Ystäväkirjassa Marko Maunuksela

Kirjoittaja: / Tanssipuodin ystäväkirja / 23.2.2021

Tanssipuodin Ystäväkirja avaa lukijoiden iloksi tanssialan ammattilaisten, tanssijoiden, artistien ja muusikoiden luonnetta, ajatuksia ja elämää.

Vastausvuorossa tangokuningas, musikaalitähti ja radiojuontaja Marko Maunuksela! Hän julkaisi yhdessä Tangokuningas Jukka Hallikaisen kanssa eilen uuden biisin “Oikeita töitä”. Osuva biisi, oikeita töitä on kyllä jo ikävä laajalla rintamalla! Heidät on muuten varattu tulevana kesänä Valasrannan Tanssileirin lauantaitansseihin – eli silloin oisi tarjolla lattiaa remonttiin ja oikeita töitä ihan livenä!

Tangokuningas Marko Maunuksela

1. Nimi (ja lempinimi): Marko “Make” Maunuksela

2. Kuvaile itseäsi viidellä sanalla: Positiivinen, optimistinen, innostuva, energinen ja kuitenkin peruslaiska.

3. Lempiväri: Keltainen, punainen

4. Harrastukset: Lumilautailu, Moottoripyöräily. Olen just hankkimassa myös maastopyörää, joten jatkossa myös pyöräily.

5. Lempiherkku: Kaikki makeat jutut. Karamelleistä kakkuihin ja jäätelö tietty suklaakastikkeella ja lakritsijauheella kuorrutettuna.

6. Lapsuuden haaveammattisi: Poliisi

7. Rentoudun mieluiten… Saunassa, Sohvalla ja somessa (jos siellä nyt voi mitenkään rentoutua)

8. Suosikki musiikkityyli: Kotimainen musiikki. Suomalainen musa hyvin laajasti. Ilman genrerajoja. Lisäksi musikaalit.

9. Esiintyessäni mukana on aina: Vettä.

10. Huikein muisto urasi varrelta: Niitä on monia. Useat konserttikiertuekokonaisuudet, teatteriprojektit, jne. Toki yksittäisenä tapahtumana tangovoitto on minulle edelleen iso asia. Se mahdollisti minulle työn viihteen parissa.

11. Mikä biisi saa sinut aina hyvälle tuulelle:
Petrus: Kesän kaunein päivä12. Kerro itsestäsi jotain yllättävää: Opin suunnilleen kaikki korvakuulolla. Olen tosi huono lukemaan nuotteja.

13. Jos saisit yhden supervoiman – minkä ottaisit: 
Ottaisin sellaisen ison valmiin kielipaketin. Vaikka ruotsi, englanti, espanja, saksa ranska, venäjä, jne.. Ja valmiin soittopaketin. Piano ja kitara riittäis ihan vallan mainiosti. Eniten ehkä harmittaa, ettei tullut aikoinaan luettua kieliä. Nyt yritän opiskella yhtä sanaa kerrallaan lisää. Ja soittaakin olis kiva osata. Mutta se alussa esiintullut peruslaiskuun jarruttaa kovin paljon oppimista. Hyvä tanssitaitokin sais tulla supervoimana. Siitä olis varsinkin noissa teatterijutuissa hurjasti lisäapua.

14. Mistä sinut löytää somessa:
Marko Maunuksela FB | Marko Maunuksela IG | Marko Maunuksela Spotify
Marko ja Jukka FB | Marko ja Jukka IG | Marko ja Jukka Spotify
15. Kun koronapiina on ohi, mitä odotat eniten: Keikkoja ja matkustelua. Varmuutta ja jatkumoa tuleviin sovittuihin juttuihin.

16. Terveiset ystäväkirjan lukijoille: 
Jaksetaan vielä. Mennään ilolla kohti aurinkoista kevättä. Tänä keväänä on just hyvä aika tehdä vaikka niitä oikeita töitä.

Tsekkaa Youtubesta Markon ja Jukan 22.2.2021 julkaisema biisi “Oikeita töitä”

JAA