Kohti Valasrantaa osa 7: Valasrannan Tanssileirin highlightit

Kirjoittaja: / Kohti Valasrantaa / 19.7.2017

Kohti Valasrantaa -blogisarjassa esitellään Valasrannan Tanssileirin häppeninkejä rennolla meiningillä! Hyppää mukaan!
Koko Valaksen Tanssileiri on varsinaista tanssijan ilotulitusta. Paljon tanssitunteja ja upeita iltabileitä päivä ja ilta toisensa jälkeen. Tässä kuitenkin muutamat must -menot poimittuna leiriohjelmasta!

Tutustumistanssit su 23.7

Legendaarisimmista legendaarisimmat tutustumistanssit tulevat taas! Tuttuun tapaan kaikki pääsevät tanssimaan, ja voi pojat, että vielä monta tuntia: bileet kestävät nimittäin klo 21-01! Hiki virtaa, musiikki soi ja uusia tuttavuuksia tulee. Kesän 2017 tutustumistansseista vastaavat Team Anne-Riina & Hanna O. Näitä et halua missata!

Järvitanssit to 27.7 (säävaraus, varapäivä pe 28.7)

Kati tanssittaa taas järvessä! Tämä vesi-iloittelu on saavuttanut suuren suosion jo vuosikaudet, eikä kastumiselta voi välttyä. Ihana kesäisen päivän viilennys ja hyvän mielen tuulahdus a’la Valasrannan Tanssileiri! Perinteisesti mukana on siis säävaraus, mutta eipä hätää: järvitanssien tarkemmasta toteutusajankohdasta ilmoitellaan sitten leirin aikana. Tuuhan polskimaan!

Suomi 100 – iltatanssit pe 28.7

Sininen ja Valkoinen, värit ovat vapauden. Juhlimme satavuotiasta Suomea komeasti pukeutumalla siniseen ja valkoiseen – sekä tietysti tanssimalla. Illan emännät Sari ja Kati huolehtivat siitä, että meno on vapaata ja villiä, sopivalla arvokkuudella maustettuna. Nämä bileet ovat vain kerran vuosisadassa, joten nyt kannattaisi osallistua!

Kehonhuolto ja venyttelyt ma 24.7, ke 26.7 ja pe 28.7

Valasrannan Tanssileiri on pitkä urakka keholle – ja etenkin jaloille. Kehonhuolto onkin varsin tärkeä osa jokaisen tanssijan iltarutiineja. Ja jos ei illalla ehdi, niin viimeistään sitten tanssien jälkeen! Tarjoamme leirin aikana kolme ohjattua kehonhuoltotuntia, jotka auttavat jaksamaan koko leirin läpi ilman ongelmia. Vaikka tunneilla ei spagaateja venytelläkkään, suosittelemme silti turvautumaan hameen sijaan joustaviin housuihin. Kehonhuoltotuntimme ovat kestoltaan 45 minuuttia, joten halutessasi voit myös napata mukaasi pitkähihaisen paidan, sillä venyttelemme myös jumppa-alustoilla lattiatasossa. Kehonhuollon ja venyttelyn tunteja pitävät Anne-Riina, Hanna O., sekä Hanna T.

Teksti: Hanna Ojanaho

Ps. Päiväkohtaisen aikataulun tanssikursseineen ja iltaohjelmineen löydät täältä.

JAA