Valasrannan Tanssileiri 19.-28.7.2019, Yläne

Kauniit kesäpäivät ja yöt kutsuvat tanssimaan Valasrantaan! Kymmenen päivää tanssia kellon ympäri! 

Kauniit kesäpäivät ja yöt, lavatanssin huuma ja huippuopettajat kutsuvat kaikkia tanssikärpäsen puremia nauttimaan ja oppimaan Suomen suurimmalle seuratanssileirille, Suomen kauneimmalle leiripaikalle!

Tulevan kesän suunnittelu on kovassa vauhdissa! Julkaisemme opettajia ja ohjelmaa lähiviikkojen aikana. Halutessasi voit esittää toiveita palautelomakkeella – otamme mielellään vastaan ideoitasi!

Tule yksin tai kaksin, kun sinulle sopii!

 • Et tarvitse omaa paria, kaikilla tanssikursseilla on jatkuva ja vauhdikas parinvaihto. Halutessasi voit tanssia vain oman parisi kanssa.
 • Vapaaehtoinen ennakkoilmoittautuminen, verkkokaupasta edullisemmat passit.
 • Voit osallistua pari tuntia, jokusen päivän tai 10 päivän maratonin. Valitse itsellesi sopivin paketti vapaasti!

Huippuopetus

Valaksella on lähestulkoon kaikki parhaat (seura)tanssiopettajat ympäri Suomen! Heidän tunneillaan opit varmasti! Kesän opettajakaarti julkaistaan maaliskuussa 2019. 

Tulevaa leiriä suunnitellaan ja valmistellaan parhaillaan.

Malta siis vielä hetki! Tällä sivulla voit tutustua edellisen leirin meininkiin!

Ohjelma 2018

Tsekkaa viime vuoden meiningeistä minkälaista meininkiä on (päivitettynä) tulossa! Viime kesän hitti – tanssiteltta – tullaan näkemään tuplana tulevana kesänä! 

Perusteet

Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusteiden opettelusta.

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan viemisen ja seuraamisen perusteita, haetaan oikea rytmi ja opetellaan ensimmäiset tanssikuviot.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa.

Jokainen vihreä tunti on aina hieman erilainen ja parhaan hyödyn saat käymällä samasta tanssilajista useamman vihreän tunnin ennen seuraavalle tasolle siirtymistä.

Lue lisää..


Perusteet Plus

Perusteet-tunti, jossa et tarvitse ennakkotaitoja opetettavasta lajista. Tanssikokemuksesta on hyötyä.

Nämä tunnit ovat perusteet tunteja, joissa on kuitenkin pieni häivähdys keskitasoa. Tunti lähtee liikkeelle opetettavan tanssin perusteiden opettelusta. Et tarvitse ennakkotaitoja kyseisestä lajista. Lajit joista tämä tasomerkintä löytyy, ovat perusteiltaan hieman haastavampia. Jonkinlainen tanssikokemus on hyödyksi tälle tunnille tullessasi.

Näihin tanssilajeihin sopivaa musiikkia ei välttämättä aina soiteta tavanomaisissa lavatansseissa, mutta ne tuovat kivan lisän tanssiosaamiseesi ja tarjoavat mahdollisuuden monipuolistaa perustanssitaitoasi.

Lue lisää..


Perusteet/keskitaso

Tarjoilee vahvaa perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja hieman haastavampia peruskuvioita.

Kun perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin, voit siirtyä vihreä/siniselle tunnille.

Tällä tasolla harjoitellaan sujuvaa vientiä ja seuraamista, tanssin perustekniikkaa sekä opetellaan hieman haastavampia peruskuvioita ja niiden variointia. Näillä tunneilla otetaan myös ensikosketuksia musiikintulkintaan.

Tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja.

Saat varmuutta tanssilajien perusteisiin. Opit viemään ja seuraamaan sujuvasti peruskuvioita ja niiden variaatioita.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

Muista että aina kannattaa mieluummin palata vihreälle ja kertailla, kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Lue lisää..


Keskitaso

Kun vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, ja hallitset peruskuviot varmasti, voit hakea siniseltä tasolta lisää haasteita.

Sinulla on jo tanssikilometrejä takanasi, vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, kanssasi on miellyttävä tanssia. Hallitset peruskuviot varmasti ja osaat huomioida ympäristösi sekä muut tanssijat.

Parityöskentely sekä viemisen ja seuraamisen kehittäminen kuuluvat tämän tason keskeisiin opetusaiheisiin. Näillä tunneilla keskitytään myös lajinomaisen tanssin tuottamiseen. Saat vinkkejä musiikintulkintaan ja haasteita uusista kuvioista. Sinisten tuntien teemat ja opetettavat aiheet vaihtelevat, joten opit aina uutta.

Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet seuraavalle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

Lue lisää..


Keskitaso/haastava

Tanssilliset valmiutesi ovat hyvällä tasolla ja tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti tanssiparisi taitotason huomioiden.

Näille tunneille tullessasi sinulla on jo paljon laadukkaita tanssikilometrejä takana. Tunneilla opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa riittää pureskeltavaa.

Tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti. Osaat huomioida myös tanssiparisi taitotason ja sopeuttaa omaa tanssiasi siihen. Ymmärrät että miellyttävään paritanssikokemukseen tarvitaan kaksi, mutta vain sinä olet vastuussa omasta tanssistasi.

Muista ottaa vauhtia punaiselle tasolle myös palaamalla välillä sinisille ja vihreille tunneille. Toistoilla syntyy huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

Lue lisää..


Haastava

Tanssit lajinomaisesti ja pystyt viemään/seuraamaan monipuolista ja haastavampaakin tanssia. Alempien tuntien vaatimukset ovat sinulla jo hyvin hallussa.

Vientisi/seuraamisesi on laadukasta ja pystyt mukauttamaan sitä tanssiparisi tason ja tyylin mukaan. Osaat tuottaa kaunista, lajinomaista liikettä ja ymmärrät, mitä sen tuottamiseen tarvitaan.

Kehonhallintasi on hyvällä tasolla, ja tulkitset tanssissasi sujuvasti musiikkia. Tunnet ja osaat toteuttaa varmasti peruskuviot ja niiden haastavammatkin variaatiot. Käytät omassa tanssissasi haastavampiakin kuvioita. Osaat myös jo omatoimisesti soveltaa aiemmin oppimiasi asioita uusiin haasteisiin.

Sinulla on motivaatiota kehittää tanssisi yksityskohtia ja viedä tanssiasi sitä kautta uudelle tasolle. Olet jo oivaltanut, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis.

Haastavien tuntien tavoite on, että sinusta tulee monipuolinen, taitava ja suvaitsevainen tanssija. Pystyt sujuvaan, lajinomaiseen ja parin huomioivaan tanssiin.

Lue lisää..


Haastava / Vaativa

Näille tunneille halutessasi, sinun on osallistuttava opettajien tekemään tasotsekkiin, joka on ennen tuntien alkua.

Tälle tasolle päästäksesi sinulla tulee olla takanasi useampi vuosi aktiivista tanssiharrastusta. Hallitset punaisella tasolla vaaditut asiat varmasti.

Tiedostat, mitkä ovat omat heikkoutesi ja vahvuutesi tanssijana ja pyrit kehittämään tanssisi kaikkia osa-alueita aktiivisesti. Olet myös tietoinen omasta tanssityylistäsi ja pystyt tuottamaan sitä lajinomaisuudesta tinkimättä.

Punamustille tunneille päästäksesi sinun on osallistuttava opettajien tekemään tasotsekkaukseen, joka suoritetaan ennen tuntien alkua.

Opettajat valitsevat näille tunneille ne tanssijat, joilla on heidän mielestään riittävät valmiudet omaksua tunneilla opetettavat asiat ja kyky soveltaa niitä omaan tanssiinsa.

Näillä tunneilla kaikki osallistuvat parinvaihtoon.

Lue lisää..


Vaativa

Näille tunneille halutessasi, sinun on osallistuttava opettajien tekemään tasotsekkiin, joka on ennen tuntien alkua.

Mustien tuntien osallistujilta edellytetään pitkää ja aktiivista tanssiharrastusta. Näiden tuntien opetusaiheet ovat hyvin vaativia, joten oppilaiden kehonhallinta ja tanssitekniikka pitää olla korkealla tasolla.

Haluat kehittää tanssiasi systemaattisesti ja olet valmis tekemään sen eteen paljon töitä. Ymmärrät perusteiden/perustekniikan merkityksen ja treenaat sitä edelleen aktiivisesti.

Oma tanssityylisi on selkeä. Tiedät millainen tanssija haluat olla ja mitä se sinulta vaatii.

Mustille tunneille päästäksesi, sinun on osallistuttava opettajien tekemään tasotsekkaukseen, joka suoritetaan ennen tuntien alkua. Opettajat valitsevat näille tunneille ne tanssijat, joilla on heidän mielestään riittävät valmiudet omaksua tunneilla opetettavat asiat ja kyky soveltaa niitä omaan tanssiinsa.

Tavoite: Olet teknisesti erittäin taitava, muut huomioonottava tanssija, joka toimii malliesimerkkinä myös muille.

Vaativilla tunneilla kaikki osallistuvat parinvaihtoon.

Lue lisää..


Teema

Teematunnit tuovat uusia tuulia leiriohjelmiin.

Näiltä tunneilta löytyy uusia lajeja ja selkeästi teemoitettuja tunteja. Tunnit voivat sisältää esimerkiksi musiikin teoriaa, tanssijan lihashuoltoa, tanssillisia harjoitteita tai olla jokin aivan uusi laji.

Teematunnit sopivat kaikille, tanssitaitoon katsomatta, jos tasoa ei ole ilmoitettu etukäteen. Teemat vaihtelevat leirikohtaisesti.

Lue lisää..


Tanssikursseja kaikille

Olitpa sitten tanssitaipaletta aloitteleva leirinoviisi, jonkun aikaa tanssin hienouksia harjoitellut tai todellinen parkettien partaveitsi, Valasrannan Tanssileiri sopii sinulle! Ohjelmasta löydät sopivat tunnit juuri sinun tarpeisiisi!

Tule yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Päätä itse milloin tulet ja kuinka kauan kanssamme tanssit, ennakkoilmoittautumista ei tarvita! Katso ohjelmasta sinua kiinnostavat tunnit ja päivät ja saavu paikalle suoraan siihen saliin, jossa toivetuntisi alkaa. Leiri-infot palvelevat kaikilla kurssipaikoilla opetuspäivien ajan.

Kursseilla jatkuva parinvaihto: Kaikki pääsevät tasapuolisesti tanssimaan ja oppiminen on nopeaa ja hauskaa. Halutessasi voit tanssia vain oman parisi kanssa, mutta oppimisen nopeuttamiseksi suosittelemme parinvaihtoa kaikille!

Tervetuloa Valasrannan tanssikuplaan, jossa arjen huolet unohtuvat ja pääset nauttimaan upeasta tanssitunnelmasta!

