Sun Swing 28.1-4.2.2020, Kap Verde, Afrikka

Upea tanssimatka Afrikkaan, Kap Verdelle, on unohtumaton tanssi- ja lomamatka samassa paketissa. Sun Swing yhdistää tanssin, loman, uusiin ihmisiin, paikkoihin sekä kulttuuriin tutustumisen. Järjestyksessään Kap Verden reissu on nyt meidän toinen, mutta huippuja ulkomaanreissuja on takana jo yli kymmenen vuoden ajan.

Ilmoittautuminen alkoi 2.9.2019 klo 12!
Tilanne 8.10. muutama Bungalow vapaana yhdelle tai kahdelle, muut huonetyypit loppuunmyyty!

Hinta sisältää tanssikurssit, iltabileet muutamana iltana, yllätyslahjan, tiedotuksen, matkanjohtajien palvelut, lennot Helsingistä, lentoruokailut ja lentokenttäkuljetukset sekä hotellin All Inclusivellä.

  • Leppoisia lomapäiviä ja tanssitunteja kolmena päivänä, yhteensä noin 12h. Tanssilajeina mm. Salsa, Bachata, Fusku ja Bugg.
  • All inclusive -hotelli Oasis Belorizonte meren rannalla
  • Yllätysohjelmaa ja yhteisiä retkiä ja iltabileita Santa Marian keskustaan (osa ohjelmasta on lisämaksullisia, tarkemmat tiedot tulossa myöhemmin).
  • Verkot on vesillä myös paikallisten tanssitoimijoiden suhteen. Kap Verden “omiin” lajeihin kuuluu mm. Kizomba
Sun Swing Kap Verde tanssimatka

Hotelli Oasis Belorizonte

Oasis Belorizonte on hieno All Inclusive -hotelli, jossa asut viihtyisissä, eri puolilla suurta puutarhaa sijaitsevissa bungaloweissa tai päärakennuksessa sijaitsevissa suurissa kahden hengen huoneissa. Hotelli sijaitsee upean hiekkarannan tuntumassa ja Santa Marian keskusta on vain kävelymatkan päässä.

Jos haluat viettää aktiivista lomaa, voit pelata tennistä tai kokeilla jalkapalloa rannalla. Välillä on mukava vain rentoutua ja nauttia oleskelusta jollakin hotellin allasalueista. Hotellissa on useita viihtyisiä baareja ja ravintoloita.


Ti 28.1. – Ti 4.2.2020

Päiväkohtaiset aikataulut tanssikursseista selviävät pian. Tanssikursseilla mm. Salsa, Bachata, Fusku ja Bugg. Iltabileet selventyy kun saamme varmistettua yksityiskohdat paikallisten toimijoiden kanssa lähempänä reissua.

Paluu levänneenä Suomeen 5.2. aamuyöstä.

Hinta sisältää tanssikurssit ja iltabileet muutamana iltana, yllätyslahjan, tiedotuksen, matkanjohtajien palvelut, lennot Helsingistä, lentoruokailut ja lentokenttäkuljetukset sekä hotellin All Inclusivellä.

Hotellimme on upea All Inclusive Oasis Belorizonte, jossa asumme lähellä rantaa Salin saarella. Santa Marian keskustaan on kävelymatka. All Inclusiveen hintaan sisältyvät tarvittavat ruokailut ja juomat reissun aikana!

Kaikki tanssitunnit järjestetään hotellilla.

Lentotiedot Helsingistä:

Lähtö (Oslon kautta tekninen välilasku)
ti 28.1.2020 HKI klo 9.20 – Oslon kautta tekninen välilasku – Kap Verde klo 16.20

Paluu (suora lento)
ti 4.2.2020 Kap Verde klo 18.20 – HKI ke 5.2. klo 04.55 

Hotelli ja hinnat

Muutama huone jäljellä: 2h bungalow 1207€ / hlö
Lisämaksusta Bungalow yhdelle +230€

Loppuunmyyty: 2h huone 1252€ / hlö
Lisämaksusta huone yhdelle +250€

Loppuunmyyty: 2h huone puutarhaan tai allasalueelle 1272€ / hlö

Kap Verdellä on käytössä majoitusvero, joka maksetaan paikan päällä hotellille. Summa on n. 2 euroa/hlö/yö ja maksetaan kaikista 16 vuotta täyttäneistä matkustajista max. 10 yöltä. Vero maksetaan suoraan hotellille, eli se ei sisälly matkan hintaan. Joissakin hotelleissa vero maksetaan sisäänkirjautuessasi hotelliin, joissakin vasta uloskirjautumisen yhteydessä. Joissakin hotelleissa veron voi maksaa myös kortilla, mutta hotellit veloittavat korttimaksusta lisämaksun, n. 3,5 %. Jotkut hotellit ottavat vastaan ainoastaan käteistä rahaa, joten suosittelemme, että sinulla on mukanasi myös käteistä rahaa.

Maksuaikataulu

Kun ilmoittautumisesi on hyväksytty, lähetämme tietosi Tjareborgille. He lähettävät sinulle matkaliput ja laskut sähköpostiin. Varausmaksu 200€ maksetaan 7 vrk kuluessa lippujen saapumisesta, loput matkan hinnasta erääntyy noin kuukautta ennen matkaa.

Tutustu Oasis Belorizonte hotelliin

Passin voimassaolo ja viisumi

Kap Verdelle matkustettaessa passin on oltava voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen.                                                      

Kap Verdelle matkustettaessa tarvitaan viisumi/Airport Security Tax, joka sisältyy Suomen kansalaisilla matkan hintaan.                  

Kaikkien varauksella olevien matkustajien passin tiedot tulee täyttää Tjäreborgin Omilla sivuilla kohdassa hallinnoi varaustasi viimeistään 10 vrk ennen lähtöpäivää.                                           

Viisumin/Airport Security Tax-leiman saat lentokentällä saavuttuasi Kap Verdelle.                                                       

Mikäli passitietoja ei ole päivitetty sivuillemme ajoissa, anotaan  viisumi/Airport Security Tax ja maksetaan paikan päällä Kap Verden lentokentällä. Viisumi/Airport Security Tax maksaa 35 euroa.        

Matkanjärjestäjä ei korvaa lentokentällä maksettuja maksuja.  

Important information for non-Finnish citizens: If you are not a Finnish citizen,you need to check your possible.

SunSwing Kap Verde 2020 ilmoittautuminen käynnissä

Kaikki ilmoittautuvat tämän sivun kautta!  Ole nopea! Mukaan mahtuu vain 40 nopeiten ilmoittautuvaa!

Muilla tavoin (tekstiviesti, sähköposti yms.) tehtyjä ilmoittautumisia emme voi ottaa vastaan. Huomaathan, että tarvitsemme jokaisesta matkaajasta kaikki tiedot. Jokaisen reissaajan tulee täyttää oma ilmoittautumislomake!


 

Lisätiedot

Suomen Tanssipuoti
info@tanssikurssit.fi
045 151 4830

Vastuullinen matkanjärjestäjä

Tjäreborg www.tjareborg.fi

SunSwing 2019 tunnelmia blogissa

Kapverde Sunswing Joonaskainulainen

SunSwing 2019 | Videotunnelmia!

Tammikuussa tanssittiin Antin, Joonaksen ja Tuijan kanssa SunSwing tanssimatka Kap Verdellä, Afrikan rannikolla! Tanssimatka oli aurinkoinen ja tanssin täyteinen. Tsekkaa Joonaksen videolta millainen meininki! Muutama

Lue lisää »
JAA