Tiedote: Siirrämme isoja tapahtumia ja haaveilemme tanssista

Kirjoittaja: / Yleinen / 26.1.2021

Hei kaikki tanssiystävät kautta Suomen! Tänään kirjoittelen teille raskain sydämin, minun on tiedotettava teille jälleen siirtyvistä tapahtumista.

Otetaan tähän alkuun siis ikävät uutiset Pääsiäisleiristä ja Baile Retrosta

Tänä keväänä 2021 ei valitettavasti ole isojen tanssileirien ja tanssitapahtumien aika. Pitkällisen harkinnan ja tilanneseurannan jälkeen olemme päättäneet siirtää Pääsiäisleiriä vielä toisella vuodella. Voit lukea Pääsiäisleirin sivuilta tarkemmin.

Samaa syssyä laitetaan vielä toinenkin jobin posti liikkeelle. Tarkan tutkiskelun ja kriittisen arvioinnin jälkeen olemme yhteistyössä Tjäreborgin ja pääopettajien kanssa päätyneet siirtämään Baile Retroa syksyyn 2022. Vaikka pandemia saadaankin Suomen rajojen sisäpuolella haltuun toivon mukaan jo lähikuukausina, kahdensadan tanssijan vieminen ulkomaille on liian suuri riski vielä tänä syksynä. Tästäkin kirjoittelin tarkemman tiedotteen Baile Retron sivuille.

Pääsiäisleiri 14.-18.4.2022
Baile Retro 19.-26.11.2022

Kuvassa Joonas ja Anne-Riina Pääsiäisleirillä 2019 – Eerikkilän tunnelmaa luvassa jälleen vuonna 2022

Baile Retro 2018. Näihin allasbiletunnelmiin hypätään seuraavan kerran syksyllä 2022, kun Baile Retro palaa kovempana kuin koskaan!

Valoa on jo näkyvissä, jos oikein tarkasti katsomme!

Rokotusten myötä uskomme, että rajoituksia voidaan jo pikkuhiljaa purkaa. Toivomme tämän tapahtuvan lähikuukausien aikana. Ja HETI kun on jälleen mahdollista tanssia turvallisesti, me aloitamme tapahtumien, kurssien ja tanssileirien järjestämisen!

Viikkotunnit täällä Turussa on varmasti ensimmäinen juttu, josta aloitamme. Olemme Jussin kanssa suunnitelleet kivan rungon kurssikaudelle, ja tästä voit tarkemmin kurkkailla viikkotuntien omilta sivuilta. Viikotuntien lisäksi tulemme nopeasti avaamaan Superlauantai-konseptin, kun se vain on mahdollista.

Kivitippu tanssii -tanssileiri on nyt siirretty jo kahdesti. Se on varmasti hyvin suunniteltu ja puoliksi jo tanssittukin! Tällä hetkellä emme ilmoita sille tapahtumalle päivämääriä, jotta emme jälleen joutuisi siirtämään tapahtumaa toiseen ajankohtaan. Yksi mikä on varmaa on se, että tämä tapahtuma Antin, Bettinan ja Jussin keralla tanssitaan, heti kun se on mahdollista!

Sama koskee Tanssin virtaa -leiriä. Tämä viehättävä hotellileiri Vesileppiksessä on järjestetty vuosittain keväällä ja syksyllä. Tarkkailemme tilannetta myös tämän tapahtuman osalta ja sen päivämäärät kerromme heti, kun valo on kirkastunut!

Näitä ja muita tulevaisuuden tapahtumia varten teimme nettisivuille kohdan “etsimme ajankohtaa”. On niin kovin kova ikävä tapahtumien pariin, että kun se on mahdollista me tullaan järjestämään teille ja itsellemme mahdollisuuksia tanssia kellot ympäri ja ympäri maailman!

Kuvassa Kati Koivisto, Jari Aaltonen, Niina Huhtala ja Hanna Ojanaho Valasrannan Tanssileirillä 2019 – kuulumme VTL-kalustoon, joten olemme kaikki mukana Valasrannan Tanssileirillä 2021

Uskomme tanssikesään!

Viime päivien huonoista rokotevirusuutisista huolimatta olemme hyvin toiveikkaita, että kesällä pandemiatilanne on helpottanut, riskiryhmät on rokotettu ja voimme järjestää kesätapahtumat entiseen malliin!

Tätä tavoitetta kohti mennään nyt toimistolla päivittäin. Agendassa on mm. Seinäjoen Tangomarkkinoiden sekä Valasrannan Tanssileirin suunnittelua, koska Pohjanmaan Tanssileirin ohjelma on jo valmis ja siirretty viime vuodelta.

Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailu julkaistaan tällä viikolla ja muita festarijuttuja lähiviikkoina – voit kurkkia ohjelmaa tangomarkkinat.fi -sivustolta. Kaupunkifestarissa ja tauottomassa tango- ja iskelmämusiikissa on jotain taianomaista, se pitää kokea! Onko tämä se vuosi, jolloin sinä tulet Seinäjoelle?

