Viikkotunnit

Syksy 2023 tanssikurssit Tanssipuodissa

 • Maanantain paritanssitunnit sopivat aloittelijoille
 • Tiistaina tanssitaan hyvällä sykkeellä ilman paria
 • Keskiviikkoisin luvassa haasteita pitempäänkin tanssineille.

Maanantaisin paritanssien perusteet

Opettaja Jussi Kaksonen.
MA1 18.152 19.15perusteet/keskitaso 20.15
13.11.PERUTTU opettajan sairastumisen vuoksi
20.11.Tango
27.11.Ei tunteja
4.12.Fusku
Maanantait on varattu aloittelijoille ja tanssin ensiaskeleita ottaville! Muista, että mitä enemmän kertaat perusteita, sitä vahvempi tanssitaito sinulle rakentuu! Maanantain ensimmäinen tunti klo 18.15 alkaa aivan tanssin ensimmäisistä askeleista. Vasta-alkajalle sopiva paketti on maanantaisin kaksi peräkkäistä vihreää tuntia. Ne ovat jatkumo, eli klo 19.15 alkava tunti jatkaa siitä, mihin ensimmäinen tunti päättyy. Maanantain kolmas, vihreä/sininen eli perusteet/keskitaso, sisältää astetta haastavampia asioita.

Tiistaisin 19.9. alkaen soolotunnit

Tiistaisin tanssitaan hyvällä sykkeellä ja vauhdikkaasti, mutta ilman paria. Soolotunnit sopivat kaikille. Soolotunnit joka tiistai 19.9.-5.12.2023 Klo 18.15 Tanssia ja tekniikkaa. Tunnilla syvennytään aina kerralla yhden lajin tekniikkaan ja vartalonkäyttöön pienen koreografian saattelemana. Klo 19.15 Tanssin hurmaa on hauska ja monipuolinen tanssitunti, jossa tanssitaan yksin lattareita ja lavatansseja reippaaseen tahtiin. Soolotuntien opettajina vuorottelevat Jani Kallio ja Jussi Kaksonen.
Tiistaisin
14.11.JiveJani
21.11.Cha ChaJani
28.11.BachataJussi
5.12.SalsaJussi

Keskiviikkoisin paritansseja harrastajille

Keskiviikot on tarkoitettu keskitason tanssijoille. Illat sisältävät tekniikkaa, tunnelmaa, kuvioita sekä tanssin iloa. Erityisesti päivän viimeinen tunti tarjoilee haastetta pitempäänkin tanssineille. Tervetuloa tanssimaan! Opettaja Jussi Kaksonen.
KEKeskitaso 18.15Keskitaso 19.15 20.15
15.11.Hidas Valssi
22.11.Salsa
29.11.Tango

Tasot

Perusteet

Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusteiden opettelusta.

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Tunnit aloitetaan tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan viemisen ja seuraamisen perusteita, haetaan oikea rytmi ja opetellaan ensimmäiset tanssikuviot.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki, sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa.

Jokainen vihreä tunti on aina hieman erilainen ja parhaan hyödyn saat käymällä samasta tanssilajista useamman vihreän tunnin ennen seuraavalle tasolle siirtymistä.

Lue lisää..


Perusteet/keskitaso

Tarjoilee vahvaa perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja hieman haastavampia peruskuvioita.

Kun perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin, voit siirtyä vihreä/siniselle tunnille.

Tällä tasolla harjoitellaan sujuvaa vientiä ja seuraamista, tanssin perustekniikkaa, sekä opetellaan hieman haastavampia peruskuvioita ja niiden variointia. Näillä tunneilla otetaan myös ensikosketuksia musiikin tulkintaan.

Tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja.

Saat varmuutta tanssilajien perusteisiin. Opit viemään ja seuraamaan sujuvasti peruskuvioita ja niiden variaatioita.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

Muista että aina kannattaa mieluummin palata vihreälle ja kertailla, kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Lue lisää..


Keskitaso

Kun vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, ja hallitset peruskuviot varmasti, voit hakea siniseltä tasolta lisää haasteita.

Sinulla on jo tanssikilometrejä takanasi, vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, kanssasi on miellyttävä tanssia. Hallitset peruskuviot varmasti ja osaat huomioida ympäristösi sekä muut tanssijat.

