Tanssipuoti – Kahden vauvan verkkokauppa

Kirjoittaja: / Tanssipuoti / 22.10.2019

Tanssipuodin palvelut ovat jo pitkään olleet saatavilla niin kivijalkamyymälässä Turun Kärsämäessä, kuin syksystä 2019 myös Porin myymälässä sekä verkkokaupan puolella. Nettisivu-uudistuksia on Tanssipuodin historiassa takana jo useampi, ja tällä kertaa onkin sitten vuorossa verkkokaupan ilmeen uudistus!

Päivittämisen taustalla on vanhan verkkokauppa-alustan tuen päättyminen, jonka johdosta avautui mahdollisuus kehittää myös sivun tekniikkaa, käytettävyyttä ja kohentaa ulkoasua.

Blogin otsikkoon viitaten hauska pieni yksityiskohta tässä uudistumisprojektissa on se, että kaksi Tanssipuodin verkkokauppavelhoa, markkinointi- ja verkkokauppavastaava Jaana Routila sekä IT-osaamisen ammattilainen Ville Kärpijoki ovat molemmat tahoillaan saamassa perheenlisäystä juuri tässä verkkokaupan valmistumisen kynnyksellä! Siksipä toimistolle on rantautunut ”työnimeksi” kahden vauvan verkkokauppa…

Nettisivuston työstäminen on pitkäjänteistä puuhaa, ja tämänkin tulevan uudistuksen parissa on tehty hommia jo hyvän aikaa. Sivuston ulkoasu tulee olemaan entistä raikkaampi, ja toiminnallisuuteen on panostettu vieläkin enemmän – tarkoitus on, että yhden ja saman osoitteen alta olisi mahdollista löytää mahdollisimman helposti kaikki Tanssipuodin tarjoamat palvelut, niin tanssikurssit kuin tanssitarvikkeetkin. Mukana puuhaamassa on myös Tanssipuodin AD, Nina Laine, joka vastaa pitkälti projektin visuaalisesta puolesta.

Jäämme innolla odottamaan uuden verkkokaupan julkistamista, ja toivotamme sekä Jaanalle että Villelle perheineen onnellisia hetkiä uusien perheenjäsenten kanssa!

Tanssipuodin uusi verkkokauppa

JAA