Viikkotunnit Turku

Kevään 2020 ohjelma on julkaistu! Avajaiset  13.1. alkaen! Paritanssit maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin! Huippusuositut soolotunnit tiistaisin ja torstaisin!

Kevät 2020 opettajat Turku ja Mynämäki

Viikkotunnit sopivat jokaiselle!

Vihreällä tunnilla opetus aloitetaan ihan ensimmäisistä askeleista, Ennakkotaitoja ei tarvita. Aloittelijan hyvä aloituskerta on kaksi tuntia. Esimerkiksi maanantaisin klo 18-20 tai lauantaisin klo 14-16. 

perusteet/keskitaso Keskitaso Ylemmät tasot syventävät tanssitatoa ja tarjoilevat tanssitekniikkaa, kuvioita, musiikintulkintaa sekä liikunnan iloa myös pitempään tanssineille. Tunneilla on tekemisen meininki ja opetuksessa korostetaan mm. kaunista perustekniikkaa, musiikkiin tanssimista ja vienti-seuraamista.

Soolotunnit sopivat kaikille! Vauhdikasta menoa ja tanssin iloa jokaiselle, tunneilla tanssitaan yksin!

Osallistu yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Voit osallistua tanssikurssille yksin tai parin kanssa. Kursseilla on koko ajan vauhdikas parinvaihto, mutta halutessasi voit tanssia vain oman parisi kanssa. 

Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon – tervetuloa!

Huikeat opettajat

Keväällä 2020 saamme nauttia mm. näiden opettajien taidoista: Jussi Kaksonen, Jenna Polvi, Joonas Kainulainen, Matias Löyttyniemi, Hanna Tuominen, Antti Törmänen, Hanna Ojanaho, Rosa & Hannu Mört. Tulossa vielä keväällä 2020 mm. Sari Aaltonen, Liisa Kontturi-Paasikko sekä Jari Aaltonen. Loppukevään ohjelma julkaistaan myöhemmin!

Perusteet

Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusteiden opettelusta.

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan viemisen ja seuraamisen perusteita, haetaan oikea rytmi ja opetellaan ensimmäiset tanssikuviot.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa.

Jokainen vihreä tunti on aina hieman erilainen ja parhaan hyödyn saat käymällä samasta tanssilajista useamman vihreän tunnin ennen seuraavalle tasolle siirtymistä.

Lue lisää..


Perusteet/keskitaso

Tarjoilee vahvaa perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja hieman haastavampia peruskuvioita.

Kun perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin, voit siirtyä vihreä/siniselle tunnille.

Tällä tasolla harjoitellaan sujuvaa vientiä ja seuraamista, tanssin perustekniikkaa sekä opetellaan hieman haastavampia peruskuvioita ja niiden variointia. Näillä tunneilla otetaan myös ensikosketuksia musiikintulkintaan.

Tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja.

Saat varmuutta tanssilajien perusteisiin. Opit viemään ja seuraamaan sujuvasti peruskuvioita ja niiden variaatioita.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

Muista että aina kannattaa mieluummin palata vihreälle ja kertailla, kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Lue lisää..


Keskitaso

Kun vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, ja hallitset peruskuviot varmasti, voit hakea siniseltä tasolta lisää haasteita.

Sinulla on jo tanssikilometrejä takanasi, vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, kanssasi on miellyttävä tanssia. Hallitset peruskuviot varmasti ja osaat huomioida ympäristösi sekä muut tanssijat.

Parityöskentely sekä viemisen ja seuraamisen kehittäminen kuuluvat tämän tason keskeisiin opetusaiheisiin. Näillä tunneilla keskitytään myös lajinomaisen tanssin tuottamiseen. Saat vinkkejä musiikintulkintaan ja haasteita uusista kuvioista. Sinisten tuntien teemat ja opetettavat aiheet vaihtelevat, joten opit aina uutta.

Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet seuraavalle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

Lue lisää..


Keskitaso/haastava

Tanssilliset valmiutesi ovat hyvällä tasolla ja tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti tanssiparisi taitotason huomioiden.

Näille tunneille tullessasi sinulla on jo paljon laadukkaita tanssikilometrejä takana. Tunneilla opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa riittää pureskeltavaa.

Tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti. Osaat huomioida myös tanssiparisi taitotason ja sopeuttaa omaa tanssiasi siihen. Ymmärrät että miellyttävään paritanssikokemukseen tarvitaan kaksi, mutta vain sinä olet vastuussa omasta tanssistasi.

Muista ottaa vauhtia punaiselle tasolle myös palaamalla välillä sinisille ja vihreille tunneille. Toistoilla syntyy huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

Lue lisää..


Haastava

Tanssit lajinomaisesti ja pystyt viemään/seuraamaan monipuolista ja haastavampaakin tanssia. Alempien tuntien vaatimukset ovat sinulla jo hyvin hallussa.

Vientisi/seuraamisesi on laadukasta ja pystyt mukauttamaan sitä tanssiparisi tason ja tyylin mukaan. Osaat tuottaa kaunista, lajinomaista liikettä ja ymmärrät, mitä sen tuottamiseen tarvitaan.

Kehonhallintasi on hyvällä tasolla, ja tulkitset tanssissasi sujuvasti musiikkia. Tunnet ja osaat toteuttaa varmasti peruskuviot ja niiden haastavammatkin variaatiot. Käytät omassa tanssissasi haastavampiakin kuvioita. Osaat myös jo omatoimisesti soveltaa aiemmin oppimiasi asioita uusiin haasteisiin.

Sinulla on motivaatiota kehittää tanssisi yksityskohtia ja viedä tanssiasi sitä kautta uudelle tasolle. Olet jo oivaltanut, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis.

Haastavien tuntien tavoite on, että sinusta tulee monipuolinen, taitava ja suvaitsevainen tanssija. Pystyt sujuvaan, lajinomaiseen ja parin huomioivaan tanssiin.

Lue lisää..


Teema

Teematunnit tuovat uusia tuulia leiriohjelmiin.

Näiltä tunneilta löytyy uusia lajeja ja selkeästi teemoitettuja tunteja. Tunnit voivat sisältää esimerkiksi musiikin teoriaa, tanssijan lihashuoltoa, tanssillisia harjoitteita tai olla jokin aivan uusi laji.

Teematunnit sopivat kaikille, tanssitaitoon katsomatta, jos tasoa ei ole ilmoitettu etukäteen. Teemat vaihtelevat leirikohtaisesti.

Lue lisää..


VIIKKOTUNNIT KEVÄT 2020

Maanantaisin opetus aloitetaan tanssin perusteista. Vihreällä tunnilla ei tarvita ennakkotaitoja! 

Aloittelijalle sopiva aloituskerta on 2 tuntia.

MA 18.00perusteet/keskitaso 19.00perusteet/keskitaso 20.00
13.1.FOKSI | Jussi
Avajaisviikko, klo 18-19 vapaa pääsy kaikille! 
20.1.RUMBA (BOLERO) | Hanna O
27.1.BUGG | Jussi
3.2.TANGO | Jussi
10.2.FUSKU | Jussi
17.2.SALSA | Hanna O
24.2.HIDAS LAVAFOKSI | Jenna
2.3.BACHATA | Jussi

Soolo

14.1. alkaen klo 18.00-19.00
Avajaisviikolla 14.1. klo 18-19 vapaa pääsy kaikille! 

Tiistaisin Jussi Kaksosen huippusuosittu soolotunti. Tunnilla tanssitaan yksin ja luvassa on vauhtia sekä naurua, lavatanssien, erityisesti lattareiden, tekniikkaa ja askelkiemuroita! Tunti sopii kaikille! 

Keskiviikkoisin rakennetaan kaunista perustekniikkaa, saadaan haasteita omaan tanssiin! 

KEperusteet/keskitaso 18.00Keskitaso 19.00 20.00
15.1.

SALSA | Antti
Avajaisviikko, klo 18-19 vapaa pääsy kaikille! 

22.1.TANGO | Jussi
29.1.HIDAS VALSSI | Jussi
5.2.FUSKU | Jussi
12.2.RUMBA (BOLERO) | Jussi
19.2.BUGG | Antti
26.2.SAMBA* | Jussi
4.3.TANGO & PISTOPYÖRINTÄ | Jussi

* Tunti alkaa perusteista ja etenee nopeasti ryhmän mukaan. Ennakkotaitoja Sambasta ei tarvita.