ValasrantaKoulukeskus
KloKahvioTelttaTanssisaliKloJuhlasaliPalloiluhalli
 Info auki 9-18 | Tanssipuoti palvelee 9-19.30 Valasrannalla Info auki 9-18
9.30-
9.55
  TeemaLÄMMITTELY
Kati
9.30-
9.55
 Teema LÄMMITTELY
Anne-Riina
10.00-
11.15
vihreä 15x15 FUSKU 1
Kati & Jussi
vihreäsininen 15x15 BUGG 1
Hanna T
sininen 15x15 TANGO
Sari & Jari
10.00-
11.15
punainen 15x15 FUSKU 1
Anne-Riina & Joonas
vihreäsininen 15x15 BACHATA
EN Johanna & Omar
11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko
11.30-
12.45
vihreä 15x15 FUSKU 2
Kati & Jussi
vihreäsininen 15x15 BUGG 2 
Hanna T
sininen 15x15 FOKSI
Sari & Jari
11.30-
12.45
punainen 15x15 FUSKU 2
Anne-Riina & Joonas
sininen 15x15 BACHATA
EN Johanna & Omar
12.30-
14.00
Lounas12.30-
14.00
Lounas
14.00-
15.15
vihreä 15x15 TANGO 1
Sari & Tommi
vihreäsininen 15x15 CHA CHA 1
Jari & Alina
sininen 15x15 FUSKU 1
Kati & Joonas
14.00-
15.15
sininen 15x15 HITAAT & LÄSNÄOLO
Jyrki
Perusteet plus KIZOMBA
EN Johanna & Omar
15.15-
15.45
Tauko15.15-
15.45
Tauko
15.45-
17.00
vihreä 15x15 TANGO 2
Sari & Tommi
vihreäsininen 15x15 CHA CHA 2
Jari & Alina
sininen 15x15 FUSKU 2
Kati & Joonas
15.45-
17.00
sininenpunainen 15x15 HITAAT & LÄSNÄOLO
Jyrki
vihreäsininen 15x15 KIZOMBA
EN Johanna & Omar
17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko
17.15-
18.30
vihreä 15x15 JIVE
Jari & Alina
vihreäsininen 15x15 RUMBA (BOLERO)
Sari & Tommi
sininen 15x15 SALSA / RUEDA
Ruedan perusteet keskitason salsan tanssijoille
Kati
17.15-
18.30
punainen 15x15 HITAAT
Jyrki
sininen 15x15 KIZOMBA
EN Johanna & Omar
18.00-19.30Päivällinen18.00- 20.00Päivällinen

EN Näillä tunneilla opetuskieli on englanti

Iltamenot

Pe 20.7. klo 21-01 Reeta & Lumo | Tanssileirin DJ Anne-Riina

Liput 15€, avajaisten kunniaksi rannekkeilla 10€

ValasrantaKallionokkaKoulukeskus
KloKahvioTelttaTanssisaliKloKallionokka kloJuhlasaliPalloiluhalli
 Info auki 9-18 | Tanssipuoti palvelee 9-17.15 Valasrannalla Info auki 9-18 Aamiainen 8-10 | Info auki 9-18
9.30-
9.55
 teema Lämmittely
Hanna T
  9.30-
9.55
teema Lämmittely
Hanna O
10.00-
11.15
vihreä 15x15 SALSA 1
Antti & Hilma
vihreäsininen 15x15 FOKSI & TANGO 1
Hanna T
sininen 15x15 BUGG 1
Jari & Sari
10.00-
11.15
sininen 15x15 SALSA 1
Carlos
10.00-
11.15
Perusteet plus HUMPPA
Hanna O & Jussi
punainen 15x15 TANGO & PIVOT
Jutta & Sami
11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko
11.30-
12.45
vihreä 15x15 SALSA 2
Antti & Hilma
vihreäsininen 15x15 FOKSI & TANGO 2
Hanna T
sininen 15x15 BUGG 2
Jari & Sari
11.30-
12.45
sininen 15x15 SALSA 2
Carlos
11.30-
12.45
vihreäsininen 15x15 HUMPPA
Hanna O & Jussi
punainen 15x15 TANGO
Jutta & Sami
12.30-
14.00
Lounas  12.30-
14.00
Lounas
14.00-
15.15
vihreä 15x15 HIDAS VALSSI 1
Hanna O
vihreäsininen 15x15 FUSKU 1
Anne-Riina & Jussi
sininen 15x15 HIDAS VALSSI
Jutta & Sami
14.15-
15.30
sininenpunainen 15x15 SALSA
Carlos
14.00-
15.15
vihreä 15x15 JENKKA
Hanna T
Perusteet plus Argentiinalainen Tango
Pasi & Maria
15.15-
15.45
Tauko15.30-
15.45
Tauko15.15-
15.45
Tauko
15.45-
17.00
vihreä 15x15 HIDAS VALSSI 2
Hanna Oi
vihreäsininen 15x15 FUSKU 2
Anne-Riina & Jussi
sininen 15x15 CHA CHA 1
Sari & Jari
15.45-
17.00
punainen 15x15 SALSA 1
Carlos
15.45-
17.00
punainen 15x15 HIDAS VALSSI 1
Sami & Jutta
vihreäsininen 15x15 Argentiinalainen Tango
Pasi & Maria
17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko
17.15-
18.30
vihreä 15x15 RUMBA (BOLERO)
Hanna O
vihreäsininen 15x15 JIVE
Anne-Riina & Jussi
sininen 15x15 CHA CHA 1
Sari & Jari
17.15-
18.30
punainen 15x15 SALSA 2
Carlos
17.15-
18.30
punainen 15x15 HIDAS VALSSI 2
Sami & Jutta
Perusteet plus Argentiinalainen Valssi
Pasi & Maria
18.00-19.00Päivällinen  18.00-20.00Päivällinen
20.30-
01.30
Iltatanssit: Sinitaivas | Komiat
Liput 17€ / rannekkeilla 15€
  

Valasranta

Kallionokka

Koulukeskus

KloKahvioTelttaTanssisaliKloKallionokkakloJuhlasaliPalloiluhalli
 Info auki 9-18 | Tanssipuoti palvelee 9-19.30 Valasrannalla Info auki 9.15-18 Aamiainen 8-10 | Info auki 9-18
9.30-
9.55
  teema Lämmittely
Anne-Riina
  9.30-
9.55
 teema Lämmittely
Hanna T
10.00-
11.15
vihreä 15x15
FOKSI & TANGO 1
Jyrki
vihreäsininen 15x15
HIDAS VALSSI 1
Anne-Riina & Jussi
sininen 15x15
SALSA 1
Kati & Jari
10.00-
11.15
punainen 15x15
FUSKU 1
Hanna O & Antti
10.00-
11.15
vihreäsininen 15x15
Argentiinalainen Tango
Pasi & Maria
vihreäsininen 15x15
BUGG (Liikkuva)
Hanna T & Joonas
11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko
11.30-
12.45
vihreä 15x15 FOKSI & TANGO 2
Jyrki
vihreäsininen 15x15 HIDAS VALSSI 2
Anne-Riina & Jussi
sininen 15x15 SALSA 2
Kati & Jari
11.30-
12.45
punainen 15x15 FUSKU 2
Hanna O & Antti
11.30-
12.45
sininen 15x15 Argentiinalainen Tango 1
Pasi & Maria
sininen 15x15 BUGG (Liikkuva) 1
Hanna T & Joonas
12.30-
14.00
Lounas  12.30-
14.00
Lounas
14.00-
15.15
vihreä 15x15 BUGG 1
Anne-Riina
vihreäsininen 15x15 SALSA 1
Sari
sininen 15x15 TANGO 1
Hanna O & Jussi
14.15-
15.30
vihreä 15x15 VALSSI
Jyrki
14.00-
15.15
sininen 15x15 Argentiinalainen Tango 2
Pasi & Maria
sininen 15x15 BUGG (Liikkuva) 2
Hanna T & Joonas
15.15-
15.45
Tauko15.30-
15.45
Tauko15.15-
15.45
Tauko
15.45-
17.00
vihreä 15x15 BUGG 2
Anne-Riina
vihreäsininen 15x15 SALSA 2
Sari
sininen 15x15 TANGO 2
Hanna O & Jussi
15.45-
17.00
Perusteet plus POLKKA & MASURKKA
Jyrki
15.45-
17.00
sininenpunainen 15x15 Argentiinalainen Tango
Pasi & Maria
sininenpunainen 15x15 BUGG (Liikkuva)
Hanna T & Joonas
17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko
17.15-
18.30
vihreä 15x15 BACHATA
Anne-Riina
All level  KEHON- ja MIELENHUOLTO & PILATES
Maija
sininen 15x15 FUSKU
Hanna O & Jussi
17.15-
18.30
vihreäsininen 15x15 POLKKA & MASURKKA
Jyrki
17.15-
18.30
Perusteet plus MILONGA
Pasi & Maria
punainen 15x15 BUGG (Liikkuva)
Hanna T & Joonas
18.00-19.30Päivällinen  18.00-20.00Päivällinen
20.30-
24.00
MILONGA
DJ Robert
Vapaa pääsy!
Tutustumistanssit | DJ Antti ja DJ Sari
Ilta alkaa Sarin ja Jarin lyhyellä Iskelmä Beat kurssilla, joka sopii kaikille!
Vapaa pääsy!
  
ValasrantaKallionokkaKoulukeskus
KloKahvioTelttaTanssisaliKloKallionokkakloJuhlasaliPalloiluhalli
 Info auki 9-18 | Tanssipuoti palvelee 9-18.30 Valasrannalla Info auki 9.15-18 Aamiainen 8-10 | Info auki 9-18
9.30-
9.55
  teema Lämmittely
Anne-Riina
  9.30-
9.55
 teema Lämmittely
Jaak & Tiina
10.00-
11.15
vihreä 15x15 SALSA 1
Joonas & Alina
vihreäsininen 15x15 TANGO 1
Arto
sininen 15x15 BUGG 1
Anne-Riina & Antti
10.00-
11.15
sininenpunainen 15x15 TANGO
Kati & Jyrki
10.00-
11.15
vihreäsininen 15x15 SLOWFOX
Lissu
sininen 15x15 punainen 15x15 CHA CHA & RUMBA (BOLERO) tekniikka (soolotunti)
Jaak & Tiina
11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko
11.30-
12.45
vihreä 15x15 SALSA 2
Joonas & Alina
vihreäsininen 15x15TANGO 2
Arto
sininen 15x15BUGG 2
Anne-Riina & Antti
11.30-
12.45
punainen 15x15 TANGO
Kati & Jyrki
11.30-
12.45
sininen 15x15 SLOWFOX
Lissu
punainen 15x15 CHA CHA
Jaak & Tiina
12.30-
14.00
Lounas  12.30-
14.00
Lounas
14.00-
15.15
vihreä 15x15 HIDAS VALSSI
& VALSSI 1
Sari & Tommi
vihreäsininen 15x15 BUGG 1
Kati & Jyrki Ko
sininen 15x15 HIDAS VALSSI 1
Arto
14.15-
15.30
punainen 15x15 BUGG 1
Anne-Riina & Joonas
14.00-
15.15
sininen 15x15 punainen 15x15 MUSIKAALINEN TANSSI
Suljettu ote
Lissu
punainen 15x15 RUMBA (BOLERO)
Jaak & Tiina
15.15-
15.45
Tauko15.30-
15.45
Tauko15.15-
15.45
Tauko
15.45-
17.00
vihreä 15x15 HIDAS VALSSI
& VALSSI 2
Sari & Tommi
vihreäsininen 15x15 BUGG 2
Kati & Jyrki Ko
sininen 15x15HIDAS
VALSSI 2
Arto
15.45-
17.00
punainen 15x15 BUGG 2
Anne-Riina & Joonas
15.45-
17.00
sininen 15x15 punainen 15x15 MUSIKAALINEN TANSSI
Avoin ote
Lissu
Perusteet plus PASO DOBLE
Jaak & Tiina
17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko
17.15-
18.30
vihreäsininen 15x15 sininen 15x15 SUPERVIEJÄN
SALAISUUDET
Suljettu ote
Joonas
vihreäsininen 15x15 sininen 15x15 SUPERSEURAAJAN
SALAISUUDET
Suljettu ote
Kati
sininen 15x15 RUMBA (BOLERO)
Sari & Tommi
17.15-
18.30
Perusteet plus SAMBA
Arto
17.15-
18.30
sininenpunainen 15x15 punainen 15x15 SUPERVIEJÄN
SALAISUUDET
Avoin ote
Antti
sininenpunainen 15x15 punainen 15x15 SUPERSEURAAJAN
SALAISUUDET
Avoin ote
Hanna T
18.00-19.30Päivällinen  18.00-20.00Päivällinen
19.00-20.00Järvitanssit | Vapaa pääsy!  
21.00-
01.00
Iltatanssit | Pekkaniskan Pojat | Tanssileirin DJ Jyrki
Liput 16€ / rannekkeilla 14€
ValasrantaKallionokkaKoulukeskus
KloKahvioTelttaTanssisaliKloKallionokka kloJuhlasaliPalloiluhallikloTyöväentalo
 Info auki 9-18 | Tanssipuoti palvelee 9-19.30 Valasrannalla Info auki 9.15-18 Aamiainen 8-10 | Info auki 9-18 Info auki 10-12.30
9.30-
9.55
  teema Lämmittely
Jyrki
  9.30-
9.55
 Tasotsekki koskee
kaikkia Haastava/Vaativa musta 15x15 -tunneille pyrkijöille
  
