VTL Jack & Jill -tanssikilpailu 23.7.2019, ilmoittautuminen avoinna

Kirjoittaja: / Jack & Jill -tanssikisa / 12.7.2019

Jack & Jill -tanssikilpailu Valasrannan Tanssileirillä 23.7.2019Jack & Jill -tanssikilpailu Valasrannan Tanssileirillä ti 23.7.2019

Tule mukaan Valasrannan Tanssileirin Jack & Jill -tanssikilpailuun tanssimaan ja kannustamaan kisaajia! Jack & Jill -kilpailujen suosio jatkaa kasvuaan! Uutuutena Valasrannalla nyt kaksi luokkaa – New star ja Open. New star -luokka on tarkoitettu niille, joilla tanssiharrastus on vasta alussa, tanssit korkeintaan sinisen tason tunneilla. New star -luokassa kisattavat lajit ovat tango, hidas valssi ja fusku. Open -luokka on avoin kaikille. Kisattavat lajit ovat tango, hidas valssi, cha cha, salsa, fusku ja bugg.

Jack & Jill -kisa on leikkimielinen, hauska ja rento kilpailu. Ideana on kilpailla eri tanssilajeissa, tanssien samoin, kuin tanssisit kyseistä tanssia lavatansseissa tai tanssibileissä, musiikki, pari ja tila huomioiden. Et tarvitse miljoonaa tanssikilometriä tai omaa paria sillä parit arvotaan – ainoastaan halu ylittää itsensä kisalattialla riittää! Tämä kilpailu sopii siis ihan jokaiselle lavatanssijalle!

Kilpailu järjestetään tiistaina 23.7. klo 20-24.
Kilpailu käydään Valasrannan kahviossa ja viereisessä tanssisalissa pyörii samaan aikaan Valasrannan leiritanssit! Finaalit tanssitaan tanssisalissa.

Tuomaristo koostuu opettajista ja tanssijoista. Päätuomarina Hanna Tuominen.
Kisamusiikki soitetaan levyiltä.
Kesken kilpailun tuomarit eivät kommentoi kilpailijoiden suorituksia.

Kilpailun kulku

Kilpailun kulku Open -sarjassa: Karsinnoissa tanssitaan kolmea tanssilajia, jotka arvotaan ennen ensimmäistä karsintaerää. Jokaiseen tanssilajiin arvotaan parit ja pari vaihtuu tanssilajien välissä. Tuomarit tuomaroivat viejät ja seuraajat erikseen karsinnoissa ja semifinaaleissa. Semifinaaleissa tanssitaan karsinnoista jäljelle jääneet tanssit. Finaalien aluksi arvotaan uudestaan tanssittavat lajit ja pari, jonka kanssa tanssitaan koko finaali. Finaaleissa tuomarit sijoittavat parit paremmuusjärjestykseen ja tulokset lasketaan Scoring menetelmällä, eli parhaat sijaluvut saanut pari voittaa.
Kilpailun kulku New Star -sarjassa: Kilpailun kulku etenee kuten Open -sarjassa, mutta tanssilajeja ei arvota. Kilpailijat tanssivat kaikki kolme tanssilajia jokaisessa kilpailun vaiheessa.

Tervetuloa mukaan tanssimaan, kisaamaan, kannustamaan ja viihtymään!

Tutustu päätuomari Hanna Tuomiseen tarkemmin!

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua ja varata paikkasi alla olevalla lomakkeella 23.7.2019 klo 12 mennessä. Jos paikkoja on jäljellä, voit ilmoittautua Valasrannan Tanssileirin aikana Tanssipuodissa. Viimeistään kuitenkin kisapäivänä 23.7. klo 15 mennessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kilpailuun Valasrannan isossa salissa, Tanssipuodin tiskillä täyttämällä ilmoittautumislomake. Tervetuloa mukaan!

 

JAA