Viikkotunnit

Tule tanssikursseille Uittamolle!

Huippuporukassa ja selkeässä opetuksessa on kiva oppia tanssimaan lavatansseja! Kesällä 2022 Tanssipuodin tunnit siirtyvät legendaariselle Uittamon lavalle upeisiin merimaisemiin! Tule mukaan matalalla kynnyksellä!

Alkuillan tunnit sopivat aloittelijoille ja loppuillan tunnit pitempään tanssineille! Ei ennakkoilmoittautumista, tule paikalle koska sinulle sopii ja tanssi juuri sen verran kuin haluat!

Voit osallistua yksin tai parin kanssa, kaikilla tunneilla on jatkuva parinvaihto! Halutessasi voit tanssia vain oman parisi kanssa.

UUTTA! KESÄKURSSIT

Uittamon tanssilava

Rykmentintie 29, 20880 Turku

MA17.30 18.30 perusteet/keskitaso19.30 Keskitaso20.30
27.6.*Hidas valssi
Kts. alta opettajamuutos!
Bugg
kts. alta opettajamuutos!
4.7.**Rumba (Bolero)Hidas valssi
11.7.FuskuRumba (Bolero)
18.7.TangoFusku
25.7.Ei tunteja / Valasrannan Tanssileiri
1.8.*Cha ChaTango
8.8.Hidas valssiCha Cha
15.8.*SalsaHidas valssi
22.8.BuggSalsa
29.8.TangoBugg

Viikkotuntien pääopettajana Jussi Kaksonen.
* Opettaja Antti Törmänen
** Opettaja Alina Mustamaa.

Tasot

Perusteet

Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusteiden opettelusta.

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Tunnit aloitetaan tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan viemisen ja seuraamisen perusteita, haetaan oikea rytmi ja opetellaan ensimmäiset tanssikuviot.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki, sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa.

Jokainen vihreä tunti on aina hieman erilainen ja parhaan hyödyn saat käymällä samasta tanssilajista useamman vihreän tunnin ennen seuraavalle tasolle siirtymistä.

Lue lisää..


Perusteet/keskitaso

Tarjoilee vahvaa perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja hieman haastavampia peruskuvioita.

Kun perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin, voit siirtyä vihreä/siniselle tunnille.

Tällä tasolla harjoitellaan sujuvaa vientiä ja seuraamista, tanssin perustekniikkaa, sekä opetellaan hieman haastavampia peruskuvioita ja niiden variointia. Näillä tunneilla otetaan myös ensikosketuksia musiikin tulkintaan.

Tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja.

Saat varmuutta tanssilajien perusteisiin. Opit viemään ja seuraamaan sujuvasti peruskuvioita ja niiden variaatioita.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

Muista että aina kannattaa mieluummin palata vihreälle ja kertailla, kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Lue lisää..


Keskitaso

Kun vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, ja hallitset peruskuviot varmasti, voit hakea siniseltä tasolta lisää haasteita.

Sinulla on jo tanssikilometrejä takanasi, vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, kanssasi on miellyttävä tanssia. Hallitset peruskuviot varmasti ja osaat huomioida ympäristösi sekä muut tanssijat.

Parityöskentely sekä viemisen ja seuraamisen kehittäminen kuuluvat tämän tason keskeisiin opetusaiheisiin. Näillä tunneilla keskitytään myös lajinomaisen tanssin tuottamiseen. Saat vinkkejä musiikin tulkintaan ja haasteita uusista kuvioista. Sinisten tuntien teemat ja opetettavat aiheet vaihtelevat, joten opit aina uutta.

Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet seuraavalle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

Lue lisää..


Keskitaso/haastava

Tanssilliset valmiutesi ovat hyvällä tasolla ja tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti tanssiparisi taitotason huomioiden.

Näille tunneille tullessasi sinulla on jo paljon laadukkaita tanssikilometrejä takana. Tunneilla opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa riittää pureskeltavaa.

Tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti. Osaat huomioida myös tanssiparisi taitotason ja sopeuttaa omaa tanssiasi siihen. Ymmärrät että miellyttävään paritanssikokemukseen tarvitaan kaksi, mutta vain sinä olet vastuussa omasta tanssistasi.