10.00-
11.15
vihreä 15x15 RUMBA (BOLERO)
Jari
vihreäsininen 15x15 FUSKU 1
Jyrki
sininen 15x15 SALSA 1
Joonas & Alina
10.00-
11.15
Perusteet plus LINDY HOP
Bettina
10.00-
11.15
Haastava/Vaativa BUGG
Antti & Reetta
punainen 15x15 BUGG
Anne-Riina & Tapani
10.15-
11.30
musta 15x15 BUGG
Hanna T & Tuomas
11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko11.30-
11.35
 
11.30-
12.45
vihreä 15x15 TANGOBOLERO
Jari
vihreäsininen 15x15 FUSKU 2
Jyrki
sininen 15x15 SALSA 2
Joonas & Alina
11.30-
12.45
vihreäsininen 15x15 LINDY HOP
Bettina
11.30-
12.45
Haastava/Vaativa BUGG
Antti & Reetta
punainen 15x15 BUGG
Anne-Riina & Tapani
11.35-
12.50
musta 15x15 BUGG
Hanna T & Tuomas
12.30-
14.00
Lounas  12.30-
14.00
Lounas Työväentalo suljettu
Info auki 13.45-16.30
14.00-
15.15
vihreä 15x15 FUSKU 1
Arto
vihreäsininen 15x15 HIDAS VALSSI 1
Bettina
sininen 15x15 FUSKU 1
Sari & Jari
14.15-
15.30
vihreäsininen 15x15 CHA CHA
(Cuban style)
Antti & Hilma
14.00-
15.15
punainen 15x15 HIDAS VALSSI 1
Janica
Perusteet plus WEST COAST SWING
Rake
14.15-
15.30
sininen 15x15 punainen 15x15 BUGG
Lady´s styling 1
Reetta
15.15-
15.45
Tauko15.30-
15.45
Tauko15.15-
15.45
Tauko15.30-
15.45
 
15.45-
17.00
vihreä 15x15 FUSKU 2
Arto
vihreäsininen 15x15HIDAS VALSSI 2
Bettina
sininen 15x15 FUSKU 2
Sari & Jari
15.45-
17.00
sininen 15x15 CHA CHA
(Cuban style)
Antti & Hilma
15.45-
17.00
punainen 15x15 HIDAS VALSSI 2
Janica
vihreäsininen 15x15 WEST COAST SWING 1
Rake
15.45-
17.00
sininen 15x15 punainen 15x15BUGG
Lady´s styling 1
Reetta
17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko  
17.15-
18.30
vihreäsininen 15x15 FUSKU & MUSIIKINTULKINTA
Arto
All level  KEHONHUOLTO & FAF FASCIA-TRAINING
Hanna T
sininen 15x15 FOKSI
Sari & Jari
17.15-
18.30
sininenpunainen 15x15 CHA CHA
(Cuban style)
Antti & Hilma
17.15-
18.30
punainen 15x15 CHA CHA
Janica
vihreäsininen 15x15 WEST COAST SWING 2
Rake
18.00-19.30Päivällinen  18.00-20.00Päivällinen
21.00-
24.00
VTL BILEET | leikkimielisiä tanssikisoja, huikeita esityksiä, paljon tanssia! Vapaa pääsy!  
ValasrantaKallionokkaKoulukeskus
KloKahvioTelttaTanssisaliKloKallionokka kloJuhlasaliPalloiluhallikloTyöväentalo
 Info auki 9-18 | Tanssipuoti palvelee 9-19.30 Valasrannalla Info auki 9.15-18 Aamiainen 8-10 | Info auki 9-18  Info auki 10-12.30
9.30-
9.55
  teema Lämmittely
Anne-Riina
  9.30-
9.55
 Tasotsekki koskee
kaikkia Haastava/Vaativa musta 15x15 -tunneille pyrkijöille
  
10.00-
11.15
vihreä 15x15 HIDAS
LAVAFOKSI 1
Jyrki
vihreäsininen 15x15 BUGG 1
Hanna T
sininen 15x15 RUMBA (BOLERO) 1
Anne-Riina & Tapani
10.00-
11.15
sininen 15x15 WEST COAST SWING
EN Rake & Daria
10.00-
11.15
Haastava/Vaativa TANGO
Arto & Bettina
punainen 15x15 TANGO
Kati & Jari
10.15-
11.30
musta 15x15 TANGO
Joonas & Janica
11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko11.30-
11.35
Tauko
11.30-
12.45
vihreä 15x15 HIDAS
LAVAFOKSI 2
Jyrki
vihreäsininen 15x15 BUGG 2
Hanna T
sininen 15x15RUMBA (BOLERO) 2
Anne-Riina & Tapani
11.30-
12.45
sininen 15x15 WEST COAST SWING
EN Ibi & Matilda
11.30-
12.45
Haastava/Vaativa TANGO
Arto & Bettina
punainen 15x15 TANGO
Kati & Jari
11.35-
12.50
musta 15x15 TANGO
Joonas & Janica
12.30-
14.00
Lounas  12.30-
14.00
Lounas  
14.00-
15.15
vihreä 15x15 BUGG 1
Kati
vihreäsininen 15x15 CHA CHA 1
Anne-Riina & Tapani
sininen 15x15 HITAAT & MT
Antti & Hilma
14.15-
15.30
sininenpunainen 15x15 WEST COAST SWING
EN Rake & Daria
14.00-
15.15
sininenpunainen 15x15 FUSKU
Arto & Hanna T
Perusteet plus WANHA TANGO
Sari & Jari
15.15-
15.45
Tauko15.30-
15.45
Tauko15.15-
15.45
Tauko
15.45-
17.00
vihreä 15x15 BUGG 2
Kati
vihreäsininen 15x15 CHA CHA 2
Anne-Riina & Tapani
sininen 15x15 BUGG 1
Antti & Hilma
15.45-
17.00
sininenpunainen 15x15 WEST COAST SWING
EN Ibi & Matilda
15.45-
17.00
punainen 15x15 FUSKU 1
Arto & Hanna T
vihreäsininen 15x15 WANHA TANGO 1
Sari & Jari
17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko
17.15-
18.30
vihreä 15x15 BACHATA
Kati
vihreäsininen 15x15 TANGO
Anne-Riina & Tapani
sininen 15x15 BUGG 2
Antti & Hilma
17.15-
18.30
punainen 15x15 WEST COAST SWING
EN Ibi & Matilda
17.15-
18.30
punainen 15x15 FUSKU 2
Arto & Hanna T
vihreäsininen 15x15 WANHA TANGO 2
Sari & Jari
18.00-19.30Päivällinen  18.00-20.00Päivällinen
21.00-
01.00
Latin Night | Dj Matias
Vapaa pääsy!
 West Coast Swing-bileet
Vapaa pääsy!
  
ValasrantaKallionokkaKoulukeskus
KloKahvioTelttaTanssisaliKloKallionokka kloJuhlasaliPalloiluhallikloTyöväentalo
 Info auki 9-18 | Tanssipuoti palvelee 9-19.30 Valasrannalla Info auki 9.15-18 Aamiainen 8-10 | Info auki 9-18 Info auki 10-12.30
9.30-
9.55
  teemaLämmittely
Matias
  9.30-
9.55
 Tasotsekki koskee
kaikkia Haastava/Vaativa musta 15x15 -tunneille pyrkijöille
  
10.00-
11.15
vihreä 15x15 TANGO 1
Satu
vihreäsininen 15x15 RUMBA (BOLERO)
Sari & Jari
vihreäsininen 15x15 SALSA
Matias
10.00-
11.15
punainen 15x15 RUMBA (BOLERO)
Antti & Hilma
10.00-
11.15
Haastava/Vaativa WEST COAST SWING
EN Rake & Daria
punainen 15x15 WEST COAST SWING
Hanna O, Ville & Hanna T
10.15-
11.30
musta 15x15 WEST COAST SWING
EN Ibi & Matilda
11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko11.30-
11.35
 
11.30-
12.45
vihreä 15x15 TANGO 2
Satu
vihreäsininen 15x15 Tangobolero
Sari & Jari
sininen 15x15 SALSA 1
Matias
11.30-
12.45
punainen 15x15 RUMBA (BOLERO)
Musiikintulkinta
Antti & Hilma
11.30-
12.45
Haastava/VaativaWEST COAST SWING
EN Rake & Daria
punainen 15x15 WEST COAST SWING
Hanna O, Ville & Hanna T
11.35-
12.50
musta 15x15 WEST COAST SWING
EN Ibi & Matilda
12.30-
14.00
Lounas Lounastauko12.30-
14.00
Lounas Työväentalo suljettu
Info auki 13.45-18
14.00-
15.15
vihreä 15x15 SALSA 1
Kati
vihreäsininen 15x15 FUSKU 1
Hanna O & Ville
sininen 15x15 SALSA 2
Matias
14.15-
15.30
punainen 15x15 VALSSI & Musiikintulkinta
Arto
14.00-
15.15
vihreäsininen 15x15 SWEDISH FOX
Hanna T & Jussi
sininenpunainen 15x15 BUGG
Tuomas & Reetta
14.15-
15.30
sininen 15x15 TANGO
Rytmiikka ja symmetria
Jenna
15.15-
15.45
Tauko15.30-
15.45
Tauko15.15-
15.45
Tauko15.30-15.45 
15.45-
17.00
vihreä 15x15 SALSA 2
Kati
vihreäsininen 15x15 FUSKU 2
Hanna O & Ville
sininen 15x15 TANGO 1
Jyrki
15.45-
17.00
punainen 15x15 FOKSI
Arto
15.45-
17.00
sininen 15x15 SWEDISH FOX
Hanna T & Jussi
punainen 15x15 BUGG
Tuomas & Reetta
15.45-
17.00
sininenpunainen 15x15 TANGO
Melodia ja musikaalisuus
Jenna
17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
 
17.15-
18.30
vihreäsininen 15x15 sininen 15x15 Superviejän salaisuudet
Avoin ote
Antti
vihreäsininen 15x15 sininen 15x15Superseuraajan salaisuudet
Avoin ote
Hanna T
sininen 15x15 TANGO 2
Jyrki
17.15-
18.30
vihreäsininen 15x15 SAMBA
Arto
17.15-
18.30
sininenpunainen 15x15 punainen 15x15 Superviejän salaisuudet
Suljettu ote
Joonas
sininenpunainen 15x15 punainen 15x15 Superseuraajan salaisuudet
Suljettu ote
Kati
17.15-
18.30
punainen 15x15 TANGO
Yhdessä enemmän
Jenna
18.00-19.30Päivällinen  18.00-20.00Päivällinen  
21.00-
01.00
Lemmenlautta | DJ Bettina
Liput 15€, leirirannekkeilla 13€
  
