Viikkokurssit Turku

Tanssipuodilla tanssitaan joka viikko tiistai- ja keskiviikkoiltaisin sekä sunnuntaisin. Joka viikko uudet tanssikurssit ja lajit! Tule mukaan vauhdikkaaseen menoon silloin kun sinulle sopii!

Turun tunneilla on tekemisen meininki ja opetuksessa korostetaan mm. kaunista perustekniikkaa, musiikkiin tanssimista ja vienti-seuraamista.

Opettajat Turun tunneilla

 

Meille on helppo tulla.  Vihreällä kurssilla opetus aloitetaan ihan ensimmäisistä askeleista ja ennakkotaitoja ei tarvita.   Haastavat kurssit tarjoilevat pureskeltavaa myös pitkään tanssineille! Valitse ohjelmasta sinulle sopivat kurssit ja tule paikalle, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Osallistu yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Voit osallistua tanssikurssille yksin tai parin kanssa. Kursseilla on koko ajan vauhdikas parinvaihto, mutta halutessasi voit tanssia vain oman parisi kanssa. Oppimisen nopeuttamiseksi suosittelemme parinvaihtoa kaikille. 

Perusteet

Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusteiden opettelusta.

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan viemisen ja seuraamisen perusteita, haetaan oikea rytmi ja opetellaan ensimmäiset tanssikuviot.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa.

Jokainen vihreä tunti on aina hieman erilainen ja parhaan hyödyn saat käymällä samasta tanssilajista useamman vihreän tunnin ennen seuraavalle tasolle siirtymistä.

Lue lisää..


Perusteet/keskitaso

Tarjoilee vahvaa perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja hieman haastavampia peruskuvioita.

Kun perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin, voit siirtyä vihreä/siniselle tunnille.

Tällä tasolla harjoitellaan sujuvaa vientiä ja seuraamista, tanssin perustekniikkaa sekä opetellaan hieman haastavampia peruskuvioita ja niiden variointia. Näillä tunneilla otetaan myös ensikosketuksia musiikintulkintaan.

Tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja.

Saat varmuutta tanssilajien perusteisiin. Opit viemään ja seuraamaan sujuvasti peruskuvioita ja niiden variaatioita.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

Muista että aina kannattaa mieluummin palata vihreälle ja kertailla, kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Lue lisää..


Keskitaso

Kun vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, ja hallitset peruskuviot varmasti, voit hakea siniseltä tasolta lisää haasteita.

Sinulla on jo tanssikilometrejä takanasi, vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, kanssasi on miellyttävä tanssia. Hallitset peruskuviot varmasti ja osaat huomioida ympäristösi sekä muut tanssijat.

Parityöskentely sekä viemisen ja seuraamisen kehittäminen kuuluvat tämän tason keskeisiin opetusaiheisiin. Näillä tunneilla keskitytään myös lajinomaisen tanssin tuottamiseen. Saat vinkkejä musiikintulkintaan ja haasteita uusista kuvioista. Sinisten tuntien teemat ja opetettavat aiheet vaihtelevat, joten opit aina uutta.

Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet seuraavalle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

Lue lisää..


Keskitaso/haastava

Tanssilliset valmiutesi ovat hyvällä tasolla ja tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti tanssiparisi taitotason huomioiden.

Näille tunneille tullessasi sinulla on jo paljon laadukkaita tanssikilometrejä takana. Tunneilla opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa riittää pureskeltavaa.

Tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti. Osaat huomioida myös tanssiparisi taitotason ja sopeuttaa omaa tanssiasi siihen. Ymmärrät että miellyttävään paritanssikokemukseen tarvitaan kaksi, mutta vain sinä olet vastuussa omasta tanssistasi.

Muista ottaa vauhtia punaiselle tasolle myös palaamalla välillä sinisille ja vihreille tunneille. Toistoilla syntyy huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

Lue lisää..


Haastava

Tanssit lajinomaisesti ja pystyt viemään/seuraamaan monipuolista ja haastavampaakin tanssia. Alempien tuntien vaatimukset ovat sinulla jo hyvin hallussa.

