VTL Jack & Jill Valasranta ti 24.7. klo 21-24

Kirjoittaja: / Jack & Jill -tanssikisa / 14.7.2018

Jos olet miettinyt mitä paritanssilajien kisatarjonnasta vielä puuttuu, luulenpa että tässä on vastaus!

Historian ensimmäinen Valasrannan Tanssileirin tanssikisa – VTL2018 Jack & Jill tanssitaan VTL Bileiden aikana ti 24.7. Valasrannalla.

Jack & Jill kisan ideana on, että tanssiparit arvotaan, osallistumiseen et siis tarvitse omaa kisaparia. Kisattavat lajit ovat tango, hitaat, fusku, bugg, salsa ja rumba, ja karsinnoissa näistä lajeista arvotaan kolme tanssilajia. Semifinaaleissa tanssitaan jäljelle jääneet tanssit ja finaalivaiheessa lajit arvotaan uudestaan. Jokaiseen tanssilajiin arvotaan parit ja pari myös vaihtuu aina tanssilajien välissä. Karsinnoissa viejät ja seuraajat arvostellaan erikseen, finaalivaiheessa taas tuomarit sijoittavat tanssiparit paremmuusjärjestykseen. Tulokset lasketaan scoring-menetelmällä, eli finaalissa eniten sijoituksia saanut pari voittaa.

Ammattitaitoinen tuomaristo koostuu leirin omista opettajista:

Hanna Tuominen (päätuomari)
Antti Törmänen
Reetta Koivuniemi
Joonas Kainulainen
Anne-Riina Hurskainen
Jari Aaltonen
Tuomas Sillanpää
Janica Saarni

Kilpailun juontaa Mika Väkiparta ja musiikit kisaan valitsee Jyrki Keisala. Pistelaskusta huolehtii Jaana Korhonen & tiimi.
Koko iltaa kilpailu ei kuitenkaan täytä – yleisölle on varattu runsaasti tanssiaikaa kilpailun lomassa. Toisin sanoen, kisalattioiden korkkaaminen ei voisi olla helpompaa kuin Valasrannan innostavassa ja lämpimässä tunnelmassa. Ilmoittaudu siis nopeasti – on sinun vuorosi loistaa! Huom! Ilmoittatuminen alkaa perjantaina 20.7. ja päättyy ti 24.7. klo 12. Ilmoittaudu Valasrannan Tanssileirin infossa Koulukeskuksella tai Tanssipuodissa Valasrannalla. Mukaan pääsee 30 nopeinta viejää ja seuraajaa!

JAA