ValasrantaKallionokkaKoulukeskus
KloKahvioTelttaTanssisaliKloKallionokka kloJuhlasaliPalloiluhallikloTyöväentalo
 Info auki 9-18 | Tanssipuoti palvelee 9-19.30 Valasrannalla Info auki 9.15-18 Aamiainen 8-10 | Info auki 9-18 Info auki 10-12.30
9.30-
9.55
  teema Lämmittely
Satu
  9.30-
9.55
 Tasotsekki koskee
kaikkia Haastava/Vaativa musta 15x15 -tunneille pyrkijöille
  
10.00-
11.15
vihreä 15x15 CHA CHA 1
Kati & Jussi
vihreäsininen 15x15 HIDAS LAVAFOKSI 1
Jyrki
sininen 15x15 HIDAS
VALSSI 1
Satu & Jari
10.00-
11.15
vihreäsininen 15x15 BACHATA
Matias
10.00-
11.15
Haastava/Vaativa FUSKU
Anne-Riina & Tapani
punainen 15x15 FUSKU
Hanna T & Tuomas
10.15-
11.30
musta 15x15 FUSKU
Antti & Bettina
11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko11.30-
11.35
 
11.30-
12.45
vihreä 15x15CHA CHA 2
Kati & Jussi
vihreäsininen 15x15 HIDAS LAVAFOKSI 2
Jyrki
sininen 15x15 HIDAS
VALSSI 2
Satu & Jari
11.30-
12.45
sininen 15x15 BACHATA
Matias
11.30-
12.45
Haastava/Vaativa FUSKU
Anne-Riina & Tapani
punainen 15x15 FUSKU
Hanna T & Tuomas
11.35-
12.50
musta 15x15 FUSKU
Antti & Bettina
12.30-
14.00
Lounas  12.30-
14.00
Lounas  
14.00-
15.15
vihreä 15x15 BUGG 1
Hanna T & Jussi
vihreäsininen 15x15 SALSA 1
Bettina
sininen 15x15 FUSKU 1
Kati & Jyrki Ko
14.15-
15.30
Perusteet plus BOOGIE WOOGIE
Tuomas & Reetta
14.00-
15.15
sininenpunainen 15x15 SALSA
Vartalonkäyttö
Matias
sininen 15x15 WANHA
TANGO 1
Sari & Jari
15.15-
15.45
Tauko15.30-
15.45
Tauko15.15-
15.45
Tauko
15.45-
17.00
vihreä 15x15 BUGG 2
Hanna T & Jussi
vihreäsininen 15x15 SALSA 2
Bettina
sininen 15x15 FUSKU 2
Kati & Jyrki Ko
15.45-
17.00
vihreäsininen 15x15 BOOGIE WOOGIE
Tuomas & Reetta
15.45-
17.00
punainen 15x15 SALSA
Matias
sininen 15x15 WANHA
TANGO2
Sari & Jari
17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko
17.15-
18.30
vihreäsininen 15x15 BUGG & Musiikintulkinta
Hanna T & Jussi
All level  KEHONHUOLTO & VENYTTELY
Bettina
sininen 15x15 CHA CHA
Kati & Jyrki Ko
17.15-
18.30
sininen 15x15 BOOGIE WOOGIE
Tuomas & Reetta
17.15-
18.30
punainen 15x15 SALSA & Musiikintulkinta
Matias
sininenpunainen 15x15 WANHA
TANGO
Sari & Jari
18.00-
19.30
Päivällinen 18.00-
20.00
Päivällinen
21.00-
24.00
Valasrannan Tanssileiri 15v -juhlatanssit
Vapaa pääsy!
  

Valasranta

Kallionokka

Koulukeskus

klo

Kahvio

Teltta

Tanssisali

Klo

Kallionokka 

klo

Juhlasali

Palloiluhalli

klo

Työväentalo

 Info auki 9-18 | Tanssipuoti palvelee 9-17.15 Valasrannalla Info auki 9.15-18 Aamiainen 8-10 | Info auki 9-18 Info auki 10-12.30
9.30-
9.55
  teema Lämmittely
Satu
  9.30-
9.55
 Tasotsekki koskee 
kaikkia Haastava/Vaativa musta 15x15 -tunneille pyrkijöille
  
10.00-
11.15
vihreä 15x15 HIDAS
VALSSI 1
Jyrki
vihreäsininen 15x15 TANGO 1
Satu
sininen 15x15 BUGG 1
Hanna T & Tuomas
10.00-
11.15
Perusteet plus SWINGPOLKKA
Sari & Jari
10.00-
11.15
Haastava/Vaativa SALSA
Kati & Antti
punainen 15x15 SALSA
Joonas & Bettina
10.15-
11.30
musta 15x15 SALSA
Matias
11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko11.15-
11.30
Tauko11.30-
11.35
 
11.30-
12.45
vihreä 15x15 HIDAS
VALSSI 2
Jyrki
vihreäsininen 15x15 TANGO 2
Satu
sininen 15x15 BUGG 2
Hanna T & Tuomas
11.30-
12.45
vihreäsininen 15x15 SWINGPOLKKA
Sari & Jari
11.30-
12.45
Haastava/Vaativa SALSA
Kati & Antti
punainen 15x15 SALSA
Joonas & Bettina

11.35-
12.50

musta 15x15 SALSA
Matias
12.30-
14.00
Lounas  12.30-
14.00
Lounas Työväentalo suljettu
Info auki 13.45-16.30
14.00-
15.15
vihreä 15x15 FOKSI
Anne-Riina & Tapani
vihreäsininen 15x15 RUMBA (BOLERO)
Antti & Hilma
sininen 15x15 HITAAT 1
Joonas & Alina
14.15-
15.30
sininen 15x15 POLKKA & MASURKKA
Jari & Satu
14.00-
15.15
sininen 15x15 RUEDA 1
Matias
sininen 15x15 HIDAS BUGG
Tuomas & Reetta
14.15-
15.30
sininen 15x15 punainen 15x15 Lady´s styling latin
Bettina
15.15-
15.45
Tauko15.30-
15.45
Tauko15.15-
15.45
Tauko15.30-
15.45
 
15.45-
17.00
vihreä 15x15 FUSKU 1
Anne-Riina & Tapani
vihreäsininen 15x15 BACHATA 1
Antti & Hilma
sininen 15x15 HITAAT 2
Joonas & Alina
15.45-
17.00
sininen 15x15 TANGOBOLERO 1
Sari & Jari
15.45-
17.00
sininen 15x15 RUEDA 1
Matias
sininenpunainen 15x15 HIDAS BUGG
Tuomas & Reetta
15.45-
17.00
sininen 15x15 punainen 15x15 Lady´s styling rock´n´swing
Bettina
17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko17.00-
17.15
Tauko  
17.15-
18.30
vihreä 15x15 FUSKU 2
Anne-Riina & Tapani
vihreäsininen 15x15 BACHATA 2
Antti & Hilma
sininen 15x15 FUSKU
Joonas & Alina
17.15-
18.30
sininen 15x15 TANGOBOLERO 2
Jari & Satu
17.15-
18.30
Perusteet plus KUUBALAINEN RUMBA
Matias
punainen 15x15 HIDAS BUGG
Tuomas & Reetta
18.00-
20.00
Päivällinen 18.00-
20.00
Päivällinen
20.30- 
01.30
Aki Samuli & Fantasia, FBI Beat
Liput 17€ / Leiripasseilla 15€
  

Aamiainen koululla klo 9 -10.30.
Huomaathan että luokkien tulee olla tyhjät klo 10

Ohjelmassa opettajien toiveita – julkaisemme toiveita pian, sitä mukaa kun opettajat kertovat ne meille!

 

Valasranta

Klo

Kahvio

Tanssisali

11.00-
12.15
vihreäsininen 15x15 Opettajan toive: HULLUNHAUSKA KANSANTANSSISPECIAL
Anne-Riina & Tapani
sininen 15x15 Opettajan toive: RUMBA (BOLERO)
Jyrki
12.15-
12.30
tauko
12.30- 13.45vihreäsininen 15x15 Opettajan toive: SALSA
Joonas & Alina
sininen 15x15 Opettajan toive: FUSKU & VARASTELU
Antti & Hanna T
13.45-
14.30
Lounas
14.30-
15.45
sininen 15x15 Opettajan toive: RUEDA
Kati
teema Opettajan toive: ISKELMÄ BEAT
Sari & Jari
15.45-16.30 Leirin päätöstanssit | Vapaa pääsy!

Majoitus 2018

Sivuja päivitetään!

Yläneen Yhtenäiskoulu

Koulutie 14, 21900 YLÄNE

Lattiamajoitus avautuu: Pe 20.7. klo 9.30
Lattiamajoitus suljetaan: Su 29.7. klo 10

Varustelu

Luokkamajoitus, suihkut & pukuhuoneet, kotitalousluokka käytössä, varustus: jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeittimet

Omia luokkia naisille ja miehille, allergialuokka ja yhteisluokkia!

Ota mukaan

Patja & petivaatteet, astiat ja reipas seikkailumieli. Ilmapatjojen alle kannattaa varata mukaan lakana, näin vältytään ilmapatjojen ikävältä natinalta lattiaa vasten ja kaikki ovat iloisempia!

HUOMIOI TILA JA MUUT MAJOITTUJAT!
Yhden henkilön patjan maksimileveys on 100cm!

Herkkäunisille suosittelemme lisävarusteeksi myös korvatulppia. Kaikissa luokissa on hiljaisuus klo 23.

Hinta verkkokaupassa

12€/hlö/yö
90€/hlö/koko leiri

Verkkokauppaan

Hinta leirillä

15€/hlö/yö
115€/hlö/koko leiri

Koulun ruokalassa myynnissä maittava aamiainen.

Lattiamajoituksessa on mukava tunnelma ja lattialta löydät kaikenikäisiä leiriläisiä. Myös autottomien leiriläisten kulkeminen lattiamajoituksen ja Valasrannan (5km) välillä on aina onnistunut mukavasti. Tervetuloa lattiamajoitukseen!

Osta majoituksesi ennakkoon verkkokaupasta. 
Emme postita lattiapasseja. Maksun jälkeen paikka varataan nimelläsi ja saat lattiapassin ilmoittautumisen yhteydessä. Ota mukaan kuitti (ei tilausvahvistus) ostoksestasi.

Päivystys leirin aikana 045 230 9897

Linjat avautuvat Pe 19.7. klo 12.00


Tasokasta lattimajoitusta tarjolla!

Huvitus 2019

Valasrannatie 467, 21900 Yläne

Huvitus sijaitsee lähellä Valasrannan tanssilavaa, välimatkaa on n. 4km Hinnerjoentietä.

Lattiamajoitusta sinulle, joka kaipaat omaa rauhaa leirin aikana. Vuokarattavat tilat (8 kpl)ovat pieniä asuntoja, joihin mahtuu 2-4 hlöä. Poikkeuksena Pikkupappila, johon voi majoittautua 1-3 hlöä.

Mökit vuokrataan koko leirin ajaksi (19.7.-28.7.). Majoittujien määrä ei vaikuta hintaan.

