Kohti Valasrantaa osa 5: Popot ojennukseen – Tanssipuoti palvelee Valaksella

Kirjoittaja: / Kohti Valasrantaa / 17.7.2017

Kohti Valasrantaa – blogisarjassa esitellään Valasrannan Tanssileirin häppeninkejä rennolla meiningillä! Hyppää mukaan!

Tanssikengät ovat olennainen osa niin pitkää kuin lyhyttäkin tanssileiriä ja jalkojen hyvinvointia. Saamme paljon kysymyksiä eritoten aloittelijoilta siitä, millaisia kenkiä tunneille ja iltatansseihin olisi hyvä laittaa jalkaan. Jokaisella on toki henkilökohtaisia mieltymyksiä asian suhteen, mutta ehkä joitain yleisiä vinkkejä voisin antaa.

Tanssikenkien tulee olla hieman luistavat, jotta kääntyminen ja pyörähtäminen sujuvat ilman polviongelmia. Jalkaan kannattaa valita kenkä, jossa jaksaa tanssia ja joka antaa omalle jalalle tukea. Korkokengät ovat kauniit, mutta varmistathan, että pystyt tanssimaan niillä tasapainossa oman ja naapuritanssijan jalkaturvallisuuden vuoksi. Myös kengän pohjan materiaali kannattaa tsekata omaa huoltojaksamista ajatellen: haljasnahkapohjainen kenkä tarvitsee hieman enemmän huoltamista kuin kumiseospohjainen kenkä.

Myös tanssikurssien vaatetuksesta tulee usein kysymyksiä. Tunneille voi tulla missä tahansa mukavissa ja puhtaissa vaatteissa. Pääasia on, että pystyt liikkumaan niissä hyvin. Valasrannan Tanssileiri on yleensä sattunut heinäkuun lämpimimmälle viikolle, joten suosittelemme vaihtopaidan jos toisenkin mukaan ottamista, etenkin jos tanssit koko päivän.

Valasrannan Tanssileirillä palvelee perinteisesti Tanssipuoti, jonka valikoimasta löydät tanssikenkiä ja -vaatteita joka lähtöön. Puodin henkilökunta pohtii kanssasi sopivimmat kenkävalinnat tarpeeseen kuin tarpeeseen. Jos tanssikenkien hankinta mietityttää, mutta ei ole vielä ihan ajankohtaista, kannattaa tanssikenkiä käydä jo katselemassa ja kokeilemassa. Näin oma koko löytyy, ja tilaaminen myöhemmin esimerkiksi Tanssipuodin verkkokaupasta helpottuu huomattavasti!

Tervetuloa ostoksille!

Tanssipuodin aukioloajat Valasrannan Tanssileirillä, sekä infoa muista oheispalveluista löydät täältä.

Teksti: Hanna Ojanaho

Tanssipuodin Jaanan terveiset:
Mahtavaa, että Valasrannan Tanssileiri on taas täällä!
Tanssipuoti rantautuu Yläneelle suuren kenkävaraston voimin ja lisäksi meillä on mukana hurja määrä vaatteita niin naisille kuin miehille. Rekkejä kannattaa tulla penkomaan pitkin viikkoa, sillä lisää vaatteita tulee myyntiin sitä mukaa kun rekit tyhjenevät! Kenkämallistoomme voit tutustua etukäteen netissä www.tanssipuoti.fi. Tuu rohkeasti poikkeamaan puotiin ja juttelemaan myyjiemme kanssa. Nähdään Valaksella!

Tanssipuoti auki Valaksella pe 21. – la 29.7. koko päivän.

JAA