Valasrannan Tanssileiri on juuri jännittävässä vaiheessa, varmistelemme vierailevien opettajien päiviä, jonka jälkeen alamme vahvistaa VTL 2021 ohjelmaa. Sen verran voin paljastaa, että opettajakaartissa tulee olemaan paljon vakkarinimiä, mutta myös uusia tuttavuuksia. Päivänsä ovat vahvistaneet jo mm Sami & Jutta Helenius, Roynet Perez & Satu Annika, Wision ilopillerit Anne-Riina Hurskainen & Tapani Hasa sekä monta muuta tuttua nimeä! Pyrimme olemaan tosi nopeita Valasrannan ohjelmasuunnittelun kanssa, ja julkaisemaan teille tarkempia tietoja jo maaliskuun aikana 2021. Uskon että tulette olemaan ohjelmasta yhtä innoissani kuin minä! Välillä en oikein malta edes nukkua, kun mietin, että mille päivälle laitetaan fuskua ja minne polkkaa tai hidasta valssia ja tietty kuka saa opettaa mitäkin!

Tanssikesä 2021

Pohjanmaan Tanssileiri 11.-13.6.2021
Seinäjoen Tangomarkkinat 7.-11.7.2021
Valasrannan Tanssileiri 23.7.-1.8.2021

Kuvamuisto Valasrannan Tanssileirin 2019 Jack&Jill -tanssikisasta. Tämä kilpailu on tässä vaiheessa suunniteltu perjantaille 30.7.2021

Mitäs sillä välin? Vinkkejä tanssipulaan

Nyt meiltä vaaditaan tosiaankin sitkeyttä ja pitkää pinnaa. Jaksetaan pysytellä toistaiseksi vielä poissa isoista tapahtumista ja lavatansseista! Tanssin nälkää pääset taltuttamaan jo monilla paikkakunnilla ympäri maan.  Tanssikouluilla saattaa olla jo pienryhmiä tarjolla! Jos livetunnit kiinnostavat, googleta oman alueen tanssikoulusi. Muista myös, että monet opettajat tekevät myös yksityistunteja, joiden avulla saat ylläpidettyä tanssitaitoasi.

Tanssipuoti tekee yhteistyötä laajasti kautta linjan ja viime kuukausina olemme olleet mukana tavalla tai toisella seuraavissa mieluisissa tanssiprojekteissa.

Matti Puron ja Katri Mäkisen luotsaamaan Lattarikellari on vauhdikas virtuaalinen tanssihetki aina keskiviikkoisin ja lauantaisin. Saattaa olla, että kevätkauden aikana näette kellarissa Tanssipuodista joitain välähdyksiäkin!

Tanssikoulu Happy Dancen Onlinessä kokeilin eilen Fascia Trainingia ja tänään ajattelin kokeilla Latin Fusionia, Kati on kehittänyt hienon systeemin, jossa voi tanssia Porin kauppiksella tai onlinessä. Meidän Porin Tanssipuoti sijaitsee saman katon alla. Sinne pääset tällä hetkellä tutustumaan Ti ja To klo 15-19.

TanssinTahdin naisten, Lissun, Karkin, Anniinan ja Maikin TanssiOnline on uudistunut isosti. Siellä on tammikuun loppuun asti voimassa tutustumistarjous, joka kannattaa käydä lunastamassa! TanssiOnlinen opettajat tanssivat meidän Tanssipuodin kengillä!

Jos kaipaat tanssillista kuunneltavaa, ota seurantaan TanssiViidakko podcast! Saana Emiljan hyväntuulinen podcast syväluotaa erilaisia tanssiin liittyviä aiheita kattavasti. Toinen kausi on jo valmisteilla!

Aina voi katsoa permannosta Tango-ohjelmia ja Tanssi Kanssain -jaksoja repeatilla.

Tanssipuoti  on täällä sinua varten, palvelemme aina hymy huulilla!

Tällä hetkellä, kun tanssitapahtumat on tauolla, me keskitymme tiimin kanssa Tanssipuodin verkkokaupan ja myymälöiden kehittämiseen. Turun myymälä on avoinna ti-pe klo 12-18 ja Porin myymälä ti & to klo 15-19. Lisäksi meidän tanssipuoti.fi -verkkokauppa palvelee sinua 24/7. Koodilla HYMY20 saat -20% alennuksen kaikista tanssikengistä, -vaatteista ja -tarvikkeista! Koodi on voimassa verkkokaupassa ja myymälöissä 31.1.2021 asti.

Hymyillään kun tavataan! Ja pian myös tanssitaan ja halataan!
Niina

Teille kynäili kaksijakoisin fiiliksin; Toisaalta haikeana siirtyvistä tapahtumista ja toisaalta innostuneena tulevaisuuden tanssihetkistä Niina Huhtala, Tanssipuodin yrittäjä
tanssipuoti.fi | tanssikurssit.fi

Loppuun vielä välähdys Seinäjoen Tangomarkkinoilta kesältä 2019 – Estradilla Pasi y Maria – ikävä on!

 

 

 

 

JAA