Osta Huvitusmajoituksesi ennakkoon verkkokaupasta

Varustelu

Liesi, vesipiste, suihku ja WC

Ota mukaan

Asunnot EIVÄT ole kalustettuja. Ota mukaan oma patja, petivaatteet sekä kylmälaukku ym.

Ps. Staff ja opettajat majoittuvat myös täällä!

Päivystys leirin aikana 046 536 0901

Linjat avautuvat To 18.7. klo 18

ValasCaravan 2019

Tämä on lähinnä Valasrannan Tanssilavaa!

Caravanalue aivan Valasrannan Tanssilavan tuntumassa! Matkaa lavalle 20m. Tervetuloa kaikki majoittumaan!

Hinta 23€/vrk, 110€/ 7vrk tai 150€/koko leiri (10vrk) 19.7.-28.7.
Varmista paikkasi ostamalla se etukäteen verkkokaupasta.

Huom! Alueella ei voi yöpyä teltassa.

Aluevalvoja 046 536 0901
Linjat aukeaa: Torstaina 18.7. klo 18:00

Ilmoittaudu aluevalvojalle tullessasi! 
Ota mukaan kuitti, se toimii varaustositteenasi.


Kallionokka Camping 2018

Upeilla nurmikentillä hyvin tilaa asuntoautoille ja -vaunuille. Huom! Kallionokkaan voit pystyttää myös teltan! Autolla noin 4km Valasrannalta, kävellen mahtavaa järvenrantareittiä noin 1km.
Kallionokan nettisivulle


SFC Valasranta

Paljon asuntoauto ja –vaunupaikkoja ihan Valasrannan lähellä (myös Kallionokkaan lyhyt matka metsän poikki oikaisten). 
Kurkkaa alueen hinnat alla olevasta linkistä.
Alueisäntä: 040 730 4921 kesäaikaan
www.sf-caravantlpyhajarvi.fi

Huom! Alueella ei voi yöpyä teltassa.

Lisää asuntoautoja ja -vaunuja

Näistä linkeistä löydät lisää vuokrattavia asuntoautoja ja -vaunuja.


2018 Kallionokka Camping

Kallionokka Campingilla 3 asuntovaunua vapaana vuokrattavaksi leiriajalle. Lisätiedustelut ja varaukset numerosta 040 6818686

2018 Yksityinen vuokraaja Jaukkari

Vuokrataan Solifer asuntovaunu isolla etukatoksella Valasrannan tanssileirin ajaksi. Kallionokka Campingilta Valasrantaan n. 1km rantaa pitkin kävellen. 2-4 hengelle. Hinta 400 / leiri+ aluemaksu. Sähkö kuuluu hintaan.
Puh. 040-7731051 Tiina Jaukkari

2018 Yksityinen vuokraaja Laura Toivonen

Siisti asuntovaunu Valasrannan pihalle.
Hinta 500€ / leiri + aluemaksu.

Soita ja varaa: Laura Toivonen 040 777 5667

2018 Yksityinen vuokraaja Eero Kakomäki

Asuntovaunu (4-5 hlöä) Valasrannan viereiseltä SF Caravan Valasranta -caravanalueelta.

Lisätiedot ja varaukset: Eero Kakomäki 040 540 5101

VARATTU 2018: Yksityinen vuokraaja Tapio Lampinen

Siisti asuntovaunu jopa 6 hengelle, SFC Pyhäjärvi. aivan Valasrannan tanssilavan läheisyydessä. Vuokrataan mieluiten koko leirin ajaksi 20.-29.7. Hinta 450€ / leiri + aluemaksu.

Soita ja varaa: Tapio Lampinen 0500 484 579


TIETOJA TARKISTETAAN…

Yksityinen vuokraaja Jan Wasström

Asuntovaunu + iso etuteltta 2-4 henkilölle Valasrannan viereiseltä caravanalueelta. Hinta 400€ + aluemaksu / viikko. Vuokrataan ensisijaisesti koko leirin ajaksi.
Tiedustelut ja varaukset: Jan Wasström / 050 377 0872

2018 YKSITYINEN VUOKRAAJA LAURA TOIVONEN

Vuokrataan leirin ajaksi rivitalohuoneisto 75m2 Yläneen keskustasta. Koululle matkaa n.200m. Ihanteellinen majoitus kuuden hengen porukalle. Vuokra 800e/leiriaika. 
Tiedustelut: Laura Toivonen 0407775567

2018 YKSITYINEN VUOKRAAJA HANNU RUUSUNEN

Narvikiventiellä noin 6km Valasrantaan ja 4km koulukeskukseen. Kaksi makuuhuuonetta, joissa molemmissa parisänky. Olohuoneessa levitettävä laverisohva. Keittiössä normaali varustus (ei astianpesukonetta) jääkaappi, mikro, kahvin- ja veden keitin, sähköhella. Puusauna suihkulla,sisävessa. Rannnassa pitkälle matalaa (lapsiystävällinen). Tarvittaessa järjestyy polkupyöriä vuokralaisten käyttöön. 
Vuokra 900e leiriviikko 20-29.7.2018. 
Yhteydenotot puhelimitse Hannu Ruusunen 0500 596 715 

2018 YKSITYINEN VUOKRAAJA REETTA KARJALAINEN

Kesämökki vuokrattavana Valasrannan tanssileiriläisille. 
Mökki on oikea mummonmökki Nummiojantiellä (Yläne), 900m Pyhäjärvelle ja Kristallirantaan. Mökissä on on yksi parisänky yhdessä kamarissa ja kaksi yhden hengensänkyä sekä yksi lastensänky toisessa kamarissa. Pihapiisissä puu-cee, sauna + oma pieni uimalampi + saunassa myös vesi, suihku ja pesukone. 
Yhteystiedot: Reetta Karjalainen +43 676 923 55 75 (Itävalta) tai sposti vappu@gmx.net

2018 YKSITYINEN VUOKRAAJA ILKKA HIRVIKOSKI

Mökki ja omakotitalo vuokrattavana Säkylässä noin 25km Valasrannalta. Sähkö, wc, sauna, järven rannalla. Tiedustelut: 0500 875 054

2018 YKSITYINEN VUOKRAAJA PIRJO SAARI

Pieni hirsimökki n. 9 km matkaa Valasrannalle. Tupakeittiö, alkovi, parvi ja sauna + WC. Majoitustilaa neljälle hlölle (+2 lisävuodetta). Ei lemmikkieläimiä.
Tiedustelut Pirjo Saari 040 166 2276 tai pirjo.saari@suomi24.fi

2018 YKSITYINEN VUOKRAAJA HANNU KARANKO

Vuokraa mökki Kalikasta 6km Valasrannalta. Kohde sopii 2-4hlölle.
hannu.karanko@fimnet.fi
0400 611 541

2018 YKSITYINEN VUOKRAAJA ORVOKKI SIPILÄ

Huoneita vuokralle leirin ajaksi! Talo, jossa kolme 2h makuuhuonetta, matkaa Valasrannalle noin 10km. Lisäksi pihasauna. Hinta 40€ / hlö / vrk. Hintaan sisältyy aamu- ja iltapala.
Tiedustelut: 040 846 0559

2018 YKSITYINEN VUOKRAAJA JANETTE SANDELIN

Vierasmaja 1-2 henkilölle (n. 9 m2) Heinijoella n. 11km Valasrannalta. Sauna käytössä. Hinta 20€ / hlö / vrk.
Tiedustelut: 040 821 3646

2018 YKSITYINEN VUOKRAAJA MARKKU LAAKSOVIRTA

Asunto 2h+K+wc+S vuokrattavana tanssileirin ajaksi. Vuokra 800€/leiriaika. Osoite: Vainionperäntie 21, Yläne
Tiedustelut: rakennuspalvelu@laaksovirta.fi / 0500 467 215

2018 SIERAVUORI

Sieravuoressa on tarjolla monenkokoista ja -tasoista majoitustilaa. Leiriajaksi vielä runsaasti majoitustilaa vapaana.
www.sieravuori.fi

2018 RIISTALINNA

Majoitusta n. 15 hengelle. Soita ja kysy lisää. Osoite: Riistalinna, Yläneentie 663, 21870 Riihikoski
Tiedustelut: Anna-Mari Laukkanen 050 5341618

2018 ESKOLAN ERÄMÖKIT

Kaksi 7 -10 hengen mökkiä, omat pihasaunat, ulkovessa. 
Matkaa n. 12km Valasrannalta.
Tiedustelut: Ismo Eskola 0400 476267.

2018 YKSITYINEN VUOKRAAJA TUULA HALTTUNEN

Yläneen Tourulasta n. 10 km Valasrannalta vuokrataan hyväkuntoinen mökki, jossa on iso keittiö ja kaksi makuuhuonetta. Keittiössä puu- ja sähköhella, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Tontilla sijaitsee myös saunamökki, jossa on saunan lisäksi kamari ja tupa. Lisäksi siellä on iso uima-allas ( läpimitta on 5 m ja syvyys 1,5 m), iso terassi, ulkogrilli ja ekovessa. Pyydä kuvia kohteesta. Majoitustiloja on 8:lle ja tarvittaessa useammallekin. 
Hinta 700€/ leiriaika. 
Varaukset Tuula Halttunen 040 720 1036 tuula.halttunen@hotmail.fi

 


TIETOJA TARKISTETAAN…

 

2017 YKSITYINEN VUOKRAAJA PIRJO-RIITTA LUOSTARINEN

Vuokrataan leirin ajaksi Yläneen keskustassa Haverintie 5, kerrostaloasunto 3h+keittiö. Kalustettu asunto mukavuuksilla, astiat, mikro, kahvinkeitin. 
Tiedustelut Pirjo-Riitta Luostarinen p: 0400 522 873
Vuokra 800€ / leiriaika 20.7.-29.7.2018

2017 YKSITYINEN VUOKRAAJA LAURA TOIVONEN

Vuokrataan leirin ajaksi omakotitalo 6-8 hlöä n.6km päästä Valasrannasta. Vuokra 1000e/leiriaika. 
Tiedustelut: Laura Toivonen 0407775567

2017 SÄKYLÄN PARTIO RY

Lippukunnalla Maja Kolvaassa. Muut mukavuudet löytyvät aina astioista lähtien, mutta vesi pitää kantaa mukana. Makuutilat neljälle, ulko-wc. Koko leiri 400€ tai 40€/vrk. Tiedustelut: Laura 050 381 5696. Katso kuvat ja lisätiedot.


METSOLAN MATKAILU

Tarjolla eri kokoisia mökkejä n. 9 km Valasrannalta.
Katso lisää ja varaa!
www.metsolanmatkailu.com
0500 596 486

ELIJÄRVEN MÖKKILOMAT

Mökkejä laatutietoisille. Noin 12 km Valasrannalta. Tarjolla mökkejä 5-12 hengelle.
www.mokkilomat.org
0400 534 973

KOIVUNIEMEN TILA

Useita kohteita 15-30 km Valasrannalta. Ota yhteyttä! Huomaathan, että kotisivuilla on esitelty vain osa kohteista!

KoivuniemenTila
Timo Mäkelä
040 561 5963 
timo.makela@koivuniementila.net
www.koivuniementila.net

TOIMINTALOMA

20 km Valasrannalta eri kokoisia mökkejä kaikilla mukavuuksilla puhdasvetisen lammen rannalla.
www.toimintaloma.fi
0400 595 898


VARATTU 2018! YKSITYINEN VUOKRAAJA SATU VARTIA

Loma-asunto Kalikassa n. 6 km Valasrannalta. Täysin varusteltu 3 mh, oh, keittiö, kodinhoitohuone, sauna ja grillikatos 6-10 hengelle. Hinta 700€ leiriajalta. Puh. 050 524 8267

VARATTU! 2018 YKSITYINEN VUOKRAAJA MARKKU RAUTIONMAA

110m2 hirsimökki, mahtuu n. 10hlöä, kaikki nykyaikaiset mukavuudet, pihalla grillikatos. Koko leirin ajaksi sis. kaksi viikonloppua 900€.

