BUGG, Hanna Tuominen 30.10.2021, Turku

Superlauantain teemana Bugg ja opettajana huipputaitava Hanna Tuominen.


Tule mukaan yksin tai parin kanssa ja ilman ennakkoilmoittautumista. Tunneilla on parinvaihto, mutta halutessasi voit tanssia vain oman parisi kanssa.

LA 30.10.2021 Bugg

KloTaso
14.00perusteet/keskitaso perusteet/keskitaso 1. Perusteet kuntoon.
15.00perusteet/keskitaso perusteet/keskitaso 2. Liikkuminen tilassa.
16.00Keskitaso keskitaso 1. Käyttökelpoiset käännösvariaatiot.
17.00Keskitaso keskitaso 2. Musiikintulkinnalla ja rytmivariaatioilla mausteita tanssiin.
18.00 keskitaso/haastava. Haastetta kuvioilla.

Tasot

Perusteet/keskitaso

Tarjoilee vahvaa perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja hieman haastavampia peruskuvioita.

Kun perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin, voit siirtyä vihreä/siniselle tunnille.

Tällä tasolla harjoitellaan sujuvaa vientiä ja seuraamista, tanssin perustekniikkaa sekä opetellaan hieman haastavampia peruskuvioita ja niiden variointia. Näillä tunneilla otetaan myös ensikosketuksia musiikintulkintaan.

Tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja.

Saat varmuutta tanssilajien perusteisiin. Opit viemään ja seuraamaan sujuvasti peruskuvioita ja niiden variaatioita.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

Muista että aina kannattaa mieluummin palata vihreälle ja kertailla, kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Lue lisää..


Keskitaso

Kun vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, ja hallitset peruskuviot varmasti, voit hakea siniseltä tasolta lisää haasteita.

Sinulla on jo tanssikilometrejä takanasi, vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, kanssasi on miellyttävä tanssia. Hallitset peruskuviot varmasti ja osaat huomioida ympäristösi sekä muut tanssijat.

Parityöskentely sekä viemisen ja seuraamisen kehittäminen kuuluvat tämän tason keskeisiin opetusaiheisiin. Näillä tunneilla keskitytään myös lajinomaisen tanssin tuottamiseen. Saat vinkkejä musiikintulkintaan ja haasteita uusista kuvioista. Sinisten tuntien teemat ja opetettavat aiheet vaihtelevat, joten opit aina uutta.

Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet seuraavalle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

Lue lisää..


Keskitaso/haastava

Tanssilliset valmiutesi ovat hyvällä tasolla ja tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti tanssiparisi taitotason huomioiden.

Näille tunneille tullessasi sinulla on jo paljon laadukkaita tanssikilometrejä takana. Tunneilla opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa riittää pureskeltavaa.

Tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti. Osaat huomioida myös tanssiparisi taitotason ja sopeuttaa omaa tanssiasi siihen. Ymmärrät että miellyttävään paritanssikokemukseen tarvitaan kaksi, mutta vain sinä olet vastuussa omasta tanssistasi.

Muista ottaa vauhtia punaiselle tasolle myös palaamalla välillä sinisille ja vihreille tunneille. Toistoilla syntyy huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

Lue lisää..


Hinta

9€ / tunti
Tunnin pituus 55min

10-kortti 70€. Valitse viikkotuntien ohjelmasta vapaasti 10 tuntia.
10-kortit ovat voimassa 12kk. Nyt poikkeuksellisesti kaikki 10-kortit ovat voimassa 31.12.2022 asti, myös tänä vuonna erääntyneet tai erääntyvät kortit.

Klubilaiset -10%

Maksutavat

Käteismaksu, pankki- ja luottokortit, Eazybreak, Edenred, Virike, ePassi, Smartum ja Tyky sekä verkkokauppa.

JAA