Valasrannan Tanssileiri 15-vuotta | ennakkopaljastuksia tulevasta

Kirjoittaja: / Leiriuutisia / 13.4.2018

Kevät näyttää vihdoin saapuneen ainakin eteläiseen Suomeen, ja väistämättä mieleen hiipii jo tulevan kesän (toivottavasti) lämpimät illat ja ne lukuisat kauniit kesälavat.

Toimistolla nämä kevään ensimmäiset aurinkoiset päivät häärätään pitkälti 15-vuotisjuhlavuottaan viettävän Valasrannan Tanssileirin parissa, joka järjestetään tuttuun tapaan Yläneen Valasrannalla 20.–29.7.2018. Kyseessä on jälleen Suomen suurin tanssileiri kooten yhteen tuhansia tanssin ensiaskeleitaan ottavia sekä jo useita vuosia paritanssien tiellä viettäneitä harrastajia. Suurin osa leirin opettajista on jo vahvistettu, ja leirin kattavaa ohjelmaa suunnitellaan toimistolla vauhdilla!

Valasrannan Tanssileirin yksi parhaimmista puolista on monipuolisuus – opettajat, opetettavat lajit ja iltamenot suunnitellaan todellakin kattamaan monenlaisten tanssijoiden toiveet ja tarpeet. Tänäkin vuonna opettajakaartiin on valittu kotimaisia ja ulkomaisia huippunimiä mm. West Coast Swingin, Salsan & Bachatan sekä vakio- ja latinalaistanssien parista, unohtamatta muiden pari- ja seuratanssilajien opettajiston kirkkainta kärkeä. Samalla leirillä siis kohtaavat aivan ensimmäiselle tanssitunnille tulevat aloittelijat sekä jo vuosia parketilla liidelleet konkaritanssijat. Ihan heti ei tule mieleen toista näin laadukasta ja laajaa tarjontaa tarjoavaa paritanssileiriä, joten kyseessä on todellakin jopa kansainvälisessä mittakaavassa ainutlaatuinen tapahtuma.

Muutamia juhlavuoden opettajia:


10-tanssin maailmanmestari Jaak Vainomaa & Tiina Tulikallio


Argentiinalaisen tangon maestropari Pasi & Maria Laurén

West Coast Swing –taiturit Ibirocay Regueira & Matilda Tuomela sekä
Rake Salo & Daria Komkina

Kuubalaisten tanssien gurut Carlos Correa ja Matias Löyttyniemi

… näistä ja monista muista vielä varmasti lisää seuraavissa blogiteksteissä. Tutustu tällä hetkellä vahvistettuihin opettajiin leirin nettisivuilla.

Iltamenojen osalta mukana ovat jälleen suositut leiritanssit, argentiinalaisen tangon ystäville milonga sekä West Coast Swing- bileet. Useana iltana tarjolla on myös laadukasta livemusiikkia kotimaisilta tanssiyhtyeiltä – mukana ovat ainakin Reeta & Lumo, Sinitaivas, Komiat, Pekkaniskan Pojat, Aki Samuli & Fantasia, Helminauha sekä Lemmenlautta. Perjantaina 27.7. vietetään Valasrannan Tanssileirin 15-vuotisjuhlailtaa, jolloin luvassa on taatusti nostalgisia katsahduksia tanssileirin eri vaiheisiin ja yllätyksellisiä ohjelmanumeroita itse sitä tärkeintä, tanssia unohtamatta.

Rakkaudesta tanssiin ja Suomen kesään – Valasrannan Tanssileiri 2018!

Muista käydä tykkäämässä Valasrannan Tanssileirin Facebook-sivuista, jotta pysyt viimeisimpien käänteiden keskiössä. Nettisivuja päivitetään myös tasaiseen tahtiin, ja sissipassejakin saa jo verkkokaupasta

Kirjoittaja: Jenna Polvi


Jenna ja Antti Törmänen Valasrannan Tanssileirillä 2017

JAA