Lavatangon SM-kilpailu on julkaistu ja ilmoittautuminen on avoinna!

Kirjoittaja: / Lavatangon SM-kisat / 25.5.2023

Lavatangon SM-kilpailu palaa upealle ja isolle parketille Tanssitalolle ja katsojia hemmotellaan suurella nousevalla katsomolla.  Perinteinen ja arvokas Lavatangon SM-kilpailu järjestetään Tanssitalolla perjantaina 7.7. klo 16.00-19.30.

Lavatangon SM-Kilpailu tanssitaan livemusiikin tahtiin. Kilpailun solisteina nähdään tangokuningas Kyösti Mäkimattila, tangokuningatar Heidi Pakarinen, tangonuori Henri Jokinen sekä tangolaulukilpailun 10 finalistia, jotka selviävät semifinaaleissa lauantaina 27.5. Lavatangon SM-kilpailun säestyksestä vastaa PNP Taisto Lunkan johdolla. Kilpailun juontaa Mika Väkiparta.

Lavatangon SM-kilpailun solistit 2023 Heidi Pakarinen & Kyösti Mäkimattila

Lavatangon SM-kilpailussa on kaksi sarjaa: Yleinen ja seniorit. Kilpailu on avoin kaikille paritanssin harrastajille ja tanssista kiinnostuneille, myös aiempien vuosien voittajille.  Kilpailussa tanssitaan tangoa vapaalla viennillä ja tangomusiikkiin, joka ei ole etukäteen kilpailijoiden tiedossa. Tanssityyli on vapaa, mutta tanssin tulee perustua vapaaseen vientiin ja kilpailuparien tulee noudattaa lavoilta tuttua tanssietikettiä.

Tuomaristossa nähdään tanssiopettajista koostuva arvovaltainen raati: Jari Aaltonen, Jutta Helenius, Antti Törmänen, Liisa Kontturi-Paasikko, Joonas Kainulainen ja Janica Saarni. Kilpailujohtajana toimii Tanssipuodista Niina Tammelin, apunaan Reetta Mikola.

Lavatangon SM-kilpailun tuomaristo Liisa Kontturi Paasikko, Jari Aaltonen, Antti Törmänen, Jutta Helenius, Janica Saarni ja Joonas Kainulainen

Lavatangon SM-kilpailuissa käytetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa pistelaskussa AJS-menetelmää  eli kansainvälistä Advanced Judging Systemiä.

Lavatangon SM-kilpailuun on vapaa pääsy kaikille katsojille ja kilpailijoille. Tutustu tarkemmin kilpailun kulkuun, uudistuneisiin sääntöihin ja ilmoittaudu kilpailuun tai tule mukaan kannustamaan!

Kilpailun järjestää Tanssipuoti yhteistyössä Seinäjoen Tangomarkkinat ja Hymy-lehti.

Lisätiedot Lavatangon SM-kilpailusta

Kilpailunjohtaja
Niina Tammelin
Suomen Tanssipuoti Oy
050 9175366
niina@tanssikurssit.fi

Lavatangon suomenmestarit 2022 Timo Klemola ja Johanna Rajala

 

JAA