Tangomarkkinat kruunaavat kesän!

Kirjoittaja: / Seinäjoen Tangomarkkinat / 4.5.2017

Satoi tai paistoi, Tangomarkkinat saapuvat takuuvarmasti tänäkin vuonna. Seinäjoen heinäkuinen megatapahtuma vyöryttää taas tanssin- ja soitonhimoisten ulottuville vaikka minkälaista tehtävää ja koettavaa ke-su 5.–9.7. Kattauksesta löytyy jokaiselle jotakin, tai ehkä sittenkin kaikille kaikkea!

Seinäjoen Tangomarkkinat

Tanssileiri 5.-9.7.

Tanssileiri tanssittaa tutusti Tangomarkkinoiden ytimessä Tanssitalolla ja Seinäjoen Lyseolla. Heti kärkeen keskiviikkona tarjoamme ilmaisia tango- ja fuskutunteja osana Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Tasoina ovat perusteet ja keskitaso, joten tässä on helppo tilaisuus päästä tanssitunnelmaan tai aloittaa uusi koukuttava tanssiharrastusta! Luonnollisesti läpi koko leirin on monipuolista opetusta lavatansseista.

Seinäjoen Tangomarkkinat tanssileiri

Opettajina toimivat mm. keväällä tähtiä televisiossa tanssittaneet Sami ja Jutta Helenius sekä pedagogiikan huippuosaajat Kati ja Joonas Kainulainen, Sari ja Jari Aaltonen, Anne-Riina Hurskainen, Antti Törmänen ja Masa & Sannu Heikkilä. Perinteisempien lavatanssien lisäksi argentiinalaista tangoa opettavat kansainvälisesti tunnetut Pasi ja Maria Lauren ja west coast swingiä lajin Pohjois-Euroopan huiput Hanna Ojanaho ja Ville Immonen.

Tanssileiri on siis ehdottomasti kokemisen arvoinen!

Uudet tanssipopot ja -mekot löytyvät Tanssitalolla hyvin palvelevasta Tanssipuodista.

Sami ja Jutta Helenius

Tanssituntien lomassa kannattaa pistäytyä kokemassa Tangokadun tunnelmia. Siellä viihdyttävät läpi tapahtuman tanssitaivaan tähdet, muun muassa Kyösti Mäkimattila, Aki Samuli, Heidi Pakarinen sekä kruunuistaan luopuvat tangokuninkaalliset Erika Vikman ja Marco Lundberg. Tangotorilla taas voi kokea toritunnelmia tai uskaltautua vaikka Bailukaraokeen!

Iltapuhteet

Iltamenoja on Tangomarkkinoilla vaikka minkälaisia! Esimerkiksi perjantai-illan lavatangon elegantit ja näyttävät SM-kilpailut on pakko nähdä! Lavatangon SM-kisat ovat kaikille tanssipareille avoin ja ilmainen tanssikilpailu, joten rohkeasti tanssipartnerin metsästykseen! Tangot kisataan kahdessa sarjassa, avoimessa (vapaa pääsy kaikille) ja seniorit (miehen ikä väh. 60v). Voit ilmoittautua ennakkoon tai paikanpäällä kisapäivään klo 16 mennessä. Eli tanssipari saattaa löytyä myös Tangomarkkinoiden yön pimeinä tunteina. 😀 Lavatangon SM-kisat on kokonaisuudessaan meidän toimiston ja oikeastaan Niinan käsialaa. Kun Niina johtaa kilpailua, niin voitte vaan kuvitella kuinka huikeita palkintoja kisakärjelle on luvassa…

Tangomarkkinoiden tapahtumakruunuina nähdään tietenkin tangokuningattaren valinta torstaina ja tangokuninkaan valinta lauantaina. Tango Finlandia -konsertti perjantaina on myös huikea elämys upeilla artisteilla Iltatanssit tanssitaan Tanssitalolla huippuartistien tahtiin, lavalle astelee mm. Teemu Roivainen, Eija Kantola, Pekkaniskan Pojat ja Johanna Pakonen. Tangokadun Katulavalla esiintyy iltaisin tangokuninkaallisia ja Tanssileiri esittäytyy joka ehtoo! Tangomarkkinoilla debyyttinsä saa lisäksi huikea hyvänmielen Onni-musikaali, jota voisi kuvailla oodiksi suomalaiselle musiikille.

Monipuolinen Tangomarkkinoiden ohjelma löytyy täältä!

Tavataan ja tanssitaan Tangomarkkinoilla!

PS. Tanssileirille osallistuminen ei edellytä tangopassin hankintaa. Jos haluat osallistua Tangomarkkinoiden ohjelmaan tanssileirin lomassa, saat lunastettua tangopassin huokeampaan hintaan. Verkkokaupasta löydät hinnat ja vaihtoehdot eli klikkaa tästä.

JAA