Osoite: Narvinkiventie 39
Tiedustelut 0400 221 680 
Tutustu mökkiin osoitteessa: www.nettimokki.com/ylane/1417

VARATTU 2018! YKSITYINEN VUOKRAAJA SIRPA TOIVONEN

Loma-asunto Kalikassa n. 6 km Valasrannalta. 4 kpl 2hh makuuhuoneita, iso oleskelutila, suuri ulkoterassi. Täysin varusteltu mm. sähkösauna, pesukone & kuivausrumpu jne.
050 5946 230

VARATTU 2018! YKSITYINEN VUOKRAAJA TUULA RUUSUNEN

Vuokrataan vuonna 2012 valmistunut omakotitalo läheltä Yläneen keskustaa. 2 * 2h makuuhuone, yhdistetyssä keittiö-olohuoneessa levitettävä sohva. Lisäksi patjapaikkoja tarvittaessa. Kaikki mukavuudet, varusteltu keittiö, suihku, kaksi WC:tä, sähkösauna, puilla lämpiävä tynnyrisauna, palju. Kohde sopii jopa 10 hengen porukalle. Hinta 900€ / leiriaika.

Tiedustelut 040 8477 218 Tuula Ruusunen

Kuralan Kartanotila 7.6.

Peruutuksen vuoksi vapautui omalla kylpyhuoneella varustettu kahden hengen huone (Signen huone) päärakennuksen yläkerrassa. 
Hinta 115eur/vrk/2hlö, hintaan sisältyy liinavaatteet ja aamiaiset. 
Tiedustelut puh. 02 2563203 tai info@kuralankartanotila.fi

Kestihovi 25.5.2018

Vapaana 1kpl 2h-huoneita Yläneen keskustassa lähellä Koulukeskusta. Varaukset 02 256 3006 tai 050 3781030.


Kaidanojan Kartano 25.5.2018

Tervetuloa tutustumaan! Vanhainkodintie 12, Uusikartano. 
Tällä hetkellä joitain vapaita kartanon huoneita kerrossängyillä 1-4 henkilölle!

Kaidanojan Kartanon majoitusvaihtoehdot:

 • Kartanon huone omalla kylpyhuoneella (7 kpl) 
  60€/vrk/hlö 90€/vrk/2 hlöä
 • Kolmas ja neljäs majoittuja samaan huoneeseen +20€/hlö.
 • Kartanon huone, kaksi 80cm leveää kerrossänkyä, jaetut vessat ja suihkut (7 kpl):
  • 1-2 hlöä 40 €/vrk
  • 3 hlöä 60 €/vrk
  • 4 hlöä 80 €/vrk
  • Peitto+tyyny 3 € hlö, liinavaatteet+pyyhkeet 7 € hlö
 • Kartanon huone, kaksi 80cm sänkyä, hinta sisältää liinavaatteet, ja pyyhkeet, jaetut vessat ja suihkut (1kpl) 40€/vrk/hlö, 70€/vrk/ 2hlö

Majoitustarjous! 4-6 yötä -10% tai 7 yötä tai enemmän -20%. Tartu tilaisuuteen!

Käytössä ei ole vastaanottotiskiä, vaan sisäänpääsy tapahtuu varauksen ja maksun yhteydessä saadun tunnusluvun avulla.

Huone käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen lähtöpäivään klo 12 asti.

Mahdollisuus myös aamiaiseen ja iltapalaan 5€/hlö.

Majoitusta voit kysyä Kartanon numerosta 040 1244 302 tai kaidanojankartano@gmail.com

www.kulhuanpaakari.fi


2018 Huvikulman huone

Ryhmämajoitusta Pöytyällä, Huvikulman huoneessa. Vanhassa kyläkoulussa on entinen opettajan asunto, joka on remontoitu. Huoneeseen mahtuu majoittumaan 7 henkilöä. Käytössä on yhteiset pesutilat. Hinta: 45€/yö/hlö, lisähenkilö 10€/ yö.

Tiedustelun ja varaukset Hanna Ahlgren 040 541 7856


2018 Kristalliranta

Muutamia Hirsimajoja vielä vapaana. Varustetaso: pirttipöytä ja penkit, kerrosvuoteet ilman liinavaatteita, pienkeittiö, jääkaappi, perusastiasto, jääkaappi, mikro sekä kahvinkeitin, wc, pieni terassi.

Suihku ja peseytymistilat päärakennuksessa

Kaikki mökit on varattu, niin pienille kuin isommille seurueille. Lomasäkylän mökit sijaitsevat Pyhäjärven rannalla. Etäisyys noin 9 km Valasrannalta.

Mökkien varaukset 045 801 3554
www.kristalliranta.fi


TÄYNNÄ 2018! Kuralan kartanotila

Kurala sijaitsee muutama kilometri Yläneen keskustasta Turkuun päin. Ajantasalla oleva varauskalenteri löytyy nettisivuilta.

www.kuralankartanotila.fi 
02 256 3203


Koivuniemen tila

Useita kohteita 15-30km Valasrannalta. Ota yhteyttä! Huomaathan, että kotisivuilla on esitelty vain osa kohteista!

KoivuniemenTila
Timo Mäkelä
040 561 5963 
timo.makela@koivuniementila.net
www.koivuniementila.net


Sieravuori

Lomakeskus kohtuullisen lähellä Valasrantaa (n. 17km). Tarjolla erilaisia majoitusvaihtoehtoja, mm. rivitalohuoneistoja jotka sopivat 2-4henkilölle omalla suihkulla.

Sieravuoressa on myös juuri saneeratut ekomökit järvimaisemin 3-4 hengelle. Ekomökeissa on sähkö, muttei juoksevaa vettä, suihkut ja vessat ovat läheisessä huoltorakennuksessa. Sieravuoresta löytyy lisäksi hirsihuviloita, vuokrattavia asuntovaunuja ja karavaanialue. Suoraan Sieravuoren majoitussivuille tästä.

www.sieravuori.fi
tiina(at)sieravuori.fi
02 823 9690


Toivolan kievari

4kpl 2-4hengen huoneita. Noin 18km Valasrannalta.
Anne Suvia 
044 295 5639


Hotel Kauttua

Pieni ja kodikas huoneistohotelli Eurassa, joka tarjoaa majoitusta 1- 6 henkilölle. Hotellin valoisat ja avarat tilat on kalustettu modernisti perinteitä kunnioittaen. Rauhallinen ympäristö erinomainen palvelu sekä lisäpalveluina saatavat kokoustilat ja hierontapalvelut takaavat makeat unet.

Luvalahdentie 1, Kauttua

Varaukset

041 503 7688
041 504 9282

info@hotelkauttua.fi
www.hotelkauttua.fi


Kylä-Heikkilä

Kivat majoitustilat: Virttaa, noin 20km Valasrannalta
Aamiaismajoitusta 2h huone ja 4h huone sekä kaksi 4h mökkiä. 
www.kylaheikkila.com
050 911 6778


Huvila Haapsaari

1-4h hotellitasoisia huoneita Säkylässä Pyhäjärven rannalla. Noin 20km Valasrannalta.
www.huvilahaapsaari.fi
050 558 6688

 


Kauttuan Klubi

Majoitustilaa 1-2h-huoneissa.

Sepäntie 3, Kauttuan Ruukinpuisto
050 518 3680
Tutustu majoitukseen


Auran Keidas

Matkaa Yläneelle noin 35km
www.aurankeidas.fi

Loimaanseutu

Kattava majoitustietokanta ja erittäin hyvät sivut, kannattaa tutustua ainakin Alastaro – Oripää – Virttaa – Vampula majoituksiin, matka Valasrannalle alle 30km.
www.loimaanseutu.fi

Alastaron Moottorirata ja Alastaro Golf

Näiden ympärillä paljon majoitusvaihtoehtoja, tutustu tarkemmin tästäAjoaika majoitus vaihtoehdoista Valasrannalle max n. 30min.
www.alastaro.fi

Tsekkaa myös seuraavat sivut

Leiri-info

Sivua päivitetään

Verkkokaupasta edullisemmin!
Sissiranneke | 10 päivää | 340€

Sissiranneke sisältää kaikki leirin tanssikurssit alusta loppuun!

Osta sissiranneke täältä.

Ranneke & -kortit

Leiri-infoista

Verkkokaupasta

10 päivää
Sissiranneke

350

340

9 päivää

340

330

8 päivää

325

315

7 päivää

300

290

6 päivää

270

260

5 päivää

240

230

4 päivää

210

200

3 päivää

170

160

1 päivä6055

1 jakso

15

10-kortti
Sis. 10kpl kurssijaksoja valintasi mukaan.
135130

Kaikki rannekkeet ovat henkilökohtaisia.

Alle 25-vuotiaat ovh-hinnoista -25%.

Alennus lasketaan normaalihinnoista ja ne on lunastettavissa ainoastaan tapahtumasta tai etukäteen Turun Tanssipuodista aukioloaikojen puitteissa. Alennusoikeus todistettava.

Maksutavat leirillä

 • Eazybreak
 • Edenred Ticket Duo ja Virike
 • Edenred Virikeseteli
 • ePassi (ent. SporttiPassi)
 • Käteinen
 • Pankki- ja Luottokortit
 • Smartum Liikunta- ja Kulttuurisetelit
 • Smartum Mobiili
 • Smartum Saldo
 • Tyky-Kuntoseteli & TykyOnline
 • Verkkokauppa

Osta leiripassi edullisesti verkkokaupasta

Ostoksille Verkkokauppaamme!

Muutokset mahdollisia.

Valasrannan Tanssileirin ruokailut toteuttaa
Kulhuan Paakari

www.kulhuanpaakari.fi

Ruuat valmistetaan alusta asti itse, käyttäen kotimaisia raaka-aineita. Huippujuttu, koska leirillä pitää huolehtia jaksamisesta ja syödä hyvin!

Aamiainen Koulukeskus la 21.7. – su 29.7.

klo 8.00-10.00
Hinta 8€ | 5kpl aamiaispaketti 35€

Lounas & Päivällinen
Valasranta ruokateltta ja Koulukeskus

Lounas klo 12.30-14.00
Päivällinen klo 18.00-19.30 (Valasranta)
Päivällinen klo 18.00-20.00 (Koulukeskus) 
Huom! Päiväkohtaiset aikatauluvaihtelut löydät aikatauluista
Hinta: Ruokalippu 10,00€ | 10kpl ruokalippupaketti 90€


Erikoisruokavaliot

Ruoka on laktoositonta ja gluteeniton vaihtoehto on aina tarjolla. Kasvisruoka löytyy linjastosta. Valitettavasti muita erikoisruokavalioita ei ole leiriolosuhteissa mahdollista huomioida.


