Helatorstain jatkokurssit 30.5.2019, Riutanharju, Riihimäki

Osallistu yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Voit osallistua tanssikurssille yksin tai parin kanssa. Kursseilla on koko ajan vauhdikas parinvaihto, halutessasi voit toki tanssia vain oman parisi kanssa. Valitse ohjelmasta sinulle sopivat jaksot tai tanssi kanssamme koko päivä! Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Opettajat

Ohjelma

12.45-14.00perusteet/keskitaso Liikkuva Bugg
Kati & Antti
14.15-15.30Keskitaso Liikkuva Bugg
Kati & Antti
15.45-17.00Keskitaso Liikkuva Bugg
Kati & Antti
17.15-18.30Keskitaso Tango
Kati & Jussi

Tasot

Perusteet/keskitaso

Tarjoilee vahvaa perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja hieman haastavampia peruskuvioita.

Kun perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin, voit siirtyä vihreä/siniselle tunnille.

Tällä tasolla harjoitellaan sujuvaa vientiä ja seuraamista, tanssin perustekniikkaa sekä opetellaan hieman haastavampia peruskuvioita ja niiden variointia. Näillä tunneilla otetaan myös ensikosketuksia musiikintulkintaan.

Tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja.

Saat varmuutta tanssilajien perusteisiin. Opit viemään ja seuraamaan sujuvasti peruskuvioita ja niiden variaatioita.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

Muista että aina kannattaa mieluummin palata vihreälle ja kertailla, kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Lue lisää..


Keskitaso

Kun vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, ja hallitset peruskuviot varmasti, voit hakea siniseltä tasolta lisää haasteita.

Sinulla on jo tanssikilometrejä takanasi, vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, kanssasi on miellyttävä tanssia. Hallitset peruskuviot varmasti ja osaat huomioida ympäristösi sekä muut tanssijat.

Parityöskentely sekä viemisen ja seuraamisen kehittäminen kuuluvat tämän tason keskeisiin opetusaiheisiin. Näillä tunneilla keskitytään myös lajinomaisen tanssin tuottamiseen. Saat vinkkejä musiikintulkintaan ja haasteita uusista kuvioista. Sinisten tuntien teemat ja opetettavat aiheet vaihtelevat, joten opit aina uutta.

Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet seuraavalle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

Lue lisää..


Kurssihinnat

1jakso 15€
Koko päivä 50€

Iltatanssit Riutanharjulla

TAIKAKUU tanssittaa klo 20-02

Taikakuu

Tanssilippujen hinta päivitetään myöhemmin.

Riutanharju

Rinnetie 1
11910 RIIHIMÄKI
www.riutanharju.com

Lisätiedot

info@tanssikurssit.fi
045 151 4830

Muutokset mahdollisia.

JAA