Viikkotunnit

Kevät 2023 tanssikurssit

Tervetuloa tanssimaan rentoon ja hauskaan porukkaan! Tanssipuodin kursseilla opit tanssimaan, kunto kohoaa kuin huomaamatta ja saat paljon uusia tanssiystäviä.

 • Maanantain paritanssitunnit sopivat aloittelijoille
 • Tiistaina tanssitaan hyvällä sykkeellä ilman paria
 • Keskiviikkoisin luvassa haasteita pitempäänkin tanssineille.

Valitse tunnit oman taitotasosi perusteella. Voit osallistua vain yhdelle tunnille tai tanssia kanssamme koko illan.

Tule yksin tai parin kanssa. Tunneillamme toimii parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Halutessasi voit tanssia vain oman parisi kanssa.

Maanantaisin paritanssien perusteet

MA18.15
1
19.15
2
20.15
perusteet/keskitaso tai
27.3.* Buggperusteet/keskitaso Bugg
3.4. Tangoperusteet/keskitaso Tango
10.4.Pääsiäisleiri, ei tunteja
17.4. Salsa Bachata
24.4. Fuskuperusteet/keskitaso Fusku

Pääopettajana Jussi Kaksonen.
Opettaja *Alina Mustamaa, **Jenna Polvi.

Maanantait on varattu aloittelijoille ja tanssin ensiaskeleita ottaville!

Muista, että mitä enemmän kertaat perusteita, sitä vahvempi tanssitaito sinulle rakentuu! Maanantain ensimmäinen tunti klo 18.15 alkaa aivan tanssin ensimmäisistä askeleista.

Vasta-alkajalle sopiva paketti on maanantaisin kaksi peräkkäistä vihreää tuntia. Ne ovat jatkumo, eli klo 19.15 alkava tunti jatkaa siitä, mihin ensimmäinen tunti päättyy. Maanantain kolmas, jos tunti on vihreä/sininen eli perusteet/keskitason sisältää astetta haastavampia asioita. Keväällä 2023 maanantain kolmas tunti on välillä myös vihreä eli perusteet tason tunti jostakin hieman harvinaisemmin opetettavasta tanssilajista.


Tiistaisin 17.1.2023 alkaen soolotunnit

Opettaja Jussi Kaksonen.
*Jussia tuuraa 17.-31.1. Jani Kallio! Lisäksi tuurauksia on muutama kevään aikana, päivät merkattu Tekniikka minttiin -listaan.

Tiistaisin tanssitaan hyvällä sykkeellä ja vauhdikkaasti, mutta ilman paria. Soolotunnit sopivat kaikille.

Tekniikka minttiin klo 18.15 -tunnilla keskitytään tanssitekniikan parantamiseen. Aihe ja lajit vaihtuvat viikoittain!

21.03. Jive / Jani
28.03. Cha Cha
04.04. Paso doble / Jani
11.04.  Rumba (Bolero)
18.04. Salsa / Jani
25.04. Bachata

Tanssin hurmaa klo 19.15 on hauska ja monipuolinen tanssitunti, jossa tanssitaan yksin lattareita ja lavatansseja reippaaseen tahtiin. Vauhdikas ja kuntoa kohottava tunti.

Soolotunnit joka tiistai 17.1.-25.4.2023


Keskiviikkoisin paritansseja harrastajille

KE18.15
Keskitaso

19.15
Keskitaso

20.15

15.2.Rumba (Bolero)
22.2.Fusku (A)
1.3.Hitaat
8.3.Cha Cha
15.3.Bugg
22.3.Tango
29.3.Fusku & Jive
5.4.Pääsiäisleiri, ei tunteja
12.4.Salsa (A)
19.4.Hidas Valssi (Jenna)
26.4.Bugg

Pääopettajana Jussi Kaksonen.
(A) Opettaja Antti Törmänen
(Jenna) Opettaja Jenna Polvi

Keskiviikot on tarkoitettu keskitason tanssijoille. Illat sisältävät tekniikkaa, tunnelmaa, kuvioita sekä tanssin iloa. Erityisesti päivän viimeinen tunti tarjoilee haastetta pitempäänkin tanssineille. Tervetuloa tanssimaan!

Tasot

Perusteet

Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusteiden opettelusta.

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Tunnit aloitetaan tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan viemisen ja seuraamisen perusteita, haetaan oikea rytmi ja opetellaan ensimmäiset tanssikuviot.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki, sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa.

Jokainen vihreä tunti on aina hieman erilainen ja parhaan hyödyn saat käymällä samasta tanssilajista useamman vihreän tunnin ennen seuraavalle tasolle siirtymistä.

Lue lisää..


Perusteet/keskitaso

Tarjoilee vahvaa perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja hieman haastavampia peruskuvioita.

Kun perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin, voit siirtyä vihreä/siniselle tunnille.

Tällä tasolla harjoitellaan sujuvaa vientiä ja seuraamista, tanssin perustekniikkaa, sekä opetellaan hieman haastavampia peruskuvioita ja niiden variointia. Näillä tunneilla otetaan myös ensikosketuksia musiikin tulkintaan.

Tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja.