Ruokalista 2018:

Perjantai 20.7.
Lounas: Kinkkukiusaus
Päivällinen: Palapaisti

Lauantai 21.7.
Lounas: Lohimureke
Päivällinen: Tomaattibroileri

Sunnuntai 22.7.
Lounas: Lasagne
Päivällinen: Viipaloitua possunfileetä

Maanantai 23.7.
Lounas: Lohikiusaus
Päivällinen: Punaviinibroileri

Tiistai 24.7.
Lounas: Lihapullakastike
Päivällinen: Seivuoka

Keskiviikko 25.7.
Lounas: Lihamakaroonilaatikko
Päivällinen: Stroganov

Torstai 26.7.
Lounas: Makkarakasvisvuoka
Päivällinen: Lohikoskenlaskija neliöt

Perjantai 27.7.
Lounas: Lihamureke
Päivällinen: Possujuurespata

Lauantai 28.7.
Lounas: Broilerikiusaus
Päivällinen: Leppäsavustettua kassleria

Sunnuntai 29.7.
Lounas: Kalkkunasienipata

Ateriaan kuuluu: salaattipöytä, leipä, levite, ruokajuoma (maito, vesi, kotikalja) sekä kahvi ja pieni makeapala

Joka aterialla tarjolla myös kasvisvaihtoehto


Kahviot 2018

 • Valasranta: Kahvila-Ravintola Ansa palvelee leiripäivien ajan.
 • Koulukeskus:Kulhuan Paakarin kahvio palvelee leiripäivien ajan.
 • Kallionokka ja työväentalo: Kahvia ja pientä purtavaa.

Yläneen Kahvikeidas

Yläneen keskustassa tunnelmallinen kyläkahvila. Valasrannan Tanssileiri suosittelee!
Kahvikeitaalta voit kätevästi napata herkut mukaan tai nauttia paikan päällä. Tarjolla on makeita ja suolaisia herkkuja kahvin kanssa, salaatteja yms. Tsekkaa tarkemmat tiedot Yläneen Kahvikeitaan Facebook-sivulta

Kahvio avoinna:

 • Arkisin klo 8-18 (leiriviikolla klo 19 asti)
 • La klo 9-15

Koulukeskus

Koulukeskuksessa on pukuhuoneet miehille ja naisille sekä paljon suihkuja virkistäytymistä kaipaaville. Suihkut ovat leiriläisten vapaassa käytössä 24h joka päivä!

Valasranta

Valasrannan rantasaunan aukioloajat
Pe 20.7. – La 21.7. klo 11.00-16.30
Su 22.7. – Pe 27.7. klo 11.00-20.00
La 28.7. klo 11.00-16.30

Valasrannan saunalla on omat suihku- ja pukuhuoneet naisille ja miehille sekä yhteissauna. Varustaudu siis uimapuvulla ja pyyhkeellä. Rantasaunasta pääsee kätevästi myös pulahtamaan Pyhäjärveen vilvoittelemaan. Lämminvesivaraaja on kovin rajallinen, mutta sopu sijaa antaa ja kylmä vesihän vain virkistää!

HOX! Sauna menee kiinni puoli tuntia ennen ajan päättymistä.

Tanssipuoti palvelee koko leirin ajan Valasrannalla. Puodissa on monipuolinen valikoima ihania tanssilenkkareita, tanssikenkiä, tanssivaatteita ja tanssitarvikkeita. Tulepas piipahtamaan!

Tanssipuoti avoinna leirin aikana Valasrannalla 2018

20.7. klo 9.00-19.30
21.7. klo 9.00-17.15
22.7. klo 9.00-19.30
23.7. klo 9.00-18.30
24.7. klo 9.00-19.30
25.7. klo 9.00-19.30
26.7. klo 9.00-19.30
27.7. klo 9.00-19.30
28.7. klo 9.00-17.15

Tutustu mallistoon www.tanssipuoti.fi

Yhteystiedot:
050 538 9097 tai info@tanssipuoti.fi


Valasrannan Tanssileirin virallinen leirikauppa!

Valasrannan Tanssileiri suosittelee lämpimästi Yläneen K-Markettia pienempiin ja vähän isompiinkin leirin eväshankintoihin.

Tanssivat kauppiaat Tii-Mari ja Saku Vätti antavat -7% alennuksen ostosten loppusummasta VTL leiripassilla tai rannekkeella. Alennus voimassa 20.-29.7.2018. Alennusoikeus todistettava.

K-market Yläne

Osoite: Haverintie 2 b | 21900 Yläne


Hierojat 2018

Tanssileirikokemuksen täydentää leirin ammattitaitoinen hierojakaarti. Rentouta lihaksesi leirin lomassa ja varaa aika hierontapöydälle sinulle sopivaan hetkeen.

Hinnasto

Paikallishieronta

15 min

15€

Paikallishieronta

30 min

25€

Paikallishieronta

45 min

35€

Puolihieronta

60 min

40€

Kokohieronta

90 min

60€

Valasrannan Tanssileirin hierojatiimi:

 • Jarmo Kössi
 • Joel Salmi
 • Anna Haavisto

Muutokset hintoihin mahdollisia

Valasrannan Tanssileirin virallinen leirikauppa!

Valasrannan Tanssileiri suosittelee lämpimästi Yläneen K-Markettia pienempiin ja vähän isompiinkin leirin eväshankintoihin.

Tanssivat kauppiaat Tii-Mari ja Saku Vätti antavat -7% alennuksen ostosten loppusummasta VTL leiripassilla tai rannekkeella. Alennus voimassa 20.-29.7.2018. Alennusoikeus todistettava.

K-market Yläne

Osoite: Haverintie 2 b | 21900 Yläne


Hierojat 2018

Tanssileirikokemuksen täydentää leirin ammattitaitoinen hierojakaarti. Rentouta lihaksesi leirin lomassa ja varaa aika hierontapöydälle sinulle sopivaan hetkeen.

Hinnasto

Paikallishieronta

15 min

15€

Paikallishieronta

30 min

25€

Paikallishieronta

45 min

35€

Puolihieronta

60 min

40€

Kokohieronta

90 min

60€

Valasrannan Tanssileirin hierojatiimi:

 • Jarmo Kössi
 • Joel Salmi
 • Anna Haavisto

Muutokset hintoihin mahdollisia

Yksärit valloittivat Valasrannan Tanssileirin kesällä 2015 ja toivottu konsepti on jo perinne! Leiriläiset pääsevät halutessaan hiomaan taitojaan huippuopettajien henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Yksäri sopii ihan kaikille vasta-alkajasta tanssihifistelijään. 
Yksärin voit varata yksin tai parin kanssa toivomaltasi opettajalta.

Yksityistunnit varataan pääosin leirillä ja suoraan toivomaltasi opettajalta, ennen leiriä voit varata yksityistunteja sähköpostilla suoraan opettajilta. Alla olevasta listasta näet yksäreitä antavat opettajat!

Yksityistunteja antavat opettajat VTL2018


Anne-Riina Hurskainen
35€ / 30min | 60€ / 1h 
Varaa: anne-riina@tanssiwisio.fi tai 044 381 3679

Antti Törmänen
40€ / 30min | 70€ / 1h
Varaukset: 040 7089167 / Antti

Arto Petjala
35€ / 30min, 65€ / h
Varaukset: 0503134470, arto.petjala@gmail.com

Bettina Karppinen
40€ / 30min | 70€ / 1h
Varaukset: 050 5521275

Carlos Correa
Varaukset: 0407702677

Hanna Ojanaho
30€ / 30min | 50€ / 1h
Varaa: hanna.ojanaho@gmail.com

Hanna Tuominen
40€ / 30min | 70€ / 1h
Varaa: hanna@hannatuominendance.com

Janica Saarni
60€ / h
Varaukset: 0405579310

Jenna Polvi
40€ / 1h 
Varaa: jenna.polvi@gmail.com

Joonas Kainulainen
40€ / 30min | 70€ / 1h
Varaa: 045 6316905

Jyrki Keisala
40€ / 30min | 70€ / 1h
Varaa: jyrki.keisala@gmail.com

Sari Aaltonen
40€ / 30 min | 70€ / 1h
Varaa: tekstiviesti 040 5570609

Satu Ruohomäki
35€ / 30min | 60€ / 1h
Varaukset: 050 549 9917

Tapani Hasa
varaukset: tapani@tanssiwisio.fi tai vedä hihasta!

Tuomas Sillanpää 
60€ / 1h
Varaukset: 0469412893

Rake Salo
45€ / 45min
Vedä hihasta leirillä

Reetta Koivuniemi
40€ / 30 min | 60€ / 1h
Varaukset: 0440355855

Ville Immonen
60€ / 1h 
Varataan Villeltä leirillä

Yksärisalit

Huvitus – salit 1, 2 ja 3

Valasrannantie 467, Yläne
Valasrannalta kävellen n. 1 km, autolla 3 km.

Myös leirin tanssisalit ovat käytettävissä tuntien jälkeen.

Tutustu opettajiin täältä!

Vakuutukset

Leiriläisiä ei ole vakuutettu, tanssiminen omalla vastuulla. Huolehdithan itse riittävästä vapaa-ajan turvastasi.

Valo- ja videokuvaus

Sosiaalisen median kulta-aikana on kiva ottaa videoita ja kuvia kavereille someen! Ja se on tosi ok ja mukava juttu – kurkkaa meidän somekanavat, parhaiden kuvien ja päivitysten jakajille saattaa olla pieniä palkintojakin luvassa. Jotta löydämme kuvasi, muistathan käyttää kuvissa hästägejämme #valasrannantanssileiri ja #VTL.

Huomaa kuitenkin että ET VOI VIDEOKUVATA OPETUSTA TUNTIEN AIKANA! Leirillä annamme opettajille työrauhan ja muille leiriläisille opettelurauhan.

Mikäli opettaja niin sallii, tuntien päätteeksi saatetaan videoida kyseisen tunnin opetussisältö yhteisesti. Kunnioituksesta opettajia kohtaan muista, että nämä videoidut opetussisällöt on tarkoitettu omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja niitä ei saa julkaista. Omassa henkilökohtaisessa harjoittelussa ja leirillä opetettujen asioiden kertaamisessa videomuistiinpanot ovat tietysti tosi hyvä apu! Videoinnista päättää aina viime kädessä tunnin opettaja.

HOX! Tätä mahdollista videomuistiinpanojutskaa varten sinun kannattaa pitää kuvausväline mukana tunneilla.

Erikoisruokavaliot

Valasrannan Tanssileirin ruokailut on ulkoistettu ravintolapalveluyrittäjälle, joka toimii tilapäisissä tiloissa. Siksi he voivat huomioida vain yleisimmät erikoisruokavaliot (laktoositon, gluteeniton ja kasvis). Mikäli leirin ruokavaliot eivät sovellu sinulle, Yläneen keskustassa on muutama kauppa / ravintola, joiden palvelut ovat käytössäsi.

Palaute

Haluamme kehittyä koko ajan ja tarvitsemme teidän mielipiteitänne ja ideoitanne. Jätä meille palautetta leirikokemuksesi jälkeen. Kaikki palaute luetaan tarkkaan – ja se todella vaikuttaa tuleviin tapahtumiin!

Arvomme aina palautteen antajien kesken todella hyviä palkintoja: tanssikurssi ja -kenkälahjakortteja.

Mikäli huomaat puutteita leiripäivien aikana, vedäthän lähintä henkilökunnan edustajaa hihasta ja kerrot hänelle asiasta.
Kehitysideat otetaan huomioon mahdollisuuksien rajoissa välittömästi.

Kengät ja vaatteet

Ota mukaan mukavat kengät, joilla jaksat tanssia ja jotka pysyvät hyvin jalassa. Kaikkein korkeimmat korkokengät ehkä kannattaa jättää kotiin. Ota mukaasi vaihtokenkiä – jalat kiittävät kun niitä käytetään viikon aikana eri kengissä. Leirillä on mukana myös Tanssipuoti, josta voit hankkia tanssiin tarkoitettuja kenkiä ja vaatteita.

Leiriläisillä näkee vaatteita laidasta laitaan: sortseja, hameita, farkkuja, verkkareita ja vähän juhlavampia vaatteita. Hyvä nyrkkisääntö on, että vaatteet kannattaa valita oman persoonan mukaan ja tietysti sellaiset joissa on mukava liikkua ja olla.

