VTL Jack & Jill -kilpailu PE 29.7. Ilmoittautuminen on avoinna!

Kirjoittaja: / Jack & Jill -tanssikisa / 28.6.2022


Jack & Jill -tanssikilpailu Valasrannan Tanssileirillä perjantaina 29.7.2022

Tule mukaan Valasrannan Tanssileirin Jack & Jill -tanssikilpailuun kisaamaan ja tanssimaan tai katsomaan ja kannustamaan! Valasrannan Jack & Jill -kilpailussa on kaksi luokkaa – New star ja Open.

New star -luokka on tarkoitettu sinulle, jos tanssiharrastus on vasta alussa, tanssit korkeintaan sinisen tason tunneilla. New star -luokassa kisattavat lajit ovat tango, hidas valssi ja fusku.

Open -luokka on avoin kaikille. Kisattavat lajit ovat tango, hitaat, rumba, salsa, fusku ja bugg.

Jack & Jill -kisa on leikkimielinen, hauska ja rento kilpailu. Ideana on kilpailla eri tanssilajeissa samoin, kuin tanssisit kyseistä tanssia lavatansseissa tai tanssibileissä, musiikki, pari ja tila huomioiden. Et tarvitse miljoonaa tanssikilometriä tai omaa paria, sillä parit arvotaan. Ainoastaan halu ylittää itsensä kisalattialla riittää! Tämä kilpailu sopii siis ihan jokaiselle lavatanssijalle!

Kilpailu järjestetään perjantaina 29.7. klo 20.00 alkaen.
Kilpailu käydään Valasrannan salissa. Viereisessä kahviossa pyörii samaan aikaan karaoketanssit ja ison salin tanssilattia on kaikille avoin aina kilpailun tauoilla. Yleisökin pääsee siis mukavasti tanssimaan!

Tuomaristo koostuu opettajista ja tanssijoista. Päätuomarina toimii Hanna Tuominen. Kisamusiikki soitetaan levyiltä. Kesken kilpailun tuomarit eivät kommentoi kilpailijoiden suorituksia.

Kilpailun kulku

Kilpailun kulku Open -sarjassa: Karsinnoissa tanssitaan kolmea tanssilajia, jotka arvotaan ennen ensimmäistä karsintaerää. Jokaiseen tanssilajiin arvotaan parit ja pari vaihtuu tanssilajien välissä. Tuomarit tuomaroivat viejät ja seuraajat erikseen karsinnoissa ja semifinaaleissa. Semifinaaleissa tanssitaan karsinnoista jäljelle jääneet tanssit. Finaalien aluksi arvotaan uudestaan tanssittavat lajit ja pari, jonka kanssa tanssitaan koko finaali. Finaaleissa tuomarit sijoittavat parit paremmuusjärjestykseen ja tulokset lasketaan scoring-menetelmällä, eli parhaat sijaluvut saanut pari voittaa.

Kilpailun kulku New Star -sarjassa: Kilpailun kulku etenee kuten Open -sarjassa, mutta tanssilajeja ei arvota. Kilpailijat tanssivat kaikki kolme tanssilajia jokaisessa kilpailun vaiheessa.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua ja varata paikkasi alla olevan linkin kautta 29.7.2022 klo 12 mennessä. Huomaathan, että ilmoittautumisesta ei tule erillistä vahvistusviestiä. Esteen sattuessa, ilmoitathan siitä viipymättä info@tanssipuoti.fi

Ilmoittaudu kilpailuun tästä!

Jos paikkoja on jäljellä, voit ilmoittautua Valasrannan Tanssileirin aikana Tanssipuodissa. Viimeistään kuitenkin kisapäivänä 29.7 klo 15 mennessä.

Tervetuloa mukaan tanssimaan, kisaamaan, kannustamaan ja viihtymään!

JAA