Viikkotunnit

SYYSKAUSI ON JULKAISTU! Tanssikurssien syyskausi alkaa Turussa 9.9.

Ihanaa kun päästään pitkän tauon jälkeen tanssimaan! Aloitamme tanssikurssit ja tapahtumat uudistuneena, mutta pääosin normaalijärjestelyin. Turussa torstaisin ja superlauantaisin tunneilla on vapaaehtoinen parinvaihto ja halutessaan voi tanssia vain oman parin kanssa. 

Seuraamme pandemia-tilannetta herkällä korvalla ja reagoimme nopeasti mahdollisiin viranomaisten tai valtioneuvoston ohjeisiin ja suosituksiin. Ota meidän some seurantaan, ja saat heti tiedon mahdollisista muutoksista! 

Viikkotunneilla on useita uudistuksia!

Keskiviikkoisin klo 18-20 on paritreeni, jossa on viikottain vaihtuvat tasot ja tanssilajit. Keskiviikkoisin tarvitset mukaan oman parin, koska näillä tunneilla ei ole parinvaihtoa!

Torstait aloitetaan Jussin huippusuositulla soolotunnilla klo 18, jolla tanssitaan lattareita ja lavatansseja yksin ja hyvällä meiningillä. Tunti sopii kaikille.

Torstaisin klo 19-21 tanssikursseilla on joka viikko vaihtuva tanssilaji, etkä tarvitse omaa paria, koska näillä tunneilla on vapaaehtoinen parinvaihto. Ekalle paritanssitunnille et myöskään tarvitse mitään ennakkotaitoja, tanssilajin harjoittelu alkaa ihan alkeista.

Superlauantaita järjestämme syksyn aikana neljä kappaletta. Lauantaisin opettamassa on aina huippuvierailija ja tunnit sopivat sinulle, joka osaat jo opetettavan lajin perusteet tai olet edistynyt tanssissa pitemmälle. Tsekkaa kunkin päivän tuntikuvaukset ja teemat päivien omilta sivuilta.

Tervetuloa terveenä tanssimaan!

Uutta! Keskiviikkoisin klo 18-20 on paritreeni, jossa on viikottain vaihtuvat tasot ja tanssilajit. Keskiviikkoisin tarvitset mukaan oman parin, koska näillä tunneilla ei ole parinvaihtoa! Opettajana Jussi Kaksonen

KE18.0019.00 
9.9.perusteet/keskitasoTango
16.9.perusteet/keskitasoKeskitasoTango
23.9.perusteet/keskitasoFusku
30.9.perusteet/keskitasoKeskitasoFusku
7.10.perusteet/keskitasoFoksi
21.10.perusteet/keskitasoBugg
28.10.perusteet/keskitasoKeskitasoBugg
4.11.perusteet/keskitasoHidas Valssi
11.11.perusteet/keskitasoKeskitasoHidas Valssi
18.11.perusteet/keskitasoRumba (Bolero)
25.11.perusteet/keskitasoKeskitasoRumba (Bolero)

Muutokset mahdollisia.

Soolotunnit klo 18-19

Tule mukaan Jussin hauskoille soolotunneille, joissa tanssitaan ilman paria erilaisia lattareita ja lavatansseja hyvällä sykkeellä ja hymyssä suin!

Paritanssitunnit

Tule mukaan yksin tai parin kanssa, Jussi Kaksosen torstain tunneilla on vapaaehtoinen parinvaihto, voit myös tanssia vain oman parisi kanssa. Vihreät tunnit ovat perusteita, joten niissä et tarvitse aikaisempaa tanssitaitoa. Tervetuloa mukaan!

TO


19.00

perusteet/keskitaso
20.00

10.9.Fusku
17.9.Hidas Valssi
24.9.Bugg
1.10.Salsa
8.10.Tango
22.10.Cha Cha
29.10.Foksi
5.11.Fusku
12.11.Salsa
19.11.Tango
26.11.Bugg

Muutokset mahdollisia.

Lauantaisin puodilla vierailee huippuopettajia! Tutustu tarkemmin kuvaa klikkaamalla.