Koko päiväksi leirille tullessasi kannattaa harkita ainakin vaihtopaidan ja -sukkien mukaan ottamista. Valasrannalla ja koulukeskuksella on suihkumahdollisuus, joten myös pyyhe kannattaa pakata mukaan. Raikkaana on kivempi tanssia! Uimapukukin voi olla tarpeen, jos äkillinen halu pulahtaa järveen iskee kesken hikisen leiripäivän.

Jaksaminen

Valasrannan Tanssileiri on pitkä, hikinen ja hauska. Omaan jaksamiseen kannattaa siis panostaa, jotta saat leiristäsi kaiken irti. Lämmittely ja venyttely joka päivä kannattaa. Leiriohjelmasta löydät päivät, jolloin on ohjattua kehonhuoltoa. Muista myös syödä ja juoda tarpeeksi, vähäinen energiataso kostautuu viimeistään seuraavana päivänä.

Toiset ovat huomanneet myös erilaisten palautusjuomien ja palauttavien tuotteiden auttavan jaksamiseen. Ainakin neste- ja suolatasapainosta kannattaa huolehtia! Magnesium auttaa myös palautumisessa. Sissin kannattaa myös malttaa levätä välillä ja vierailla vaikkapa hierojan luona palauttamassa lihaksia.

Mikä taso?

Tasoja löytyy yhteensä kahdeksan: perusteet, perusteet plus, perusteet/keskitaso, keskitaso, keskitaso/haastava, haastava, haastava/vaativa sekä vaativa. Luethan tasokuvaukset tarkasti ja muista, että perusteita ei koskaan voi harjoitella liikaa. Pitempäänkin tanssineen on hyvä välillä palata perusasioiden äärelle ja saada uusia näkemyksiä tanssiin.

Mikäli ohjelmassa on samasta lajista useampi tunti, jokaisen tunnin sisältö on erilainen ja eri opettajat painottavat eri asioita. Vahvimman pohjan opetettavaan tanssiin saat käymällä monta saman tason tuntia ja sitten vielä muutaman. Tanssi on elinikäinen harrastus, ei kannata kiirehtiä! 🙂

Jos olet epävarma tasostasi, vedä mukavia opettajiamme hihasta ja kysy rohkeasti!

Mitä mukaan VTL-seikkailuun?

Niinan päivitetyt vinkit Sisseille! Tässä teille leikkimielellä laadittu lista, mitä mukaan leirille. Se on suunniteltu lattiamajoittujan tarpeisiin, mutta muillekin se varmasti sopii.

 • Ehdottomasti tärkein juttu on iloinen ja avoin mieli, oppimishalu ja tahto tanssia!
 • Vaatteita: siis housuja, hameita, sortseja, paitoja, tanssivaatteita, takki tai muu lämmin pitkähihainen sekä alusvaatteita jne. Paita kastuu – takuulla. Ota siis ainakin yksi vaihtopaita keskelle kurssipäivää messiin!
 • Tanssikenkiä ja taukoilukengät. Tanssikenkiä kannattaa ottaa mukaan useampi pari, on kiva vaihtaa kenkiä pari kolme kertaa päivässä!
 • Purkka. Tanssipartnerin huomioimista Valaksen makkaraperunoiden jälkeen.
 • Uikkarit ja pyyhe. Pyyhkeitä kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan enemmän kuin yksi! Suosittelen kolmea kappaletta ihan suoraan. Suihkussa tulee helposti käytyä varmaan 2-3krt / vuorokausi ja märkä pyyhe on erittäin epämukava, puhumattakaan siitä miltä se haisee, jos sitä käyttää koko viikon, eikä se kerkee kuivua missään vaiheessa kunnolla…
 • Shampoot ja muut pesuaineet sekä kauneudenhoitotarvikkeet, mitä kukakin nyt kantaa mukanaan. Naisille meikit.
 • Hiustenkuivaaja – Valasrannan rantasaunalla on yksi, mutta lattiamajoituksessa sellaista ei ole. Hiustuotteet ja harja tai kampa. Kannattaa ottaa messiin myös sopivan kokoinen peili.
 • Lattiamajoitukseen tarvitset: Patjan, lakanat, tyynyn ja tyynyliinan, peiton tai makuupussin sekä omat astiat. Käytännössä toimivaksi huomattu vinkki: Mikäli nukut ilmapatjalla, laita sen alle lakana tms. niin vältyt ikävältä narinalta ja majoituskaverit kiittävät!
 • Suosittelen myös korvatulppia sekä mahdollisesti myös silmälappuja. Kannattaa nauttia unesta aina kun malttaa! Loppuviikosta on silloin paljon hauskempaa.
 • Viime vuosina monet lattiamajoittujat ovat panostaneet ja mukana kulkee edellisten lisäksi myös jatkojohto ja oma kylmäsäilytysboksi, joita saa melkein mistä vaan marketista muutamalla kympillä.
 • Koulukeskuksen lattiamajoituksessa on jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja silitysmahdollisuus. Huomioittehan, että jääkaapit on tarkoitettu ensisijaisesti pilaantuvien elintarvikkeiden säilyttämiseen! Muista merkata tussilla nimesi jokaiseen ruokapakkaukseesi ja kerätä ne myös messiin kun lähdet leiriltä.
 • Huomaathan, että majoitusluokissa ei saa paloviranomaisten määräyksestä keittää mitään, eli mahdollisia omia veden- ja kahvinkeittimiä, muista lämpölaitteista puhumattakaan tulee käyttää ainoastaan kotitalousluokassa.
 • Valaksella on pyykinpesumahdollisuus muutaman euron hintaan per koneellinen. Ota omaa pesuainetta mukaan.
 • Kylmägeeli, kylmäpussi tms. jolla voi viilentää kuumottavia jalkoja, laastaria ja rakkolaastareita hiertymiin, desinfiointiainetta. Huomioi kunnon kengät niin säästyt monelta!
 • Kännykkä & laturi ja muut viihde-/ hyötyelektroniikka-arsenaaliisi kuuluvat laitteet.
 • Tajunnantainnutus kirjallisuutta, jos sellaisesta pitää. Mulla pitää olla aina mukana ainakin pari romaania, vaikka en niihin missään vaiheessa edes vilkaisisi..

Usein kysyttyä ja probleematilanteita

Tuntien seuraaminen

Saleissa ei voi hengailla tuntien aikana ja seurailla opetusta. Haluamme tarjota kaikille leiriläisille oppimisrauhan, joten jos olet tunnin aikana salin liepeillä, pysythän ulkopuolella. Poikkeuksen tästä tekee Valasrannan ison salin info ja Tanssipuoti, toki voit tulla ilmoittautumaan / ostoksille silloin kun sinulle sopii.

Extratavaroiden roudailu

Monesti meiltä toivotaan vaikkapa peilejä saleihin, lattimajoitukseen, pukuhuoneisiin tai lisää jääkaappeja tai muita “isoja” tavaroita leirille. Näitä toiveita rajoittaa roudauskapasiteettimme rajallisuus, koska toimimme tilapäisissä tiloissa. Pyrimme vastaamaan toiveisiin mahdollisuuksien mukaan ja kehitämme toimintaamme palautteen perusteella, mutta meidän pitää muistaa kohtuus varastointitarpeissa ja roudauksissa.

Ruokailu

Valasrannan Tanssileirin ruokailu on ulkoistettu ravintolayrittäjälle, joka järjestää sapuskat meille Valasrannan teltassa sekä Koulun ruokalassa. Valasrannan Kahviossa on yrittäjänä Kahvio-Ravintola Ansa, joka siis toimii sisätiloissa. Tästä syystä ja jonojen välttämiseksi katsomme teltan olevan paras mahdollinen ratkaisu ruokailun tehokkaaseen järjestämiseen.

Meiltä usein tiedustellaan erikoisruokavalioita, mutta valitettavasti tilapäistiloissa näiden valmistaminen on mahdotonta. Ruoka on laktoositonta ja gluteenitonta, myös kasvisruokavaihtoehto on tilattavissa.

Jotta meillä kaikilla olis niin mukavaa

Toivomme, että Valasrannan Tanssileirille tullessasi sinulla olisi mukana iloinen ja avoin mieli ja suvaitsevainen asenne.

Joillain tunneilla on enemmän viejiä ja joillain enemmän seuraajia, joskus lottokone arpoo meille tasaparit. Opettajat huolehtivat iloisesta ja vauhdikkaasta parinvaihdosta ja kaikki pääsevät tanssimaan ihan takuulla. Omilla “huilivuoroilla” kannattaa kiinnittää huomiota omaan tanssitekniikkaan ja vartalonkäyttöön. Parhaat viejät ja seuraajat harjoittelevat tanssimaan yksinkin, jolloin pystyy keskittymään täysillä omaan tekemiseen. Vahvasta perustasta on tosi paljon hyötyä kun rakennetaan hienoa tanssitaloa.

Tanssitunneilla opettajat ovat kertomassa, auttamassa ja korjaamassa virheitä, se ei ole leiriläisten tehtävä. Anna opettajalle työrauha! Ongelmatilanteissa pyydä ope apuun. Keskity aina siihen, miten sinä voisit olla paras ja mukavin tanssikumppani toisille. Pitkässä juoksussa tämä kannattaa. Takaamme!

Muistathan myös, että parinvaihdossa on kohteliasta tanssia kaikkien kanssa. Pidä oma paikka, älä hyppele. Opettajat kertovat kunkin tunnin parinvaihdosta tarkemmin. Ceep calm and dance like nobody is waching!

Lisää hyödyllistä tietoa löydät Vinkeistämme.

Leirillä käy paljon tyyppejä ja tanssi vie mennessään. Välillä unohtuu asioita sinne ja tänne.

Kaikissa leiri-infoissa on löytötavaralaatikko. Jos unohdit jotain Valasrannalle kysy leiri-infosta sieltä tai jos kamasi jäi koululle, kipaise kysymään koulun infosta. Emme siirrä löytötavaroita leiripisteestä toiseen.

Leirin yleinen infonumero on 045 1514 830.

Leirin jälkeen otamme kaikki löytötavarat mukaan toimistolle ja niitä voi tiedustella tuntomerkkejä vastaan info@tanssikurssit.fi tai numerosta 045 1514 830.

Huomaathan, että toimisto lomailee ja purkaa kuormia leirin jälkeen, tavaraa on tosi paljon ja niiden läpikäyminen vie aikaa. Kysythän löytötavaroita leirin jälkeen aikasintaan 6.8.2018 alkaen.

Löytötavarat voi noutaa Turun toimistolta Kärsämäentie 47, 20360 Turku. Voimme myös postittaa tavaran Matkahuollon kautta, jolloin perimme 10€ toimituskulut.

Valasranta

Valasrannantie 363, 21900 Yläne

Valasrannan Tanssileiri

VTL goes SOME!!!

Kun postaat kuvia Instagramiin tai Facebookkiin tai twiittaat. Hastag on #valasrannantanssileiri – Somemyrskyä odotellessa!

Löydät meidät täältä:

Tykkää Valasrannan Tanssileiristä!

Facebookissa kuulet kaikki leiriuutiset ja -kuulumiset sekä fiilistelet leiritunnelmaa! Tykkää nyt!

Valasrannan Tanssileiri blogissa

Hurma, Sinulle ainoa

Hurman upea musiikkivideo Sinulle Ainoa saa hymyn huulille! Videon tuotanto: Joonas Kainulainen Pääroolissa tanssivat Reetta Mikola ja Jyrki Koivisto

Lue lisää »
JAA