Loppukevät julkaistaan myöhemmin!

Soolo

Torstaisin 31.1. alkaen

klo 18.15-19.15 Lady’s Styling – opi naisellista vartalonkäyttöä
klo 19.15-20.15 Latin Mix – hikoiluvaroitus, kunto kohoaa kohisten

Nämä tunnit sopivat kaikille.  Soolotunnilla tanssitaan ilman paria.

Opettajana Mirka Saali

SUPERLAUANTAIT KEVÄT 2020

Huippuopettajien vierailuja Turun Tanssipuodilla joka lauantai koko kevään ajan!

Superlauantai 18.1. FUSKU

 
14.00Fuskun perusteet. Et tarvitse ennakkoitaitoja!
Avajaisviikko, klo 14-15 vapaa pääsy kaikille! 
perusteet/keskitaso 15.00Perusteet / Keskitaso
Fusku
Keskitaso 16.00Keskitaso
Fusku
17.00

Keskitaso / Haastava
Fusku

18.00Haastava
Fusku  
19.00Tuntien jälkeen voit jäädä kanssamme hetkeksi viihtymään ennen Auran Nuortentalon tansseja. Luvassa vapaamuotoista oleskelua, yhdessäoloa ja musiikkia! Ovet suljetaan klo 20.00

Tervetuloa! 

Superlauantai tanssitaan osoitteessa: Tanssipuoti, Kärsämäentie 47, 20360 Turku

Superlauantai 25.1. SWEDISH FOX & HITAAT

Hanna Tuominen 25.1. Hitaat
 
14.00Swedish Fox
perusteet/keskitaso 15.00Swedish Fox
perusteet/keskitaso 16.00Hitaat
Keskitaso 17.00

Hitaat

18.00Hitaat
19.00Tuntien jälkeen voit jäädä kanssamme hetkeksi viihtymään ennen Auran Nuortentalon tansseja. Luvassa vapaamuotoista oleskelua, yhdessäoloa ja musiikkia! Ovet suljetaan klo 20.00

Tervetuloa! 

Superlauantai tanssitaan osoitteessa: Tanssipuoti, Kärsämäentie 47, 20360 Turku

Superlauantai 1.2. BUGG

Rosa & Hannu Mört vaikuttavat Oulun ja Pohjois-Suomen alueella. Nyt he vierailevat ekaa kertaa Turun Tanssipuodilla! Hidas ja nopea Bugg – sinulla tulee olla tunneille tullessasi Bugg perusteet hallussa! 
 
Rosa & Hannu Mört 1.2. Bugg
 
14.00Bugg
perusteet/keskitaso 15.00Bugg
perusteet/keskitaso 16.00Hidas Bugg
Keskitaso 17.00

Hidas Bugg

Keskitaso 18.00Nopea Bugg  
19.00Tuntien jälkeen voit jäädä kanssamme hetkeksi viihtymään ennen Auran Nuortentalon tansseja. Luvassa vapaamuotoista oleskelua, yhdessäoloa ja musiikkia! Ovet suljetaan klo 20.00

Tervetuloa! 

Superlauantai tanssitaan osoitteessa: Tanssipuoti, Kärsämäentie 47, 20360 Turku

Superlauantai 8.2. Salsa

Leireiltä tuttu ja huippuosuosittu Matias ensimmäistä kertaa opettamassa Turun Tanssipuodilla! 

Matias Löyttyniemi 8.2. Salsa
 
14.00Salsa
perusteet/keskitaso 15.00Salsa
perusteet/keskitaso 16.00Salsa
Keskitaso 17.00

Salsa

18.00Salsa 
19.00Tuntien jälkeen voit jäädä kanssamme hetkeksi viihtymään ennen Auran Nuortentalon tansseja. Luvassa vapaamuotoista oleskelua, yhdessäoloa ja musiikkia! Ovet suljetaan klo 20.00

Tervetuloa! 

Superlauantai tanssitaan osoitteessa: Tanssipuoti, Kärsämäentie 47, 20360 Turku

Superlauantai 15.2. Tango

Tervetuloa Tangon tehopäivään!

