Klubi

Klubin jäsenenä saat mm. henkilökohtaisen alennuskoodin Tanssipuodin verkkokauppaan sekä kuukausittain vaihtuvia extraetuja!

Klubiedut

-10% tanssitapahtumat

 • Kaikki tanssikurssit.fi tanssileirit, -kurssit ja –tapahtumat (mm. SissiPassit, yksittäiset tunnit ja 10-kortit). Alennus on voimassa sekä tapahtumissa että verkkokaupassa.
 • Alennus ei koske lahjakortteja, ulkomaanmatkoja eikä erikseen ilmoitettavia erikoistapahtumia.

-10% tanssikengät, -vaatteet ja -tarvikkeet

 • Kaikista normaalihintaisista tanssikengistä, -vaatteista ja -tarvikkeista! Klubialennus on voimassa myymälässä, tapahtumissa sekä verkkokaupassa tanssipuoti.fi
 • Alennus ei koske lahjakortteja tai jo alennettuja tai poistuvia tuotteita.

  Klubiedut saat hyödynnettyä näyttämällä voimassaolevaa klubikorttia kassalla tai käyttämällä verkkokaupassa etukoodia. Klubietujen etukoodit lähetetään klubilaisille sähköpostilla. Tarkkaile siis postiasi!

  Liittymisohjeet

  Voit liittyä Klubiin Tanssipuodin verkkokaupassa ostamalla jäsenyyden (sis. 10€ liittymismaksu & 25€ jäsenmaksu), tanssileirien ja -kurssien yhteydessä tai myymälässä täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja maksamalla kassalla jäsenmaksun.

  Kun ostat jäsenyyden Tanssipuodin verkkokaupasta, lähetämme Klubikortin sinulle kirjepostilla tai voit noutaa sen Turun myymälästä tai tapahtumasta.

  Liittymällä Klubiin liityt samalla Klubin sähköpostilistalle ja saat sähköpostiisi uusimmat klubiedut sekä tanssitiedotteet. Liittymisvuoden jälkeen järjestelmä lähettää automaattisesti uuden kausimaksun kuluvan kalenterivuoden lopulla. Tarkkaile sähköpostiasi!

  Hinta

  • Hinta 35€. Sisältää liittymismaksun 10€ (maksetaan vain kerran liittymisen yhteydessä) ja vuosimaksun 25€.
  • Liity nyt – etusi ovat voimassa 01/2025 asti.

  Klubin jäsenyyden voimassaolo

  Klubin jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Edellisen vuoden jäsenyys on voimassa seuraavan vuoden tammikuun loppuun asti (esim. vuoden 2024 jäsenyys voimassa 01/2025 asti).

  Lähetämme seuraavan vuoden jäsenmaksusta automaattisesti laskun kuluvan vuoden loppupuolella. Maksettuasi laskun jäsenyytesi jatkuu kalenterivuodella. Uuden tarran voit noutaa Tanssipuodin Turun myymälästä tai tapahtumasta.

  Klubiedut

  Klubietujen lunastaminen edellyttää voimassaolevan klubikortin näyttämistä kassalla. Henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä.

  Klubiin liittymisen / jäsenyyden yhteydessä saat Klubilaisten henkilökohtaisen verkkokauppakoodin, joilla voit hyödyntää klubietujasi myös www.tanssipuoti.fi -verkkokaupassa.

  Klubiedut ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin. 

  Liity klubiin nyt

  Lisätiedot

  045 151 4830
  info@tanssikurssit.fi

  JAA