Pikahaastattelussa Kati Koivisto

Kirjoittaja: / Opettajien kuulumisia / 25.3.2022

Kysyimme Tanssikoulu Happy Dancen iloiselta ja energiseltä Katilta mitä hänen kevääseen kuuluu! Mukavan juttelutuokion lomassa Kati kertoi myös mitkä ovat hänen vahvuuksiaan tanssinopettajana sekä mitä hän odottaa Pääsiäisleiriltä eniten!


Karismaattinen Kati Koivisto TanssiStartissa 2020. Huippuporukka joraamassa Katin tunnilla!
Käy kurkkaamassa Katin lemppari tanssikengät tästä!

Miten kevät on lähtenyt käyntiin?

Kevät on lähtenyt ihanasti käyntiin ja se on ollut vilkas! Olen kaivannut tanssia ja työtä. Onnekseni olen päässyt opettamaan sekä tapaamaan jo useita uusia sekä vanhoja tanssijoita.

Mitkä on vahvuuksiasi opettajana?

Vahvuuksiani opettajana on energisyys, monipuolisuus ja niin sanotusti ”kyky vedellä oikeista naruista” ja näin ollen saada ihmiset tanssimaan kauniisti sekä oppimaan lisää. Tanssinopetusvuosia on kertynyt jo lähemmäs 30 ja olen tällä hetkellä yksi Suomen korkeakoulutetuimpia tanssiopettajia. Tanssikokemus on varmasti yksi syy monipuoliseen osaamiseeni ja taitoskaalaan. Olen monipuolinen sekä osaava opettaja ja olen aloittanut tanssin jo lapsena, jolloin olen ilmoittanut päättäväisenä, että minusta tulee tanssiopettaja jolla on oma tanssikoulu ja tässä sitä ollaan! Olen utelias ja kiinnostunut koko ajan oppimaan uutta. Tällä hetkellä pidän lapsille mm. TikTok -tanssitunteja. Kehitän itseäni kokoajan jotta pysyn ajan hermolla jokaisen trendin läpi! Minut saa helposti moneen juttuun mukaan!

Mitä odotat Pääsiäisleiriltä eniten?

Ehdottomasti tanssiystävien kohtaamisia, hyviä tansseja, iloisuutta sekä yhdessä olemista!

Tuu mukaan Pääsiäisleirille joraamaan huippuhauskassa seurassa! Lisätiedot löydät täältä!


Kati Koivisto & Jari Aaltonen Pääsiäisleirillä Somerolla 2018.

JAA