Parityöskentely sekä viemisen ja seuraamisen kehittäminen kuuluvat tämän tason keskeisiin opetusaiheisiin. Näillä tunneilla keskitytään myös lajinomaisen tanssin tuottamiseen. Saat vinkkejä musiikin tulkintaan ja haasteita uusista kuvioista. Sinisten tuntien teemat ja opetettavat aiheet vaihtelevat, joten opit aina uutta.

Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet seuraavalle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

Lue lisää..


Keskitaso/haastava

Tanssilliset valmiutesi ovat hyvällä tasolla ja tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti tanssiparisi taitotason huomioiden.

Näille tunneille tullessasi sinulla on jo paljon laadukkaita tanssikilometrejä takana. Tunneilla opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa riittää pureskeltavaa.

Tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti. Osaat huomioida myös tanssiparisi taitotason ja sopeuttaa omaa tanssiasi siihen. Ymmärrät että miellyttävään paritanssikokemukseen tarvitaan kaksi, mutta vain sinä olet vastuussa omasta tanssistasi.

Muista ottaa vauhtia punaiselle tasolle myös palaamalla välillä sinisille ja vihreille tunneille. Toistoilla syntyy huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

Lue lisää..


Viikkotuntien hinnat

10€ / tunti
Tunnin pituus 55min

10-kortti 80€
Valitse viikkotuntien ohjelmasta vapaasti 10 tuntia. Kortti on voimassa 12kk.

Klubilaiset -10%

Maksutavat

Tapahtuman infossa tai Tanssipuodin myymälöissä

 • Pankki- ja luottokortit
 • Käteinen
 • ePassi
 • Smartum mobiili, SmartumPay ja Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit
 • Edenred-kortti, -mobiili ja virikesetelit
 • Tyky+ -setelit
Sähköisissä liikunta- ja kulttuurieduissa maksun saaja on Suomen Tanssipuoti Oy

Maksutavat

Maksutavat etukäteen tai etänä
 • Maksutavat Tanssipuoti -verkkokaupassa
  • Verkkopankit
  • Pankki- ja luottokortit
  • MobilePay
  • Pivo
  •  OP lasku tai Joustoraha – laskutus ja osamaksutavat
  • Sähköisillä liikunta- tai kulttuurieduilla et pysty maksamaan suoraan verkkokaupassa, mutta voit saada leiripassin edulliseen verkkokauppahintaan etäveloituksena, katso ohjeet alla. 

Syys- ja kevätkausien tanssitunnit

Tanssipuoti
Kärsämäentie 47, 20360 Turku
info@tanssikurssit.fi
045 151 4830

Tanssipuodin pihalla on paljon maksutonta pysäköintitilaa.
Bussi nro 1 kulkee suoraan ohitsemme. 

Kesäkauden tanssitunnit (05-08/2023)

Uittamon tanssilava
Rykmentintie 29, 20880 Turku
info@tanssikurssit.fi
045 151 4830

Tehokasta oppimista yksityistunneilla!

Yksityistunnit ovat joustava, yksilöllinen ja nopea tapa oppia tanssimaan. Yksityistunneille voit tulla yksin tai parin kanssa tai vaikka 1-3 parin porukalla.

Opetus sopii kaiken tasoisille tanssijoille ja opetus etenee aina yksilöllisesti, toiveiden ja oppimistahdin mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhdessä aika yksityiseen opetukseen!


Varaa tästä: 040 1286662

Jussi on kannustava, rauhallinen ja pedantti opettaja, joka ymmärtää niin lavatanssien vasta-alkajan, mutta myös tarvittaessa vaikka edistyneen kilpatanssijan tarpeet. Koreografiaosaamista löytyy roppakaupalla. Jussin yksityistunnit sopivat kaikille lavatanssijoille tasosta riippumatta. Hänen häätanssiyksityistuntinsa ovat myös huippusuosittuja!

Hinta: 60€ / 60min


Yksityistunnit muilla paikkakunnilla

Lähes kaikki yhteistyöopettajamme pitävät mielellään yksityistunteja omilla paikkakunnillaan. Tsekkaa tarkemmin jokaisen opettajan omilta nettisivuilta. Linkit löydät opettajaesittelyiden lopusta.

JAA