Tanssijoita hemmotellaan, Tanssikarnevaali rantautuu Savoon!

Kirjoittaja: / Leiriuutisia / 7.9.2023

Savon Tanssikarnevaali 3.-5.11.2023, Vesileppis, Leppävirta

Kainuussa jo muutaman vuoden ajan suosiota niittänyt Tanssikarnevaali –konsepti rantautuu marraskuussa Vesileppikseen, Leppävirralle. Marraskuun ensimmäisen viikonlopun aikana Vesileppiksen valtaavat lavatanssitunnelmat – tarjolla on kahdet perinteiset lavatanssit sekä vauhdikas tanssileiri.

Tanssien esiintyjät ovat tanssimaailman supersuosikkeja ja Tanssileirin opettajajoukko on valittu tanssijoiden toiveiden mukaisesti. Luvassa on taitavaa opetusta rennossa menossa. Merkkaa päivät kalenteriin ja tule mukaan tanssimaan! Jos haluat tanssia kanssamme koko viikonlopun, varaa nopsaan majoitus Vesileppiksestä, jotta varmasti mahdut mukaan menoon!

Savon Tanssikarnevaalin sydän on perinteiset lavatanssit

Vesileppis Areenalle rakennetaan meitä varten suurparketti ja tanssimme kahtena iltana huippumusiikin tahdissa.

Perjantaina 3.11. klo 19.30-01

Antti Ahopelto & Etiketti
PNP solistinaan Henri Jokinen
DJ Bettina

Lauantaina 4.11. klo 19.30-01

Komiat
Reinon Retkue
DJ Kimmo & Marika

Liput

Pe tai la 25 €
Molemmat illat yhteislipulla 45 €.

Savon Tanssikarnevaalin täydentää vauhdikas tanssileiri

Savon Tanssikarnevaali Opettajat

Viikonlopun aikana Vesileppiksessä järjestetään huipputanssien lisäksi suosittu tanssileiri! Osallistumalla tanssien lomassa myös tanssikursseille saat uusia ideoita tanssiisi ja pääset tutustumaan muihin karnevaalivieraisiin.

Opettajakaartissa ovat Kimmo ja Marika Lasanen Espoosta, Matti ja Sannu Heikkilä Vaasasta sekä Bettina Karppinen Lahdesta.

Tanssileirin tanssilajit ovat tango, hidas valssi, hitaat, fusku, bugg, rumba (bolero), salsa sekä fuusiotango. Tanssileiri sopii opetettavien lajien perusteet hallitseville sekä pitempään tanssineille. Voit osallistua leirille yksin, parin kanssa tai porukalla, kaikilla tunneilla on jatkuva parinvaihto.

Tutustu tanssikurssit.fi –sivuilla tarkemmin tanssileirin ohjelmaan ja hinnastoon.

Huomaathan, että tämä Savon Tanssikarnevaalin tanssileiri sopii opetettavien lajien perusteet hallitseville sekä pitempään tanssineille.

Sport & Spa Vesileppis

Savon Tanssikarnevaalin vieraille on Vesileppiksessä tarjolla edulliset majoitus- ja tanssipaketit. Hotellista löytyy myös useampi ravintola, joten tanssin pyörteissä voit nauttia ruokaa ja virvokkeita buffetista tai ala cartesta, löytyypä ravintolasta karaokebaarikin lauluhaluisille.

Sport & Spa Vesileppis on aktiivisen liikkujan keidas. Hotellista löytyy kylpylän ja kuntosalin mm. keilahalli, hiihtoputki, jäähalli ja jopa juoksusuora. Tutustu mahdollisuuksiin tarkemmin  vesileppis.fi

Osta liput tanssipuoti.fi -verkkokaupasta

Tervetuloa Savon Tanssikarnevaaliin!

JAA