VTL-karaokekilpailu ja -tanssit Valasrannan Tanssileirillä perjantaina 26.7.2024

Kirjoittaja: / Valasrannan Tanssileiri / 8.7.2024

Tänä vuonna Valasrannan Tanssileirillä pääset näyttämään laulutaitosi VTL-karaokekilpailussa! Tule mukaan kisaamaan tai kannustamaan laulajia ja tanssimaan karaoketansseihin, jotka pyörivät koko illan Valasrannan kahviossa.

VTL-Karaokekilpailu on leikkimielinen ja legendaarinen kilpailu. Laulajat laulavat omavalintaiset kappaleensa ensin karsintakierroksella, josta tuomariston suosikit jatkavat finaaliin!

Kilpailu järjestetään perjantaina 26.7. klo 21.30 alkaen ja se käydään Valasrannan kahviossa. Finaali alkaa noin klo 23.30.

Kilpailussa on yksi sarja ja se on avoin kaikille. Kilpailuun otetaan mukaan 20 ensimmäisenä ilmottautunutta.

Voittajan päättää arvovaltainen tuomaristo, joka julkistetaan myöhemmin.

Tervetuloa mukaan kilpailemaan, katsomaan, kannustamaan ja tanssimaan!

Ilmoittautuminen on avoinna, toimi nopeasti vain 20 ensimmäistä mahtuu mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä kilpailijalta kysytään nimi ja yhteystiedot, kilpailukappale ilmoitetaan vasta kilpailupäivänä.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Kilpailijoiden tulee olla paikalla kilpailupäivänä Pe 26.7. Valasrannan kahviossa klo 20.15. Silloin ilmoitetaan kilpailukappaleet karaoke-emännälle. Käytössä on Feelment –karaokejärjestelmä, jonka kappalelistoihin voit tutustua täällä: https://my.feelment.com/fi/karaoke

JAA