Valasrannan Tanssileiri siirtyy vuoteen 2022

Kirjoittaja: / Valasrannan Tanssileiri / 9.6.2021

Raskain sydämin ja allapäin joudumme toistamiseen tekemään päätöksen Valasrannan Tanssileirin kohtalosta. Toivoimme viimeiseen asti, että rajoitukset ja reunaehdot olisivat poistuneet riittävän ajoissa ja meillä olisi ollut mahdollista järjestää Valasrannan Tanssileiri kaikessa loistossaan.

Vaikka rajoitukset näyttävät purkautuvan hieman ja rokotekattavuus etenee, meillä täällä Varsinais-Suomessa on edelleen yleisötapahtumissa 10 henkilön kokoontumisrajoitus sisätiloissa ja edellytys turvavälien tosiasialliselle mahdollistamiselle.

Aika yksinkertaisesti loppuu kesken. Emme vieläkään voi olla varmoja, olisiko mahdollista järjestää VTL heinäkuussa niin kun se ansaitsee, vauhdikkaalla parinvaihdolla, ilman rajoituksia ja karsinoita. Valasrannan Tanssileiri ei ole Valasrannan Tanssileiri, jos tanssijan täytyy pitää etäisyyttä toiseen tanssijaan.

Valasrannan Tanssileirin ennakkoliput ja passit vuosilta 2020 ja 2021 käyvät sellaisenaan Valasrannan Tanssileirillä 22.-31.7.2022. Olemme olleet yhteydessä kaikkiin Valasrannan Tanssileirin passin etukäteen ostaneisiin tanssijoihin. Mikäli sinulla on lippu, mutta et ole saanut sähköpostia, olethan yhteydessä meihin sähköpostilla info@tanssikurssit.fi.

Samalla ilmoitamme, että jatkamme kaikkien 10-korttien ja lahjakorttien voimassaoloa, ne ovat voimassa 31.12.2022 asti, joten jokaisella on varmasti mahdollisuus käyttää kortti tapahtumissamme.

Palaamme tapahtumien pariin heti kun se on mahdollista!
Valasrannan Tanssileiri jälleen 22.-31.7.2022

Niina Huhtala
toimitusjohtaja
Suomen Tanssipuoti Oy

Lisätiedot:
info@tanssikurssit.fi
050 9175366

JAA