Jack & Jill -tanssikilpailu Valasrannan Tanssileirillä tiistaina 25.7.2023

Kirjoittaja: / Valasrannan Tanssileiri / 18.7.2023

Tule mukaan Valasrannan Tanssileirin Jack & Jill -tanssikilpailuun tanssimaan ja kannustamaan kisaajia! Kilpailussa on yksi luokka ja se on avoin kaikille. Tänä vuonna kisattavat lajit ovat tango, hidas valssi, hitaat, rumba, salsa, cha cha, fusku ja bugg.

Jack & Jill -kisa on leikkimielinen, hauska ja rento kilpailu. Ideana on kilpailla eri tanssilajeissa samoin, kuin tanssisit kyseistä tanssia lavatansseissa tai tanssibileissä, musiikki, pari ja tila huomioiden. Et tarvitse miljoonaa tanssikilometriä tai omaa paria, sillä parit arvotaan. Ainoastaan halu ylittää itsensä kisalattialla riittää! Tämä kilpailu sopii siis ihan jokaiselle lavatanssijalle!

Kilpailu järjestetään tiistaina 25.7. klo 19.30 alkaen ja se käydään Valasrannan salissa. Finaalit käydään noin klo 22.00.

Kuva Eero Hurnanen / VTL22 Jack & Jill kilpailun menoa ja meininkiä

Tuomaristoon kuuluvat Joonas Kainulainen, Hanna Tuominen, Antti Törmänen, Arto Petjala, Anne-Riina Hurskainen, Bettina Karppinen sekä Jari Aaltonen. Kisamusiikki soitetaan levyiltä ja kilpailun juontaa Mika Väkiparta. Kesken kilpailun tuomarit eivät kommentoi kilpailijoiden suorituksia.

Kilpailun kulku

Kilpailun kulku: Karsinnoissa ja semifinaalissa tanssitaan kolmea tanssilajia, jotka arvotaan. Jokaiseen tanssilajiin arvotaan parit ja pari vaihtuu tanssilajien välissä. Tuomarit tuomaroivat viejät ja seuraajat erikseen karsinnoissa ja semifinaaleissa.

Finaalien aluksi arvotaan pari, jonka kanssa tanssitaan koko finaali. Lisäksi arvotaan tanssittavat tanssilajit. Finaaleissa tuomarit sijoittavat parit paremmuusjärjestykseen ja tulokset lasketaan Skating-menetelmällä, eli parhaat sijaluvut saanut pari voittaa. Parit saavat sijaluvut jokaisesta tanssilajista erikseen.

Tervetuloa mukaan tanssimaan, kisaamaan, kannustamaan ja viihtymään!

 

Ilmoittautuminen on nyt sulkeutunut.

 

JAA