Muista ottaa vauhtia punaiselle tasolle myös palaamalla välillä sinisille ja vihreille tunneille. Toistoilla syntyy huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

Lue lisää..


Ps. Syksyllä 5.9. alkaen viikkotunnit jatkuvat jälleen Tanssipuodilla, Kärsämäentie 47, 20360 Turku

Viikkotuntien hinnat

9€ / tunti
Tunnin pituus 55min

10-kortti 70€
Valitse viikkotuntien ohjelmasta vapaasti 10 tuntia. Kortti on voimassa 12kk.

Klubilaiset -10%

Huomaathan, että poikkeusaikana 03/2020 – 12/2021 erääntyneiden tai ostettujen 10-korttien ja lahjakorttien voimassaoloa on jatkettu 31.12.2022 asti, joten kaikki varmasti ehtivät tanssia korttien kerrat loppuun asti!

Maksutavat

Tapahtumassa kassalla

  • Käteinen
  • Pankki- ja Luottokortit
  • Eazybreak
  • Edenred-kortti
  • Edenred Virikesetelit
  • ePassi
  • Smartum Liikunta- ja Kulttuurisetelit
  • Smartum Mobiili
  • Tyky-kuntosetelit
Sähköisissä liikunta- ja kulttuurieduissa maksun vastaanottaja on Suomen Tanssipuoti.
Jos haluat maksaa liikunta- tai kulttuurieduilla leiripassin etukäteen, vieraile Tanssipuodin Turun tai Porin myymälässä tai laita sähköpostia info@tanssikurssit.fi. 

Kesäkauden tanssitunnit

Uittamon tanssilava
Rykmentintie 29, 20880 Turku
info@tanssikurssit.fi
050 538 9097

Tehokasta oppimista yksityistunneilla!

Yksityistunnit ovat joustava, yksilöllinen ja nopea tapa oppia tanssimaan. Yksityistunneille voit tulla yksin tai parin kanssa tai vaikka 1-3 parin porukalla.

Opetus sopii kaiken tasoisille tanssijoille ja opetus etenee aina yksilöllisesti, toiveiden ja oppimistahdin mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhdessä aika yksityiseen opetukseen!


Varaa tästä: 040 1286662

Jussi on kannustava, rauhallinen ja pedantti opettaja, joka ymmärtää niin lavatanssien vasta-alkajan, mutta myös tarvittaessa vaikka edistyneen kilpatanssijan tarpeet. Koreografiaosaamista löytyy roppakaupalla. Jussin yksityistunnit sopivat kaikille lavatanssijoille tasosta riippumatta. Hänen häätanssiyksityistuntinsa ovat myös huippusuosittuja!

Hinta: 60€ / 60min


Varaa tästä: 050 3624019, jenna.polvi@gmail.com

Jenna on energinen ja selkeä opettaja, jolla on laaja kokemus sekä soolo- että paritansseista. Jenna tarjoaa yksityisopetusta kaikentasoisille tanssijoille lavatansseissa ja argentiinalaisessa tangossa – myös häätanssitunnit kuuluvat repertuaariin!

Hinta: 65€ / 60min Varatessa väh. 3x60min loppusummasta -10% alennus.


Varaa tästä: 040 7089167

Antin tunneilla on rento meininki. Kenenkään ei tarvitse jännittää! Hänellä on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta melkein aina pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen, lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja. Tanssi hyvin yksin, tanssi hyvin parin kanssa. Vaikka mies vie ja nainen seuraa, tanssia tehdään yhdessä, kumpikin toistaan täydentäen.

Hinta: 70€/60min


Yksityistunnit muilla paikkakunnilla

Lähes kaikki yhteistyöopettajamme pitävät mielellään yksityistunteja omilla paikkakunnillaan. Tsekkaa tarkemmin jokaisen opettajan omilta nettisivuilta. Linkit löydät opettajaesittelyiden lopusta.

Jussi Kaksosen Tanssikurssit kesällä 2022 Uittamon Tanssilavalla Turussa
JAA