtoehtoja. Raskain mielin olemme tulleet päätökseen, että Valasrannan Tanssileiriä ei tänä vuonna voida järjestää missään muodossa. Myös Seinäjoen Tangomarkkinat ja sitä kautta myös tanssileiri ja Lavatangon SM-kilpailu on siirretty kesään 2021. Kesästä on tulossa hyvin erilainen ja erikoinen, niin meille Tanssipuodilla kuin kaikille tanssijoille sekä tanssialan toimijoille Suomessa ja maailmalla.

• Kaikkiin kesän leiripassien ennakkoon ostaneisiin tanssijoihin olemme olleet henkilökohtaisesti yhteydessä sähköpostilla. Mikäli sähköposti ei ole tavoittanut sinua, laita meille viesti info@tanssipuoti.fi

• Kaikkien tämän kevään ja kesän aikana vanhenevien 10-korttien voimassaoloa jatketaan automaattisesti 31.12.2021 asti.

• Jos sinulla on kesällä vanheneva lahjakortti Tanssipuodin tanssitapahtumiin, ota yhteyttä info@tanssipuoti.fi

Toivon teille kaikille paljon jaksamista, positiivista energiaa, luovaa mieltä ja sinnikkyyttä.
Terveisin, Niina ja koko Tanssipuodin tiimi

Seinäjoen Tangomarkkinat 7.-11.7.2021
Valasrannan Tanssileiri 23.7.-1.8.2021


Hei kaikki tanssikaverit kautta Suomen!

Koronaviruksen pysäyttäminen vaatii nyt tekoja meiltä kaikilta – yhdessä selviämme näistä haasteellisista ajoista. Me Tanssipuodissa tahdomme olla vastuullisia ja osallistua kykymme mukaan tartuntojen rajaamiseen. Tanssipuodin kaikki tapahtumat on peruttu ja molemmat myymälät on suljettu toistaiseksi.

Toivomme, että te, ystävämme, osallistutte talkoisiin noudattamalla hallituksen ohjeita ja ostatte toistaiseksi tanssikengät ja -vaatteet verkkokaupastamme tanssipuoti.fi.

Verkkokauppatilaukset kulkevat normaalissa aikataulussa ja olemme ottaneet käytöönn uuden toimitustavan, Matkahuollon kotijakelun! Kätevää, saat paketin suoraan kotiovellesi! Tsekkaa verkkokaupasta lisää!

Tilaamalla verkkokaupasta autat meitä selviämään haasteellisista ajoista! Kiitos jo etukäteen!

Tanssipuoti Pori

Viikkotunnit sekä Kivitippu tanssii, Pääsiäisleiri ja toukokuun Tanssin Virtaa -leirit on peruttu.

  • Jos olet ostanut leiripassin johonkin näistä tapahtumista etukäteen, olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla 28.3.2020 mennessä. Jos viestimme ei ole tavoittanut sinua siihen mennessä, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@tanssipuoti.fi
  • Kaikkien tämän kevään aikana vanhenevien 10-korttien voimassaoloa jatketaan automaattisesti 31.12.2020 asti.
  • Jos sinulla on keväällä vanheneva lahjakortti Tanssipuodin tanssitapahtumiin, ota yhteyttä info@tanssipuoti.fi

Tällä hetkellä koko tiimi on siirtynyt etätyöhön. Jos sinulla on meille asiaa, huomaathan, että puheluihin vastaamisessa on viiveitä. Parhaiten  tavoitat meidät tällä hetkellä sähköpostilla info@tanssipuoti.fi

Kiitos kärsivällisyydestäsi jo etukäteen!

Meillä on suuri halu ja vakaa aikomus jatkaa työtä suomalaisen lavatanssikulttuurin eteen ja järjestää teille upeita tanssillisia elämyksiä, tapahtumia ja leirejä heti kun se on mahdollista.

Tulevaa kesää ja sen upeita tanssitapahtumia suunnitellaan kovaa vauhtia ja emme malta odottaa, että pääsemme taas tanssimaan yhdessä!

Pidetään huolta itsestämme sekä toisistamme. Parketeilla tavataan, toivottavasti mahdollisimman pian!

Terveisin,
Niina ja koko Tanssipuodin tiimi

Valasrannan Tanssileiri 2019

 

Hulluna tangoon Seinäjoen Tangomarkkinat

Seinäjoen Tangomarkinat ja Valasrannan Tanssileiri – näitä ja muita kohtaamisia odotamme kovasti!

JAA