Jenna Polvi 15.2. Tango
14.00Tango
perusteet/keskitaso 15.00Tango
perusteet/keskitaso 16.00Tango
Keskitaso 17.00

Tango

18.00Tango
19.00Tuntien jälkeen voit jäädä kanssamme hetkeksi viihtymään ennen Auran Nuortentalon tansseja. Luvassa vapaamuotoista oleskelua, yhdessäoloa ja musiikkia! Ovet suljetaan klo 20.00

Tervetuloa! 

Superlauantai tanssitaan osoitteessa: Tanssipuoti, Kärsämäentie 47, 20360 Turku

Superlauantai 22.2. FUSKU

Joonas Kainulainen 22.2. Fusku
 
14.00Fusku
perusteet/keskitaso 15.00Fusku
Keskitaso 16.00Fusku
17.00

Fusku

18.00Fusku  
19.00Tuntien jälkeen voit jäädä kanssamme hetkeksi viihtymään ennen Auran Nuortentalon tansseja. Luvassa vapaamuotoista oleskelua, yhdessäoloa ja musiikkia! Ovet suljetaan klo 20.00

Tervetuloa! 

Superlauantai tanssitaan osoitteessa: Tanssipuoti, Kärsämäentie 47, 20360 Turku

Superlauantai 29.2. BUGG

Antti Törmänen 29.2. Bugg
 
14.00Bugg
perusteet/keskitaso 15.00Bugg
Keskitaso 16.00Bugg
17.00

Bugg

18.00Bugg
19.00Tuntien jälkeen voit jäädä kanssamme hetkeksi viihtymään ennen Auran Nuortentalon tansseja. Luvassa vapaamuotoista oleskelua, yhdessäoloa ja musiikkia! Ovet suljetaan klo 20.00

Tervetuloa! 

Superlauantai tanssitaan osoitteessa: Tanssipuoti, Kärsämäentie 47, 20360 Turku

Superlauantai 7.3. VALSSIT

Hanna Ojanaho 7.3. Valssit
 
14.00Valssi & Hidas valssi
perusteet/keskitaso 15.00Valssi & Hidas valssi
perusteet/keskitaso 16.00Hidas Valssi
Keskitaso 17.00

Hidas Valssi

18.00Valssi & Hidas valssi
19.00Tuntien jälkeen voit jäädä kanssamme hetkeksi viihtymään ennen Auran Nuortentalon tansseja. Luvassa vapaamuotoista oleskelua, yhdessäoloa ja musiikkia! Ovet suljetaan klo 20.00

Tervetuloa! 

Superlauantai tanssitaan osoitteessa: Tanssipuoti, Kärsämäentie 47, 20360 Turku

Tulossa vielä keväällä 2020 mm. Sari Aaltonen, Liisa Kontturi-Paasikko sekä Jari Aaltonen. Loppukausi julkaistaan myöhemmin! 

Hinnat kevät 2020

Paritanssitunti 9€ / 8€
Soolotunti 7€ / 6€

Kymppikortti 70€ / 65€

 • 10-kortti sisältää 10kpl tanssitunteja. Kortti on voimassa 12kk ostopäivästä.

Etuhinta koskee Klubin jäseniä.
Alle 25-vuotiaat -50%

Maksutavat

 • Eazybreak
 • Edenred Ticket Duo ja Virike
 • Edenred Virikeseteli
 • ePassi
 • Käteinen
 • Pankki- ja Luottokortit
 • Smartum Liikunta- ja Kulttuurisetelit
 • Smartum Mobiili
 • Smartum Pay
 • Smartum Saldo
 • Tyky-Kuntoseteli & TykyOnline
 • tanssipuoti.fi -verkkokauppa
  • Verkkokaupan maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Pivo, MobilePay, Masterpass sekä Collector-lasku

Suomen Tanssipuoti

Kärsämäentie 47, 20360 Turku
info@tanssikurssit.fi
045 151 4830

Meillä on iso piha johon mahtuu paljon autoja ja ilmainen parkkeeraus. Lisäksi Turun Kauppatorilta bussi nro 1, joka menee Lentoasemalle ajaa ihan tästä meidän edestämme.  Telekadun pysäkillä kannattaa jäädä pois.

Tanssikurssit Turku / Tanssipuoti
JAA