Bugg Hanna Tuominen

Perusteet

Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusteiden opettelusta.

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan viemisen ja seuraamisen perusteita, haetaan oikea rytmi ja opetellaan ensimmäiset tanssikuviot.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa.

Jokainen vihreä tunti on aina hieman erilainen ja parhaan hyödyn saat käymällä samasta tanssilajista useamman vihreän tunnin ennen seuraavalle tasolle siirtymistä.

Lue lisää..


Perusteet/keskitaso

Tarjoilee vahvaa perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja hieman haastavampia peruskuvioita.

Kun perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin, voit siirtyä vihreä/siniselle tunnille.

Tällä tasolla harjoitellaan sujuvaa vientiä ja seuraamista, tanssin perustekniikkaa sekä opetellaan hieman haastavampia peruskuvioita ja niiden variointia. Näillä tunneilla otetaan myös ensikosketuksia musiikintulkintaan.

Tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja.

Saat varmuutta tanssilajien perusteisiin. Opit viemään ja seuraamaan sujuvasti peruskuvioita ja niiden variaatioita.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

Muista että aina kannattaa mieluummin palata vihreälle ja kertailla, kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Lue lisää..


Keskitaso

Kun vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, ja hallitset peruskuviot varmasti, voit hakea siniseltä tasolta lisää haasteita.

Sinulla on jo tanssikilometrejä takanasi, vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, kanssasi on miellyttävä tanssia. Hallitset peruskuviot varmasti ja osaat huomioida ympäristösi sekä muut tanssijat.

Parityöskentely sekä viemisen ja seuraamisen kehittäminen kuuluvat tämän tason keskeisiin opetusaiheisiin. Näillä tunneilla keskitytään myös lajinomaisen tanssin tuottamiseen. Saat vinkkejä musiikintulkintaan ja haasteita uusista kuvioista. Sinisten tuntien teemat ja opetettavat aiheet vaihtelevat, joten opit aina uutta.

Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet seuraavalle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

Lue lisää..


Viikkotuntien hinnat

9€ / tunti
Tunnin pituus 55min

10-kortti 70€
Valitse viikkotuntien ohjelmasta vapaasti 10 tuntia. Kortti on voimassa 12/2021 asti.

Klubilaiset -10%

Huomaathan, että vuonna maaliskuun 2020 jälkeen erääntyneiden ja myöhemmin erääntyvien 10-korttien ja lahjakorttien voimassaoloa on jatkettu 31.12.2021 asti, joten kaikki varmasti ehtivät tanssia korttien kerrat loppuun asti!

Maksutavat

Tapahtumassa kassalla

 • Eazybreak
 • Edenred Ticket Duo ja Virike
 • Edenred Virikeseteli
 • ePassi
 • Käteinen
 • Pankki- ja Luottokortit
 • Smartum Liikunta- ja Kulttuurisetelit
 • Smartum Mobiili
 • Smartum Pay
 • Smartum Saldo
 • Tyky-Kuntoseteli & TykyOnline

Tänä poikkeusaikana on tärkeää, että noudatamme kaikki yhteisiä pelisääntöjä!

 • Tule tunneille vain terveenä, jos sinulla on pieniäkin flunssan oireita, jäät kotiin.
 • Kaikki pesevät kädet saippualla ja käyttävät ennen ja jälkeen tuntien käsidesiä, jota löytyy Tanssipuodilta useista paikoista.
 • Jos olet matkustanut ulkomailla, pidät viranomaisten ohjeistaman karanteenin.
 • Seuraamme tilannetta tarkasti, ota meidän some haltuun ja tilaa uutiskirje, tämän sivun alalaidasta, jotta saat kaikki tiedotteet nopeasti itsellesi.

Tervetuloa tanssimaan!

Suomen Tanssipuoti Oy
Kärsämäentie 47, 20360 Turku
info@tanssikurssit.fi
050 538 9097

Pihassa runsaasti ilmaista parkkitilaa!
Turun paikallisliikenteen bussi nro 1.

JAA