Foksi & Fusku tehopäivä 25.5.2019, Työväentalo, Mynämäki

Nyt on hyvä aika hankkia tanssitaitoa kesälavoille!

Kursseilla tanssitaan rennossa ja innostavassa tunnelmassa! Perusteet jaksolla tanssinopetus aloitetaan ihan ensimmäisistä askeleista. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Osallistu yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Voit osallistua tanssikurssille yksin tai parin kanssa. Kursseilla on koko ajan vauhdikas parinvaihto, halutessasi voit toki tanssia vain oman parisi kanssa. Valitse ohjelmasta sinulle sopivat jaksot tai tanssi kanssamme koko päivä! Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Opettaja

Kurssit

FOKSI

10.30-11.15
perusteet/keskitaso 11.20-12.05

FUSKU

12.45-13.30
perusteet/keskitaso 13.35-14.20
perusteet/keskitaso 14.20-15.10

Hinnat

Tapahtumassa paikanpäällä
Yksi jakso 9€
Koko päivä 40€

Verkkokauppa
Koko päivä 35€

Tästä verkkokauppaan ostoksille

Tasot

Perusteet

Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusteiden opettelusta.

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan viemisen ja seuraamisen perusteita, haetaan oikea rytmi ja opetellaan ensimmäiset tanssikuviot.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa.

Jokainen vihreä tunti on aina hieman erilainen ja parhaan hyödyn saat käymällä samasta tanssilajista useamman vihreän tunnin ennen seuraavalle tasolle siirtymistä.

Lue lisää..


Perusteet/keskitaso

Tarjoilee vahvaa perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja hieman haastavampia peruskuvioita.

Kun perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin, voit siirtyä vihreä/siniselle tunnille.

Tällä tasolla harjoitellaan sujuvaa vientiä ja seuraamista, tanssin perustekniikkaa sekä opetellaan hieman haastavampia peruskuvioita ja niiden variointia. Näillä tunneilla otetaan myös ensikosketuksia musiikintulkintaan.

Tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja.

Saat varmuutta tanssilajien perusteisiin. Opit viemään ja seuraamaan sujuvasti peruskuvioita ja niiden variaatioita.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

Muista että aina kannattaa mieluummin palata vihreälle ja kertailla, kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Lue lisää..


HUOM! klo 10.30-14.30 Tanssipuodin tanssikenkämyynti! Tule ostoksille ja tutustumaan valikoimaan, voit tehdä sen myös ennakkoon verkkokaupassa www.tanssipuoti.fi

Yhteystiedot

Mynämäen Työväentalo, Vanha Turuntie 30

25.5. Foksi ja Fusku Mynämäellä

JAA