Saat varmuutta tanssilajien perusteisiin. Opit viemään ja seuraamaan sujuvasti peruskuvioita ja niiden variaatioita.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

Muista että aina kannattaa mieluummin palata vihreälle ja kertailla, kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Lue lisää..


Keskitaso

Kun vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, ja hallitset peruskuviot varmasti, voit hakea siniseltä tasolta lisää haasteita.

Sinulla on jo tanssikilometrejä takanasi, vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, kanssasi on miellyttävä tanssia. Hallitset peruskuviot varmasti ja osaat huomioida ympäristösi sekä muut tanssijat.

Parityöskentely sekä viemisen ja seuraamisen kehittäminen kuuluvat tämän tason keskeisiin opetusaiheisiin. Näillä tunneilla keskitytään myös lajinomaisen tanssin tuottamiseen. Saat vinkkejä musiikin tulkintaan ja haasteita uusista kuvioista. Sinisten tuntien teemat ja opetettavat aiheet vaihtelevat, joten opit aina uutta.

Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet seuraavalle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

Lue lisää..


Keskitaso/haastava

Tanssilliset valmiutesi ovat hyvällä tasolla ja tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti tanssiparisi taitotason huomioiden.

Näille tunneille tullessasi sinulla on jo paljon laadukkaita tanssikilometrejä takana. Tunneilla opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa riittää pureskeltavaa.

Tanssit nauttien, leikitellen ja sujuvasti. Osaat huomioida myös tanssiparisi taitotason ja sopeuttaa omaa tanssiasi siihen. Ymmärrät että miellyttävään paritanssikokemukseen tarvitaan kaksi, mutta vain sinä olet vastuussa omasta tanssistasi.

Muista ottaa vauhtia punaiselle tasolle myös palaamalla välillä sinisille ja vihreille tunneille. Toistoilla syntyy huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

Lue lisää..


Viikkotuntien hinnat

10€ / tunti
Tunnin pituus 55min

10-kortti 80€
Valitse viikkotuntien ohjelmasta vapaasti 10 tuntia. Kortti on voimassa 12kk.

Klubilaiset -10%

Maksutavat

Tapahtuman infossa tai Tanssipuodin myymälöissä

 • Pankki- ja luottokortit
 • Käteinen
 • ePassi
 • SmartumPay ja Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit
 • Edenred-kortti, -mobiili ja virikesetelit
 • Tyky+ -setelit
Sähköisissä liikunta- ja kulttuurieduissa maksun saaja on Suomen Tanssipuoti Oy

Maksutavat

Maksutavat etukäteen tai etänä
 • Maksutavat Tanssipuoti -verkkokaupassa
  • Verkkopankit
  • Pankki- ja luottokortit
  • MobilePay
  • Pivo
  • Walley -lasku tai osamaksu
  • Sähköisillä liikunta- tai kulttuurieduilla et pysty maksamaan suoraan verkkokaupassa, mutta voit saada leiripassin edulliseen verkkokauppahintaan etäveloituksena, katso ohjeet alla. 
 • Etäveloituksena: ePassi, SmartumPay ja Edenred Mobiili
  • Lähetä sähköposti osoitteeseen info@tanssikurssit.fi, jotta voimme kohdistaa maksusi oikeaan tapahtumaan tai 10-korttiin. Kerro viestissä yhteystietosi ja minkä tuotteen haluat ostaa. Mainitse viestissä myös maksutapasi.
  • Maksa haluamasi leiripassi tai 10-kortti sovelluksellasi, maksun saaja on Suomen Tanssipuoti Oy.
 

Syys- ja kevätkausien tanssitunnit

Tanssipuoti
Kärsämäentie 47, 20360 Turku
info@tanssikurssit.fi
045 151 4830

Tanssipuodin pihalla on paljon maksutonta pysäköintitilaa.
Bussi nro 1 kulkee suoraan ohitsemme. 

Kesäkauden tanssitunnit (05-08/2023)

Uittamon tanssilava
Rykmentintie 29, 20880 Turku
info@tanssikurssit.fi
045 151 4830

Tehokasta oppimista yksityistunneilla!

Yksityistunnit ovat joustava, yksilöllinen ja nopea tapa oppia tanssimaan. Yksityistunneille voit tulla yksin tai parin kanssa tai vaikka 1-3 parin porukalla.

Opetus sopii kaiken tasoisille tanssijoille ja opetus etenee aina yksilöllisesti, toiveiden ja oppimistahdin mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhdessä aika yksityiseen opetukseen!


Varaa tästä: 040 1286662

Jussi on kannustava, rauhallinen ja pedantti opettaja, joka ymmärtää niin lavatanssien vasta-alkajan, mutta myös tarvittaessa vaikka edistyneen kilpatanssijan tarpeet. Koreografiaosaamista löytyy roppakaupalla. Jussin yksityistunnit sopivat kaikille lavatanssijoille tasosta riippumatta. Hänen häätanssiyksityistuntinsa ovat myös huippusuosittuja!

Hinta: 60€ / 60min


Yksityistunnit muilla paikkakunnilla

Lähes kaikki yhteistyöopettajamme pitävät mielellään yksityistunteja omilla paikkakunnillaan. Tsekkaa tarkemmin jokaisen opettajan omilta nettisivuilta. Linkit löydät opettajaesittelyiden lopusta.

JAA