Vientisi/seuraamisesi on laadukasta ja pystyt mukauttamaan sitä tanssiparisi tason ja tyylin mukaan. Osaat tuottaa kaunista, lajinomaista liikettä ja ymmärrät, mitä sen tuottamiseen tarvitaan.

Kehonhallintasi on hyvällä tasolla, ja tulkitset tanssissasi sujuvasti musiikkia. Tunnet ja osaat toteuttaa varmasti peruskuviot ja niiden haastavammatkin variaatiot. Käytät omassa tanssissasi haastavampiakin kuvioita. Osaat myös jo omatoimisesti soveltaa aiemmin oppimiasi asioita uusiin haasteisiin.

Sinulla on motivaatiota kehittää tanssisi yksityskohtia ja viedä tanssiasi sitä kautta uudelle tasolle. Olet jo oivaltanut, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis.

Haastavien tuntien tavoite on, että sinusta tulee monipuolinen, taitava ja suvaitsevainen tanssija. Pystyt sujuvaan, lajinomaiseen ja parin huomioivaan tanssiin.

Lue lisää..


Tiistaina tanssitaan perusteista keskitasolle!

Pvm18.00-18.45
18.45-19.30
19.45-20.30
20.30-21.15
Ope
19.2.Rumba (Bolero)Joonas
26.2.Hidas valssiJussi
5.3.BuggJoonas
12.3.TangoJoonas
19.3.SalsaAntti
26.3.FuskuJoonas
2.4.BuggJoonas
9.4.Foksi & TangoAntti
16.4.HitaatJoonas
23.4.SalsaJoonas
Pvm18.00-18.45
18.45-19.30
19.45-20.30
20.30-21.15
Ope
20.2.TangoJussi
27.2.BuggAntti
6.3.Hidas valssiJoonas
13.3.FuskuJoonas
20.3. Salsa klo 18.00-19.30 &  Bachata klo 19.45-21.15Antti
27.3.TangoJoonas
3.4.BuggJoonas
10.4.Rumba (Bolero)Joonas
17.4.SalsaAntti
24.4.FuskuJoonas
Pvm15.00-15.45
15.45-16.30
16.30-17.15
17.30-18.15
18.15-19.00
19.00-19.45
Ope
24.2.SalsaBachataAntti
3.3.FuskuFusku charleston mausteillaAntti
10.3.HitaatSalsaJoonas
17.3.BuggHidas BuggAntti
24.3.TangoHitaatJoonas
31.3.Hidas ValssiSalsaAntti
7.4.Cha ChaHidas valssiJussi
14.4.FuskuAvoimen otteen salaisuudetJoonas
21.4.EI TUNTEJA | PÄÄSIÄISLEIRI
28.4.BuggBuggJoonas

Jaksohinnat / hlö

1 jakso 9€
2 jaksoa 16€
3 jaksoa 23€
4 jaksoa 29€

10-kortti  70€ – suosituin vaihtoehto!

Valitse viikkotuntien ohjelmasta vapaasti 10kpl tanssijaksoja. Kortti on voimassa Turun Tanssipuodin viikkotunneilla 12kk ostopäivästä.
1 “leima” = 1 tanssijakso.

Voit ostaa 10-kortin kätevästi verkkokaupasta!

Alle 30-vuotiaat -50%
Alle 25-vuotiaat tanssivat tiistaisin ilmaiseksi.
Ikä todistettava pyydettäessä!

Maksutavat

 • Eazybreak
 • Edenred Ticket Duo ja Virike
 • Edenred Virikeseteli
 • ePassi
 • Käteinen
 • Pankki- ja Luottokortit
 • Smartum Liikunta- ja Kulttuurisetelit
 • Smartum Mobiili
 • Smartum Saldo
 • Tyky-Kuntoseteli & TykyOnline
 • tanssipuoti.fi -verkkokauppa
  • Verkkokaupan maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Pivo, MobilePay, Masterpass sekä Collector-lasku

Suomen Tanssipuoti Oy

Kärsämäentie 47, 20360 Turku
info@tanssikurssit.fi
045 151 4830

Tanssikurssit Turku / Tanssipuoti
JAA