Järjestä olohuonetanssit tanssikurssit.fi – Spotify soittolistojen tahtiin!

Kirjoittaja: / Toimiston tohinoita / 25.4.2017

Järjestä olohuonetanssit tanssikurssit.fi -soittolistojen tahtiin! Tanssikursseilla soitettu musiikki jää helposti kutkuttelemaan mieltä niin, ettei sen tahtiin pyörähtelyä haluaisi ollenkaan lopettaa. Onneksi ei tarvitsekaan!

Kursseilta tuttu musiikki löytyy helposti Spotifysta tanssikurssit.fi -profiilin alta. Lajeja on tarjolla laaja valikoima salsasta west coast swingiin ja polkasta hitaaseen valssiin. Joka tanssilajin mukaan on nimetty soittolista, jonka avulla kelpaa treenailla kotona omassa rauhassa tai järjestää tanssiharjoitukset vaikka porukalla.

Askeleita on mukavaa ja hyödyllistä harjoitella kotona sellaisen musiikin tahtiin, joka saa tanssifiiliksen päälle ja lanteet liikkeelle samalla tavalla kuin tanssitunnilla. Korviakin on hyvä harjaannuttaa kullekin lajille ominaisen musiikin kuuntelemiseen, mikä on tärkeää erityisesti aloittavalle tanssijalle. Itsenäinen kertaus tukee mukavasti ammattiopettajien opetusta, joten se ilman muuta kannattaa!

Kuva: Soittolistat löytyvät Tanssikurssit.fi -profiilista. Soittolistoja päivitellään aina tilaisuuden tullessa!

Kuva: Soittolistat löytyvät Tanssikurssit.fi -profiilista. Soittolistoja päivitellään aina tilaisuuden tullessa!

Kuva: Soittolistat löytyvät Tanssikurssit.fi -profiilista. Soittolistoja päivitellään aina tilaisuuden tullessa!

Tutut biisit tanssikursseilta

Soittolistojen kokoamisessa mukana ovat olleet, ketkäs muut kuin omat tanssinopettajamme Matleena Kortesalmi, Hanna Tuominen, Antti Törmänen, Hanna Ojanaho, Anne-Riina Hurskainen, Sari ja Jari Aaltonen sekä Kati ja Joonas Kainulainen. Toimiston tytöillä ja STAFFilla on lisäksi näppinsä pelissä useammassa soittolistassa.

Oppimista edistäviä selkeitä luottobiisejä on poimittu opettajien kursseilla käyttämiltä soittolistoilta.  Mukana on myös vastustamattomia uutuushittejä, joiden tahtiin tanssi sujuu – tietenkin – kuin tanssi!

Kuva: Soittolistoilta löytyy niin kursseilta tuttuja biisejä kuin viimeisimpiä hittibiisejä.

Spotify -musiikkisovelluksen lataaminen

Tanssin lailla käy myös ilmaisen Spotify-musiikkisovelluksen lataaminen omalle tietokoneellesi ja käyttäjätilin luominen. Spotifyn lataaminen ei maksa mitään, mutta voit valita myös maksullisen Spotify premiumin. Maksullisen version kanssa voit valita ja kuunnella valitsemiasi biisejä haluamassasi järjestyksessä. Spotify premiumissa vältyt myös mainoskatkoilta.

Kirjautumisen jälkeen löydät profiilimme kirjoittamalla hakukenttään ”tanssikurssit.fi”, ja pääset käsiksi svengaaviin soittolistoihimme! Kannattaa myös ryhtyä seuraamaan julkista tanssikurssit.fi -käyttäjätiliä niin soittolistat ovat helpommin saatavilla ja saat ilmoituksen uusista biiseistä! Ohjeita Spotifyn asennukseen, tilin luomiseen ja käyttöön saat täältä.

Ei muuta kuin matot rullalle ja tanssimaan!

PS. Blogia kirjoitellessa huomasimme jo, että Bachata, Kizomba ja arkkutango -listat puuttuvat! Koitetaan järjestellä ne asap! 😀

JAA