Ouluun uusi kolmipäiväinen kesäfestivaali!

Kirjoittaja: / Alalla tapahtuu / 25.1.2024

Ouluhallissa ja sen piha-alueella torstaista lauantaihin 27.-29.6.2024 järjestettävä Iskelmää ja Aurinkoa –festivaalin tähtinä nähdään mm. Eija Kantola, Kyösti Mäkimattila, Lasse Hoikka & Souvarit, Yölintu ja alkuperäiskokoonpanossaan esiintyvä Finlanders ‘84. Lauantain ohjelmiston kruunaa Lea Lavenin, Kai Hyttisen, Marion Rungin ja Markku Aron täysille saleille kevättalven mittaan esitetty Yhdessä-konsertti. Uutuusfestivaaleilla pääsee halutessaan pistämään myös jalalla koreasti, sillä Ouluhalliin rakentuu yli tuhatneliöinen tanssilattia. Festivaalin lipunmyynti alkaa tänään 25.1.

Perinteisen iskelmämusiikin ystäviä hemmotellaan tulevana kesänä, sillä Oulussa järjestetään uusi kolmipäiväinen Iskelmää ja Aurinkoa -niminen festivaali

Ouluhallissa tullaan näkemään kolmetoista iskelmämusiikin suosikkiartistia, joiden joukossa ovat mm. Markku Aro & Diesel, Eija Kantola, Komiat, Kyösti Mäkimattila, Lasse Hoikka & Souvarit, Yölintu ja alkuperäiskokoonpanossaan esiintyvä Finlanders ‘84. Lauantai-iltaan on luvassa erikoisherkkua, kun täysille saleille Yhdessä-kiertueellaan esiintyneet Markku Aro, Kai Hyttinen, Lea Laven ja Marion Rung valtaavat lavan yhteiskonsertillaan, joka tarjoaa kunkin artistin suurimpia hittejä ja mielenkiintoisia duettoja. Iskelmää ja Aurinkoa -festivaaleilla musiikista voi nauttia myös tanssien yli tuhannen neliön tanssilattialla.

Festivaalikansan juhlatunnelmasta pitää huolen myös Ouluhallin pihalle rakennettava iso terassi sekä iskelmäkaraoke. Festivaalitunnelmaan pääsee myös sekä sisälle Ouluhalliin että sen pihalle rakennettavissa ruoka- ja anniskelupisteissä. Uutuusfestivaalin järjestää suomalaisen iskelmän ja tanssikulttuurin hyvin tunteva ohjelmatoimisto Gramofoni Oy.

Suomessa on paljon perinteisestä iskelmästä ja tanssimisesta pitäviä ihmisiä, joille ei oikein ole ollut kesäfestivaalia tarjolla. Nyt on! Toivotamme koko Suomen iskelmäkansan viihtymään Ouluun kesäkuun lopussa. Luvassa on hyvää musiikkia, samanhenkistä seuraa ja iloista yhdessäoloa. Oulussa on hyvin majoitustilaa ja toivotamme myös leirintämatkailua harrastavat iskelmän ystävät tervetulleeksi Ouluhallin ympäristöön rakennettavalle tilapäiselle leirintäalueelle, sanoo festivaalia järjestävä Gramofoni Oy:n Kristiina Heikkilä.

Aurinkoa ja Iskelmää -tanssileiri

Festivaalin tarjontaan kuuluu lisäksi Tanssileiri, joka sopii sekä opetettavien tanssilajien perusteet hallitseville sekä pidempään tanssineille. Upouudella tanssileirillä tanssitaan yhtä aikaa peräti kolmella parketilla. Tanssileirin opettajina on iso joukko huippuosaajia: Sami & Jutta Helenius Helsingistä, Joonas Kainulainen & Alina Mustamaa Turusta, Reetta Koivuniemi & Tuomas Sillanpää Helsingistä, Sari & Jari Aaltonen Oulusta, Kati Koivisto Porista, Jussi Kaksonen Nousiaisista, sekä Anne-Riina Hurskainen & Tapani Hasa Kuopiosta. Suomen Tanssipuoti Oy:n toteuttama Tanssileiri on ostettavissa erikseen.

Iskelmää ja Aurinkoa 27.-29.6.2024

Ouluhalli ja sen piha-alue
K 18

Aukioloajat: to 16-01, pe 14-01, la 14-01

Iskelmää ja Aurinkoa esiintyjät

FESTIVAALILIPUT:

Kolmen päivän lippu 69,90€
Torstain lippu 30€
Perjantain lippu 40€
Lauantain lippu 45€
Kolmen vuorokauden leirintäpaikka Ouluhallin pihassa torstaista sunnuntaihin 79,90€
Leirintäpaikka sisältää sähköpaikan sekä päivittäisen mahdollisuuden suihku- ja saniteettitilojen käyttöön Ouluhallissa.

Lippujen hinnat nousevat 1.5. alkaen

iskelmaajaaurinkoa.fi

Järjestäjä & lisätiedot festivaalista:

Gramofoni Oy
kristiina.heikkila@gramofoni.fi

Lisätiedot Iskelmää ja Aurinkoa –festivaalin tanssileiristä:

Suomen Tanssipuoti Oy / tapahtumatuotanto
045 151 4830
info@tanssikurssit.fi
tanssikurssit.fi

JAA