Pikahaastattelussa Alina Mustamaa

Kirjoittaja: / Opettajien kuulumisia / 26.3.2022

Lue alta Tanssikoulu Playn tanssinopettajan Alina Mustamaan kuulumisia sekä mitä hän odottaa Pääsiäisleiriltä eniten!

Alina Mustamaa

Miten kevät on lähtenyt käyntiin?

Kevät on lähtenyt käyntiin kiireisesti, sillä työrintamalla on ollut vauhtia ja vilskettä. Ihmiset on lähteneet liikkeelle ja haluavat innolla taas tanssimaan!

Mitkä ovat vahvuutesi tanssinopettajana?

Olen opettajana selkeä ja johdonmukainen. Opetustavat ovat selkeät ja liikkeet käydään läpi yksityiskohtaisesti jokaisessa tilanteessa niin yksin, kuin parin kanssa. Ihmistuntemus sekä kyky lukea kehoja on minulle luontaista. Tämän ansiosta minun on helppoa löytää oikeat sanat ja neuvot auttaa tanssijoita opintiellä eteenpäin. Paritansseissa korostuu perustekniikan tärkeys, jotta yhdessä tanssiminen on hauskaa. Minun tuntini koostuvat yksityiskohtaisesta opetuksesta, jossa jokainen tanssija saa työkaluja ja taitoja kehittää itseään. Tämän lisäksi hauskanpito yksin ja yhdessä on tärkeää!

Mikä on sinun tanssitausta?

Löysin ensimmäisen tanssiharrastukseni 16-vuotiaana, kun lähdin kaverin houkuttelemana lavatansseihin. Lavatansseissa kävin säännöllisesti noin neljä vuotta, jonka jälkeen löysin tieni ensimmäiselle tanssikurssille. Taustalta löytyy myös parin vuoden kilpatanssikokeilu josta koen jääneen käteen vahvaa tekniikkaosaamista. Koen kuitenkin, että lavatanssit on enemmän minun juttu! Opetusura lähti käyntiin assarihommista viikkotunneilla ja tanssileireillä. Muutaman vuoden assarihommien jälkeen opetusura otti tuulta alleen ja pikkuhiljaa kääntyi enemmän itsenäiseen opettamiseen.

Mitä odotat eniten Pääsiäisleiriltä?

“Ihanaa!!!” Odotan Pääsiäisleirille pääsyä innolla, koska viimeisimmistä leireistä on pitkä aika. On ihanaa päästä kokemaan leirifiilis ja näkemään opettajakaverit ja kaikki ihanat tanssijat!

Mitkä on sinun lemppari tanssikengät?

Eniten käytössä ovat Bloch Omniat sekä Rummos R377 trainerit!

Tuu mukaan Pääsiäisleirille joraamaan huippuhauskassa seurassa! Lisätiedot löydät täältä!


Alina Mustamaa sekä Joonas Kainulainen Pääsiäisleirillä Eerikkilässä 2019.

JAA